Hvad er de bedste proxyer til anonym browsing på internettet?

Nogle gange ønsker vi at surfe anonymt på internettet for ikke at efterlade spor af vores aktivitet (søgninger, downloads). For at opnå dette har vi brug for en service kaldet proxy. Vil du vide, hvilke der er de bedste fuldmagter til surf anonymt Internettet? Hvis du svarede ja, vil denne artikel være til stor nytte for dig.

Hvad er de bedste proxyer til anonym browsing på internettet?

Hver gang du surfer på internettet, du efterlader et mærke baseret på din IP-adresse, som er en offentlig identifikator for internetadgang. Det er således muligt at vide, hvornår du tilsluttede dig, hvorfra og hvilke tjenester du brugte.

På et tidspunkt vil du gerne vedligeholde lidt mere privatliv, når du browser Internettet, og det er her, proxyen er fordelagtig, fordi den fungerer som en mellemmand mellem os og den hjemmeside, vi ønsker at besøge.

En stærkt anbefalet mulighed er at bruge Opera-browserens gratis VPN, et værktøj, der i de fleste tilfælde opfylder brugernes behov. I hvert fald, husk på, at vi taler specifikt om en VPN, så du bør kende forskellene mellem Proxy og VPN på forhånd, før du bruger noget værktøj.

Dernæst vil vi vise dig flere detaljer om proxyer, og hvilke der er bedst til anonym internetbrowsing.

Hvad er en proxyserver?

Gad vide, hvad proxy-servere er, og hvad bruges de til? Nå, en proxy-server er en tjeneste, der hjælper dig bevare anonymiteten og privatliv, når du surfer på internettet. Tjenesten fungerer som et mellemled mellem klienten og servercomputeren via browseren.

På den måde undgås logning af indgående forbindelser, dvs. IP-adresse hvem der har fremsat anmodningen er ikke ikke kendt fordi kun den proxy, der har indlæst en bestemt hjemmeside, er registreret.

Hvad er fordelene ved anonym browsing?

En af de særlige kendetegn ved anonym browsing er, at den giver adgang til websteder, der er blokeret af fra adresser Specifikke IP'er (af det land, hvor de er placeret); Derudover er det muligt at bevare anonymiteten på websider, som det er risikabelt at efterlade spor af blandt andet seksuelle, religiøse, politiske hensyn.

De bedste fuldmagter

Da du allerede kender fordelene ved anonym browsing, introducerer vi dig nu til bedste fuldmagter til anonym browsing på internettet.

Whoer.net

Denne proxy er meget nyttig, fordi den giver brugeren en liste over servere, så vi kan vælge en eller aktivere det tilfældige valg. Whoer.net giver os mulighed for at bruge en gratis VPN og hjælper os også med at kende browsinghastigheden såvel som egenskaberne ved vores IP.

Gem mig

Hide.me leverer VPN-tjenesten for at få adgang til blokerede websteder. Den gratis version har begrænsninger selvom det betragtes som en af ​​de hurtigste proxyer.

Kproxy

Kproxy er et gratis og pålideligt websted. Det tilbyder ti forskellige IP-adresser, og derudover kan du skifte server, når du vil. En anden nytte af denne proxy er evnen til at skjule vores IP-adresse på internettet og få vist en liste over tilgængelige servere.

Kproxy har en udvidelse til Google Chrome og Mozilla Firefox. Det skal bemærkes, at den gratis version har begrænsninger som Hide.me.

OrangeProxy

OrangeProxy har en server i USA og giver adgang til websider, der er blevet blokeret i det pågældende land baseret på deres geografiske placering. Denne proxy har links til de vigtigste websøgemaskiner (Google og Bing) og letter optimal adgang til visse sociale netværk.

4everproxy

4everproxy giver en effektiv service ved at skjule din IP-adresse, mens du surfer på internettet. Ligesom OrangeProxy ophæver denne server blokering websteder geocensureret og giver adgang til websteder som YouTube for at se videoer uden nogen gener.

Det giver dig også flere muligheder, såsom at fjerne scripts for større sikkerhed, opbevare cookies og kryptere browsing for at få højere hastighed.

Husk endelig, at fuldmagter ikke er den eneste tilgængelige mulighed. Faktisk kan du også browse anonymt ved hjælp af Tor-browseren, selvom den generelt egner sig til forskellige opgaver.

Indeks
 1. Hvad er de bedste proxyer til anonym browsing på internettet?
  1. Hvad er en proxyserver?
 2. Hvad er fordelene ved anonym browsing?
 3. De bedste fuldmagter
  1. Whoer.net
  2. Gem mig
  3. Kproxy
  4. OrangeProxy
  5. 4everproxy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up