Løsning: "AOC Smart TV-fjernbetjening virker ikke eller reagerer ikke" Hvad skal jeg gøre?

Smart TV eller Smart TV stjæler pladsen i de største tv-krav. Som de har moderne teknologi, mange mennesker ønsker at købe det. Den har en unik installation og gør tv-visning mere behagelig.

Fra et Smart TV kan ejeren udføre andre funktioner end at se TV. Disse tv'er fungerer sammen med internettet. Også med dem du kan surfe på nettet af mange applikationer, for eksempel fra Instagram kan du afspille direkte videoer på Smart TV, du kan også downloade Google Play på disse enheder. Blandt andet.

Fordi det er så populært, har mange brugere haft det i nogen tid. Nogle sagde, at de nogle gange ikke vidste, hvad de skulle gøre, når deres fjernbetjeninger reagerer ikke og troede, at de var beskadigede eller forkert konfigurerede. Heldigvis forklarer denne artikel, hvad du skal gøre i dette tilfælde.

Indeks
  1. smart tv
  2. Når fjernbetjeningen ikke virker
    1. Trin 1
    2. 2. trin
    3. Trin 3
  3. Hvad skal man gøre, hvis kommandoen ikke virker på grund af manglende signal

smart tv

Disse fjernsyn kan vise alt indhold fra platforme, der bruger internettet. Som Netflix for eksempel. Til dette skal ejerne ikke kun have skærmen på denne platform, men først og fremmest skal de sikre sig det styresystem, som deres fjernsyn har, da det afhængigt af mærket kan være Android, såvel som et andet system.

Smart TV er så innovative, at de tillade brugere at gennemse deres sociale netværk til fra dem, og det er også muligt at være på enhver webside takket være denne nye teknologi. Antallet af tricks inkluderet i denne enhed er fantastisk, for ikke at nævne de hemmeligheder, de også bringer.

Derfor vil denne artikel kun fokusere på, hvad du skal hvad man skal gøre, hvis en smart tv-fjernbetjening ikke virker . På trods af den fremragende ydeevne, som de har, og som kendetegner dem, er det sikkert, at hver enhed har et punkt, hvor den normalt forårsager problemer. Men intet er umuligt, og det kan løses.

Når fjernbetjeningen ikke virker

Disse viste fejl kan skyldes enhedens software. Af denne grund vil det være nødvendigt for ejeren at foretage en række tests, som f.eks se de seneste opdateringer , gennemgå de foretagne indstillinger , for at se om det er nødvendigt at ændre noget. I sådanne tilfælde kan ejeren evt fabriksnulstilling af udstyr for at løse dette problem. Men du har brug for instruktioner.

Trin 1

Du skal have din fjernbetjening ved hånden og vælge indstillinger af ordren. I menuen kan du vælge generelle indstillinger.

2. trin

Der vises en prik på skærmen, der siger "nulstil TV" , kan ejeren få adgang til det og trykke på knappen for at acceptere det. Hvis du vælger denne mulighed, åbnes en meddelelse med en advarsel. Advarslen er ikke andet end forklaringen på at nulstille enheden. Derfor kan han blive retsforfulgt.

Trin 3

Efter at have udført den foregående serie af trin, skal du kun vente på, at processen er fuldført . Og Smart TV'et vil blive gendannet. På denne måde kan styringen vende tilbage til normal drift uden problemer, og du kan fortsætte med at nyde fjernsynet.

Hvad skal man gøre, hvis kommandoen ikke virker på grund af manglende signal

Det kan ske, at efter at have fulgt de foregående trin, virker kontrollen stadig ikke. I dette tilfælde kan denne fejl opstå på grund af manglende signal. Det vil være nødvendigt at sætte opdatere tv'et, så dette kan have en løsning da det er alt, der er tilbage at gøre, for i dette tilfælde er det tv'et, der ikke genkender fjernbetjeningen.

Hvis enheden er forældet, vil det føre til en række brugervenlighedsfejl som den, du viser lige nu. Endelig, blandt de metoder, der kan anvendes til at se, hvilket punkt der forårsager fejlen, skal ejeren kontrollere status for kontrolbatterierne .

Det er muligt batterierne i fjernbetjeningen er tomme og fejlen vises. Selve fjernbetjeningen skal også tjekkes, da genkendelsesproblemet også kan komme fra en intern defekt fra et fald, der har givet et hårdt slag. Hvis det er et af disse problemer, kan batterierne skiftes eller kontrolleres af en tekniker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up