Sådan bruger du Multi-Window View på iPhone og Android

Det er helt sikkert sket for dig, at du er i en Ansøgning og du har pludselig brug for at se noget inde i din mobiltelefon, men du vil ikke slette det. Det ville være meget nemmere og mere bekvemt at kunne se begge ting samtidigt, ikke? Nå, vi kom for at fortælle dig om det i dag.

Vi vil tale om et af de bedste værktøjer, der er tilgængelige på Android og iOS og som giver dig mulighed for at køre 2 applikationer på samme tid. Vi taler om Multi vindue værktøj som er designet til at gøre dit liv lettere med de funktioner, det har.

Multi Window-værktøjet er meget nyttigt og vil få mest muligt ud af din smartenhed som aldrig før. At have Multi-Window-værktøjet kan hjælpe dig i mange tilfælde ved at give dig mulighed for at køre 2 apps på samme tid, hvad end de er.

Du ved dog muligvis ikke, hvordan du bruger denne meget nyttige mulighed på din telefon, men bare rolig, vi er her for at guide dig. Bare læs vores artikel, og vi vil vise dig i et par trin, hvordan du bruger dette værktøj, så du ikke har noget problem.

Indeks
 1. Hvordan aktiverer man Multi-Window-indstillingen i IOS?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
 2. Hvordan aktiverer du mulighed for flere vinduer på Android?
  1. Trin 1
  2. 2. trin

Hvordan aktiverer man Multi-Window-indstillingen i IOS?

Trinnene til at bruge Multi-Windows-værktøjet i IOS er meget enkle, og det vil ikke tage dig lang tid at lære trinene. Bare følg vores guide, og vi forsikrer dig om, at du på ingen tid vil være i stand til at nyde dette fantastiske værktøj på din iOS-enhed.

Trin 1

Den første ting, du skal gøre, er at sørge for, at du har den rigtige Dock-konfiguration, som er hjertet i værktøjet med delt skærm. Så gå til dine enhedsindstillinger og gå, hvor der står "Startskærm og dock" derefter "Multitasking"

Når du er der, skal du aktivere de tre kontroller for at autorisere flere applikationer og PiP-bevægelser og dermed have større fleksibilitet i processen.

2. trin

Dette trin i guiden skal du kun gøre én gang, det handler om at bestille alle de apps som du planlægger at bruge i Dock. Bare gå til appskuffen, tag dem, du vil have, og træk dem til Dock for nem adgang.

Trin 3

Efter opsætning af Dock med de apps, du bruger mest, vil næste trin være at åbne den hovedapp, du skal bruge. Dette er vigtigt, fordi den app, du åbner først, vil være den, der fylder mest, selvom du selvfølgelig kan ændre den senere.

Trin 4

Stryg op fra værktøjslinjen for at få adgang til Dock, vælg derefter den app, du vil åbne, og træk den ud. Når dette er gjort, vil telefonen spørge dig, hvilken side du vil have hver app på, og i hvilket forhold du vil have dem.

Og voila, du bruger delt skærm eller multi-vindue du skal bare bruge dette værktøj for at nyde din enhed.

Hvordan aktiverer du mulighed for flere vinduer på Android?

Proceduren i Android er også meget enkel, du skal bare gøre et par trin og voila, du vil have den delte skærm. Det skal bemærkes, før du starter vejledningen, at dette værktøj var tilgængeligt fra version Android 7.0 . Men bare rolig, hvis din telefon ikke er denne version, kan du få gode tilbud på avancerede enheder på eBay.

Trin 1

Det første vil være at åbne den app du vil bruge som din hovedapp, derefter åbne multitasking, så skal du trykke på den app du har åben. Når du gør det, får du en mulighed, der vil sige "Stryg her for at bruge delt skærm", så trækker du appen til det angivne sted.

2. trin

Så får du flere muligheder for apps du kan bruge på den anden side af skærmen, herunder hvilke der er åbne. Bare vælg den, du har brug for, og voila, du har delt skærm. Var det ikke meget nemt at bruge dette værktøj på Android?

Efter at have læst denne guide, vil du helt sikkert bruge dette værktøj til at kunne gøre to ting på samme tid. Vi håber, vi var hjælpsomme, og at du ikke havde nogen problemer under processen med delt skærm til at køre to apps. Lær, hvordan du aktiverer multitasking eller delt skærm på Huawei Android-telefoner.

aDu vil måske også lære, hvordan du nemt deler din iPhone-skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up