Hvordan ved jeg, om min mobil er kompatibel med MHL-kablet? - Vi fortæller dig, hvordan du ved det

Vi har helt sikkert hørt, at det er muligt forbinde telefonen til tv og se videoer, men før du går på arbejde og nyder det, skal du vide, om mobilen er kompatibel med MHL-kablet.

Desuden er det nødvendigt at vide nogle ting om denne vidunderlige forbindelse, såvel som om kabel spørgsmålet, og hvordan det fungerer.

Indeks
  1. Hvad er MHL-kabel?
  2. Find ud af, om din mobil er kompatibel med MHL-kablet
    1. Gennem specifikationerne
    2. MHL Checker
    3. Den officielle liste

Hvad er MHL-kabel?

Dens akronym på engelsk betyder " high definition mobillink “, og det er teknologien, der understøtter tilslutning af en bærbar computer til et tv.

Normalt gøres dette fra en tablet eller smartphone og til standard HDMI-indgangen på det modtagende TV. Nu forbindelsen er levedygtig takket være en specialiseret konverter og disse kan findes i forskellige præsentationer.

Det er en MHL Bridge, MHL Transmitter eller HDMI Receiver, der understøtter samme navn. Alle bruger de indlæste chips til at udføre arbejdet.

Denne udvekslingsproces sker både i videosignalet, som i lyden, elektrisk strøm og data fra en enhed til en anden.

Find ud af, om din mobil er kompatibel med MHL-kablet

Før du kan få et tilslutningskabel af denne type, er det tilrådeligt at tjekke, om udstyret faktisk er kompatibelt med MHL-kablet.

Da mange telefoner ikke er det, er en måde at gøre dette på at tjekke internettet gennem officielle kompatibilitetslister.

Men det er en ret kedelig og manuel procedure, hvorfor de fleste brugere ikke kan lide at udføre det eller lade det være den sidste mulighed.

Af denne grund, a specialiseret applikation bruges jævnligt til analysere og afgøre, om enheden er egnet selvom der også er andre metoder

Du kan finde alt på internettet. Derfor præsenterer vi her en opdateret liste over HML-kompatible mobiler

Gennem specifikationerne

For at finde ud af, om en specifik smartphonemodel understøtter MHL-forbindelse, kan du tjekke dens specifikationer.

Ved at gå til den foretrukne browser skrives modellen og mærket af den mobil, der skal undersøges, i søgefeltet.

Derefter går du til en portal, der er beregnet til at se detaljerne, og ruller ned i visningen, indtil du finder afsnittet » Forbindelser “.

Heri vil de relevante oplysninger blive indhentet, så længe telefonen inkluderer muligheden. Dette kunne vises som » TV-out (via MHL 3.0) “.

MHL Checker

Dette er en app, der kan fås fra Androids Google Play Butik. Derfor er butikken åben og” MHL Cheker er skrevet i søgemaskinen.

Fra resultaterne vil den første være den, der er angivet, den vil blive kaldt » MHL Checker ", vælg det og klik på" Installere “.

Efter at have ventet på download, kører appen og tjekker, om telefonen er kompatibel med MHL-kablet. For at gøre dette skal instruktionerne og trinene i programmet følges.

Den officielle liste

Hvis du beslutter dig for at lave manualen eller den almindelige konsultation, bliver du nødt til at dirigere handlingen til den webbrowser, som vi regelmæssigt bruger.

I søgefeltet skal du skrive ordet » HML » og bliv ved med at trykke på forstørrelsesglasikonet i » At undersøge » eller med » tasten Indgang “.

Så vil hovedsiden være i resultaterne, som vil hedde “MHL® – Expand Your World » og linket vil være » https://www.mhltech.org/ “.

Derefter afsnittet " MHL periferiudstyr åbnes, hvis knap vil blive placeret på det øverste bånd. Derfor er de muligheder, hvor " mobiler », « Skærme ' og andet udstyr, der kan ses, vil blive udvidet.

Klik på den sektion, der svarer til vores enhed, for at åbne vinduet med listen ifølge firmaerne.

Det sidste vil være at undersøge, drage fordel af organisationen i henhold til vores smartphones mærke eller bruge søgemaskinen eller nøgler » CTRL+F “.

På denne måde vil det være kendt, om den pågældende telefon eller enhed er kompatibel med MHL-kablet, og der vil ikke være flere problemer med at anskaffe en til at bruge den.

Du har mange muligheder for at kunne tilslutte din telefon til tv'et. Som vi nævnte tidligere, har du mulighed for MHL-kablet, men også mulighed for at tilslutte din telefon ved hjælp af et HDMI-kabel.

Teknologien udvikler sig dag for dag, derfor har vi i dag ikke brug for irriterende kabler for at forbinde vores telefoner eller computere til fjernsynsskærmen, for med brugen af ​​visse applikationer eller programmer kan vi gøre det enten for at overføre videospil eller film. Du kan opnå alt dette ved at spejle din mobiltelefons skærm til SmartTV'et

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up