Hvorfor kan jeg ikke foretage opkald fra min Android-mobiltelefon? -Løsninger

Ved brug af mobil har du adgang til al slags indhold, al slags underholdning og værktøjer som kan gøre vores liv lettere. Man skal dog også altid være opmærksom på en mobils forskellige aspekter i forhold til pleje, så den kan fungere ordentligt.

Når du har en mobil, skal du huske på backup af dit batteri, at den skærmen enten i god stand, at du kan øge hukommelsen, eller hvis etuiet, vi købte, beskytter det nok.

Faktisk er der tonsvis af aspekter, som vi skal huske på, så vores mobil holder så længe som muligt i vores hænder på en funktionel måde.

Ligeledes, når vi ikke er opmærksomme på nogen af ​​disse faktorer for pleje af vores mobil, kan vi se os selv med en mobil, der har brug for opmærksomhed fra en tekniker i de fleste prompte. Eller i det mindste vil vi ikke have en mobil, der fungerer korrekt, som det kan ske med en virus eller en fejl, der bliver ved med at dukke op på skærmen, der fortæller os, at vi ikke kan gøre noget bestemt i interiøret. Det er, når du har brug for den bedste virus- og junk-renser til din Android.

I lyset af dette skal vi være på vagt, så vi kan reagere passende på enhver uregelmæssig aktivitet på vores mobil. På den anden side er en af ​​de fejl, vi kan finde, når vi bruger vores Android-mobil, at vi ikke kan foretage opkald eller endda modtage dem, når visse omstændigheder eksisterer.

Dette kan være lidt af et farligt scenarie, især når det kommer til et nødopkald, så det er godt at vide, hvordan du kan reagere på det hurtigt og med succes, så du ikke bliver ved med at have problemer. problemer med at foretage opkald, og at du kan at blive. tilsluttet . Og med dette i tankerne har vi lavet følgende vejledning, så du ikke bekymrer dig om ikke at kunne modtage opkald og kan reagere passende på problemet.

Indeks
  1. Netværksproblemer
  2. Hvad du skal se på din egen mobil

Netværksproblemer

Når du forsøger at foretage et opkald, og opkaldet ikke går igennem på grund af telefonnetværksårsager, er det måske lidt indlysende for de fleste, men nogle detaljer bliver ofte overset.

For det første kan du have dækningsproblemer i området, og når det sker, kan du sammenligne det med venner eller familiemedlemmer, der er i nærheden og har den samme telefontjeneste, så det hurtigt kan udelukkes.

På den anden side kan netværket have problemer, som normalt advarer telefonselskaberne øjeblikkeligt, så disse scenarier ikke opstår, men du kan altid ringe til din udbyder for at tjekke det.

På den anden side, hvis du er i udlandet, er det godt at tjekke dine ydelser af roaming hos din telefonoperatør. Mange gange kan du ende med at bruge forskellige takster, hvis du ikke havde planlagt det og ende med at bruge en masse penge, og det kan også forhindre dig i at foretage telefonopkald.

Men hvis dækning og netværk er involveret, skal du altid huske, at du kan foretage opkald inden for forskellige applikationer gennem brug af Trådløs.

Hvad du skal se på din egen mobil

Selvom netværket måske har noget at gøre med, at du ikke kan foretage opkald, er der også andre detaljer at overveje, såsom muligheden for, at din SIM-kort er blokeret, at du bør drøfte dette direkte med din leverandør.

Ligeledes, hvis den kontakt, du ringer til har blokeret dig, vil du ikke være i stand til at ringe direkte til dem, hvilket vil fortælle dig, om ringetonen ringer fem gange højere end normalt, eller i det mindste kan det give dig en god idé .

Og konfigurationen af ​​din netværk skal indstilles som standard, hvilket du kan gøre ved at indtaste dine enhedsindstillinger og derefter i sektionen Netværks indstillinger, nulstil alt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up