Hvordan foretager jeg gratis opkald fra min iPhone eller Android-telefon?

Ethvert værktøj eller enhver funktion, der indeholder ordet "ledig" tiltrækker mobiltelefonbrugere, fordi det betyder besparelser.

Det er velkendt, at opkald kan være meget dyre afhængigt af det telefonabonnement, vi er tilknyttet, og hvor ofte vi bruger opkaldstjenesten, så du bør vide, hvordan du foretager gratis opkald fra min iPhone eller Android-telefon.

Derfor, hvis du har en smartphone, der fungerer sammen med systemet iPhone Hvor android, du kan foretage gratis opkald via din WIFI forbindelse. For at proceduren kan udføres effektivt, skal Wi-Fi-forbindelsen være stabil og hurtig.

Hvordan foretager jeg gratis opkald fra min iPhone eller Android-telefon?

Proceduren for at foretage et gratis opkald afhænger af systemet, der administrerer din mobiltelefon. I dette tilfælde, hvis du har en iPhone-telefon, skal du være opmærksom på anbefalingerne, som vi tilbyder nedenfor.

Sådan foretager du gratis opkald fra min iPhone-telefon

Apple tilbyder sine kunder muligheden for at foretage gratis opkald ved hjælp af Wi-Fi-forbindelsen. Årsagen er præsenteret som en mulig måde at håndtere de mulige gener ved at mobildækning i det område, hvor du er.

For at gøre dette skal du have en version af iPhone 5c eller nyere og har også en kompatibel transportør. Ellers bør du vælge de samme muligheder, som vi viser dig for en Android-telefon, som du kan få adgang til via iCloud.

For at aktivere Wi-Fi-opkald fra iPhone skal du gå til "Indstillinger", derefter i "Telefon"-indstillingen og til sidst i "Wi-Fi-opkald". Hvis mobiltjeneste er tilgængelig, vil du se ordet Wi-Fi bag operatørens navn i telefonens statuslinje.

Senere vælger du muligheden "Opkald på andre enheder" for at tillade opkald på andre enheder. På denne måde vil du aktivere nogle enheder som iPad eller Macbook Pro. Du kan lære mere om dette emne ved at læse om, hvad VoWiFi-opkaldstjeneste er, og hvad den bruges til.

Det er vigtigt at nævne, at du skal have den nyeste software for at kunne foretage opkald fra Wi-Fi gennem din iPhone-telefon. Du skal også logge ind på iCloud og Facetime med det Apple ID, du bruger på din iPhone, hvis du vil aktivere andre enheder og etablere telefonkontakt mellem dem.

Sådan foretager du gratis opkald fra min Android-telefon

Hvis du nu har en Android-telefon, skal du gå til Google Play for at få en af ​​de apps, vi anbefaler nedenfor.

Frynser

Fring er en app, der lover at forbinde dig med enhver kontakt på din kalender gratis via opkald og/eller videoopkald. Det er nødvendigt, at de, der kommunikerer med dig, har applikationen installeret på deres telefon, så de kan bruge den.

Kommunikation med Fring er gøres via skype . Af denne grund skal du registrere dig på nævnte platform. Husk, at du skal have en optimal Wi-Fi-forbindelse, hvis du vil have en vellykket kommunikation gennem denne applikation.

Da vi navngiver appen, bør du også overveje at bruge Skype til at foretage gratis opkald på din mobil, da det er en af ​​de mest anbefalede muligheder til dette formål.

Viber

Viber er en meget enkel og hurtig applikation. Med denne app kan du foretage gratis opkald og sende tekstbeskeder. Du kan kun kommunikere med andre kontakter i din telefonbog, som har Viber installeret på deres telefon. Udover opkald kan du foretage videoopkald, men vær opmærksom på, at disse forbruger data.

Du kan få Viber app i play store, begynd at bruge den for at få et godt alternativ til at foretage gratis opkald af høj kvalitet.

Rebtel

Rebtel er en applikation, der tilbyder opkald af høj kvalitet overalt i verden. Denne ansøgning er ikke 100 % gratis fordi den har en prøveversion, hvor du kan tage op til 10 minutter at foretage gratis opkald. Derefter anvendes takster i henhold til brugerens behov og de tilbud, der promoveres.

Indeks
  1. Hvordan foretager jeg gratis opkald fra min iPhone eller Android-telefon?
  2. Sådan foretager du gratis opkald fra min iPhone-telefon
  3. Sådan foretager du gratis opkald fra min Android-telefon
    1. Frynser
    2. Viber
    3. Rebtel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up