Hvordan ved jeg, om min pc er inficeret med en bitcoin-miner eller en skjult cryptocurrency-miner

Det er bestemt ikke en dårlig idé at skabe en Bitcoins cryptocurrency wallet, hvis du er interesseret i valutaens verden. Desværre er der også en mørk side, nemlig de useriøse programmer, der søger at underminere computere uden tilladelse. Derfor skal vi i dag Lær, hvordan du kan se, om min pc er inficeret med bitcoin-miner eller skjult cryptocurrency-miner .

Indeks
  1. Hvad er en Hidden Bitcoin Miner eller Cryptocurrency Miner?
  2. Sådan ved jeg, om min pc er inficeret med en Bitcoin-minearbejder eller en skjult cryptocurrency-minearbejder
    1. Brug task manager
  3. Brug et antivirus til at fjerne bitcoin miner fra din computer

Hvad er en Hidden Bitcoin Miner eller Cryptocurrency Miner?

Hvis du er opmærksom på internettets og økonomiens bevægelser, ved du måske, at det er en Bitcoin. Hvis dette ikke er tilfældet, kort sagt er en Bitcoin en kryptovaluta, dvs. "digital valuta" , som bruges til at udføre transaktioner. Faktisk kan du endda købe Bitcoin med Paypal og udføre forskellige transaktioner mellem valutaer.

Bitcoin er ganske vist ikke den eneste kryptovaluta, men den er den første, der kommer ind på det globale marked, da den er den mest udbredte. Du skal forstå, at for at producere denne digitale valuta, gennemgår den en mineproces, og det er her, bitcoin-minearbejderen opstår.

Normalt kræver minedriftsprocessen stor forarbejdningskapacitet, faktisk er der specialiserede udsugningsmaskiner . Alligevel kan Bitcoins også udvindes med en pc, og selvom processen er meget langsom, kan den efterlade noget overskud.

Desværre har nogle draget fordel af bitcoin-miner til pc og skabt det, vi kender som en skjult cryptocurrency minearbejder . En skjult bitcoin-miner er specifikt skjult minedriftssoftware på din computer, installeret med det formål at generere digitale valutaer.

Sådan ved jeg, om min pc er inficeret med en Bitcoin-minearbejder eller en skjult cryptocurrency-minearbejder

Den første ting at huske på er, at mineprocessen bruger mange ressourcer. Af denne grund, hvis du bemærker et fald i din præstation, kan du have en kryptominervaluta skjult på din computer . Under alle omstændigheder kan du udføre følgende test for at kontrollere det.

Brug task manager

Du har måske ikke tænkt på det, men dette meget grundlæggende Windows-værktøj er i stand til at hjælpe os med at kontrollere, om vores computer er inficeret med svigagtige minearbejdere. Udvindingsprocessen er som bekendt som regel meget krævende, hvorfor der sælges udstyr specielt designet til dette formål.

Det er klart, at alt dette vil sætte spor på et hold, som vi nævnte før, se et fald i ydeevnen er det første spor. Så vil det være nødvendigt at bekræfte dette, og til dette vil vi bruge task manager.

Nye versioner af Windows Task Manager er meget effektive, faktisk indeholder de forskellige sektioner, der simpelthen ikke var til stede før. Denne gang vil vi bruge opgavehåndteringen til at se CPU- eller GPU-forbruget.

Evalueringen af CPU og grafikkort forbrug kan hjælpe os med at finde ud af, om computeren er inficeret med en skjult bitcoin-miner. For at gøre dette skal du åbne opgavehåndteringen på den konventionelle måde (Ctrl + Alt + Del).

Når du åbner opgavehåndteringen, skal du navigere til procesafsnittet. Øverst vil du se fanerne CPU, Hukommelse, GPU, Disk osv. Som vi påpegede, fokuser på CPU'en og GPU'en, hvis du ser for højt forbrug uden at bruge udstyret, har du muligvis en skjult cryptocurrency-miner.

Brug et antivirus til at fjerne bitcoin miner fra din computer

Uden tvivl er den bedste måde at fjerne en bitcoin-miner på din computer ved at bruge et antivirus. Indrømmet, Windows Defender er et fantastisk værktøj, der vil beskytte dig mod de fleste problemer, men hvis det af en eller anden grund mislykkes, er der altid alternativer.

Du er velkommen til at downloade gratis antivirussoftware, selvom betalt software bestemt er bedre. Uanset din antivirus, det være sig Windows Defender eller en hvilken som helst anden, køre en scanning på din computer . Hvis antivirussen er opdateret, er det meget muligt, at du finder den skjulte cryptocurrency-miner, og du kan fjerne den uden større problemer.

Et antivirus er bestemt bedste måde at fjerne bitcoin miner . Men det mest ønskværdige er, at du ved, hvordan du forhindrer hackere i at udvinde kryptovalutaer på din computer, så du ikke længere har dette problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up