Sådan bekræfter du sikkert en Payeer-konto - Find ud af trinene her

Hvis du har oprettet en konto i Payeer og nu ønsker at verificere den for at drage fordel af de fordele, som denne pung giver, når kontoen er verificeret og samtidig give større sikkerhed; I denne artikel vil vi lære dig hvordan man bekræfter en Payeer-konto sikkert fortsæt med at læse for at kende de trin, du skal følge.

Indeks
 1. Trin til at bekræfte en Payeer-konto
 2. Hvordan kan du konfigurere Payeer-sikkerhed?

Trin til at bekræfte en Payeer-konto

Bekræftelse af betalerens konto er ikke en påkrævet proces for at modtage og overføre penge, men hvis du ønsker at hæve dine penge direkte til din bankkonto, skal du have din konto bekræftet; Derudover giver en verificeret konto større sikkerhed.

 1. Gå til det officielle Payeer-websted, og klik på den blå "Login"-knap.
 2. I det nye vindue skal du skrive din brugernavn (e-mail, telefonnummer eller konto) og din adgangskode. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på Glemt din adgangskode?; adgangskodegendannelse er meget let, du behøver kun dit brugernavn og captcha.
 3. Når du først er på din Payeer-konto, skal du gå til øverste højre hjørne og klikke på indstillingen "Indstillinger", som har ikonet for et tandhjul; Når en menu vises, skal du vælge "Profil" mulighed (Profil).
 4. På fanen "Profil" (Profil) skal du udfylde en formular med dine personlige data, lyv ikke i noget felt, da dette vil påvirke din verifikation negativt.
 5. Klik på "Vælg fil" at uploade dit identitetskort (pas, identitetskort, DNI eller det identitetsdokument, der bruges i dit land).

 6. Du skal også downloade en bevis for adresse (forsyningskvittering, reference eller bankkontoudtog eller enhver anden kvittering, hvor din adresse fremgår). Oplysningerne i disse dokumenter skal svare til de data, du har registreret i Payeer; Desuden skal billedet af dokumenterne være klart og læseligt, spidserne må ikke bøjes og skal være opdaterede (maksimalt 90 dage efter deres udstedelse).
 7. Klik til sidst på knappen grøn "Send" (at sende).
 8. Nu skal du vente på bekræftelsesprocessen, som tager mellem 1 og 3 hverdage, efter dette tidspunkt sender Payeer dig en e-mail, der fortæller dig, om de har accepteret din bekræftelse eller ej.

Ved at følge disse enkle trin vil du være i stand til at verificere din Payeer-konto hurtigt uden komplikationer, men aldrig ligge i de data, du indtaster til verifikation, da dette vil påvirke procesvalidering . Payeer har også sit eget MasterCard, som du kan verificere for at øge fordelene ved kortet.

Hvordan kan du konfigurere Payeer-sikkerhed?

Payeer garanterer sine brugere sikkerhed og beskyttelse i hver af deres transaktioner, men du kan øge sikkerheden på din konto ved at implementere visse foranstaltninger, som Payeer har stillet til rådighed for sine brugere. Så viser vi dig de trin, du skal følge:

 1. Når du er på din konto, skal du klikke på "Indstillinger", et tandhjulsikon.
 2. Når en menu vises, skal du vælge "Sikkerhed". På fanen Sikkerhed kan du aktivere to sikkerhedsmetoder, der hjælper med at beskytte din konto.
 3. Du kan først aktivere muligheden for at modtage en sikkerhedskode via SMS, Telegram eller e-mail, hver gang du logger ind på din Payeer-konto. Hvis du vælger at sende koden via e-mail eller via Telegram-appen, vil leveringen være gratis, men med SMS vil du blive opkrævet en kommission.
 4. På samme fane kan du sænke hovednøgle (Master Key), som du kan bruge, når du foretager en udbetaling. Denne Payeer-adgangsnøgle blev givet til dig, da du oprettede kontoen.

Hvis du aktiverer begge disse sikkerhedsmetoder, skal du huske på, at kl hver gang du forsøger at komme ind din Payeer-konto, vil en kode blive sendt til dig, hvis du ikke indtaster denne adgangskode, vil du ikke kunne få adgang til din konto; Det er også vigtigt at have hovednøglen i nærheden for at foretage udbetalinger.

Selvom Payeer ikke er en så berømt tegnebog som PayPal eller andre virtuelle tegnebøger, har den store fordele, som giver brugerne mulighed for det overføre deres penge hurtigt, nemt og sikkert uden at skulle udføre kedelige overførsler. Brug Payeer til at modtage og sende penge både i og udenfor landet, du vil helt sikkert ikke fortryde denne smukke pung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up