Konverter DVD eller Blu-Ray til MP4 og andre formater til at se på pc eller mobil

Du har helt sikkert nogle film eller serier i DVD- eller Blu-Ray-format. Men nogle gange ønsker vi at nyde det på vores mobile enheder af en eller anden grund. Derfor er det vigtigt for dig at vide det hvordan man konverterer DVD eller Blu-Ray til MP4 og andre formater til visning på pc eller mobil .

Og det er det i denne nye digitale tidsalder, hvor stort set de fleste film bliver brugt på mobile enheder eller computere. Fysiske formater efterlades gradvist, og det er tid til at opdatere. Derfor er det praktisk at konvertere DVD til videofil.

Men hvis du allerede har en film, behøver du ikke købe den igen, da du takket være et simpelt program kan konvertere den til MP4-format blandt andre så du kan læse den på enhver enhed.

Programmet vi skal bruge er WinX DVD Ripper Platinum; Selvom det er betalt, behøver du ikke bekymre dig om, at det har en helt gratis version, og vi kan gøre, hvad vi vil. Den har endda en mobilversion.

På denne måde kan du afspille filmene fra Blu-Ray-diske eller DVD til MP4 og nyd dets indhold hvor som helst. Ideel, når du skal rejse og vil tage de gamle film, der gav dig så mange gode stunder med dig.

Indeks
 1. Sådan konverteres DVD eller Blu-Ray til MP4
 2. Konverter Blu-Ray eller DVD til andre digitale formater

Sådan konverteres DVD eller Blu-Ray til MP4

 • Den første ting du skal gøre er at downloade programmet WinX DVD Ripper Platinum og installer det på din computer.
 • Når det er downloadet, skal du blot åbne det fra ikonet, der skulle være blevet genereret på dit skrivebord, eller du kan gøre det fra startmenuen.
 • Nu skal du indsætte DVD'en eller Blu-Ray'en i din computer.
 • Når du har gjort det, skal du klikke på den første mulighed, der findes i » Disk " i øverste hjørne til venstre.
 • Et nyt pop op-vindue vises, hvor det skal registrere, at du har en disk indsat i din computer.
 • Hvis alt er korrekt, skal du klikke på knappen, der siger » godt i nederste højre del af dette vindue.
 • Vi går automatisk til et andet vindue, hvor du i højre side kan vælge det format, som du vil konvertere indholdet på disken i.

Konverter Blu-Ray eller DVD til andre digitale formater

 • Du kan også vælge kvaliteten. Hvis du beslutter dig for at vælge " Hurtig du kan konvertere det hurtigt, men noget kvalitet går tabt. Hvis du vælger " Langsomt “, det tager længere tid, men kvaliteten er upåklagelig. Men at lade det være som standard giver fremragende kvalitetsresultater og behandlingstid.
 • Så kan vi se en forpremiere på filmen.
 • Hvis alt er korrekt, er det eneste, vi skal gøre nu, at trykke på knappen » LØB der vises nederst til højre.
 • Det eneste at gøre nu er vente på slutningen når det sker, vises et nyt vindue, der bekræfter, at processen er fuldført.

Som du kan se, er det betydeligt nemt at konverter DVD eller Blu-Ray til MP4 og andre formater til afspilning på pc eller mobil . På få sekunder og uden at skulle have et stort kendskab til emnet, kan du have alle dine film tilgængelige på enhver enhed, du ejer.

Dette er ideelt, så du kan gemme alt indholdet på dine diske, hvor du vil og dermed lave en sikkerhedskopi; da vi alle ved, at disse skiver, medmindre plejen er udtømmende, før eller siden ender i det mærkelige stævne.

Det er derfor et alternativ at tage hensyn til for at kunne gem alle vores originale film og favoritter hvor som helst, og nyd dem derefter uden begrænsninger af nogen art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up