Sådan bruger og installerer du HDD og SSD sammen på den samme pc

Med den følgende guide lærer du at bruge og installere en harddisk og en SSD sammen på den samme pc for at optimere din computer.

Indeks
 1. Kan HDD og SSD bruges sammen i pc?
 2. Fordele ved at installere HDD-harddisk
 3. Fordele ved at installere et SSD SSD-drev
 4. Brug og installer HDD-harddisk og SSD sammen
  1. Proces for at installere HDD og SSD sammen på din computer

Kan HDD og SSD bruges sammen i pc?

Der er ingen begrænsning for placere en HDD-harddisk og en SSD SSD-disk i samme pc. Faktisk er det bedre at bruge højhastighedsdrev som SSD eller NVME til at installere operativsystemet og vigtige programmer. Dette forbedrer brugeroplevelsen markant.

Det anbefales faktisk at bruge SSD'en med det formål at installere operativsystemet, dette vil gøre start op af meget hurtigere system samt indlæsning af applikationer.

På den anden side vil en mekanisk harddisk være meget nyttig til at gemme et stort antal filer, såsom musik, videoer, film og endda videospil. Bestemt, hver disk har sine fordele, under alle omstændigheder skal du først vide, om din harddisk er en HDD eller en SSD, hvis du er i tvivl.

Fordele ved at installere HDD-harddisk

Diskene hårde HDD er meget billig , i hvert fald de mest basale modeller. Dette er en stor fordel i forhold til SSD'er, så hvis du leder efter plads, er de nok det bedste bud.

Harddiske skiller sig også ud ved at tilbyde mere lagerplads til den pris, du betaler. For eksempel køb en 2TB harddisk koster normalt mindre end $100. På den anden side kan SSD'er koste dobbelt så meget eller endda mere.

Fordele ved at installere et SSD SSD-drev

Den største fordel ved SSD er, at de er meget hurtige , faktisk er dette deres hovedattraktion. Denne tilstand gør dem exceptionelle til tungt arbejde, da indlæsningen af ​​applikationer normalt er meget hurtig.

Faktisk anbefales det kraftigt at installere computerens styresystem på en SSD. Dette har vist sig at forbedre opstart og indlæsning af grundlæggende applikationer, hvilket kan være meget nyttigt for dem, der arbejder på pc'er.

Deres største ulempe er, at de tendens til at være dyrere end harddiske. Uanset hvad, repræsenterer brugen af ​​en SSD og HDD normalt den bedste balance for vores computere.

Brug og installer HDD-harddisk og SSD sammen

Som vi allerede har nævnt, er det helt muligt at installere HDD og SSD på den samme computer. Faktisk er det mest anbefalet Alligevel er der nogle ting, du skal tage højde for for at gøre det.

Først skal du købe opbevaringsenhederne ud fra, hvad du ønsker at opnå. Normalt en 240 GB SSD nok til at gemme operativsystemet og grundlæggende programmer. Men under andre omstændigheder kan der være lidt plads.

Hvis du for eksempel vil installere et spil, som du spiller hele tiden, har du måske brug for lidt mere lagerplads. På den anden side anbefales HDD-harddisk mere til lagring af mediefiler, selvom det normalt er en godt valg til opbevaring af spil . Med andre ord vil harddisken være den, der vil blive dedikeret mest plads til.

Proces for at installere HDD og SSD sammen på din computer

 • Når det kommer til at installere en SSD og HDD, er processen normalt ikke kompliceret. I øjeblikket er det tilstrækkeligt du etablerer de interne forbindelser påkrævet for hver disk.
 • Efter det, Definere ganske enkelt SSD som boot disk og harddisken som en sekundær lagerenhed.
 • Efter at have udført denne konfiguration, når du går ind i BIOS, skal du fortsætte Windows-installationsprocessen fra bunden.
 • Så er det tid til at installere driverne og andre nødvendige programmer. Du behøver bestemt ikke foretage nogen større konfigurationer, da installationsprocesserne i øjeblikket er meget enkle.
 • Den sekundære disk, dvs. harddisken, vises muligvis ikke. Hvis ja, skal du bare gå til begyndelsen og skrive " Opret og formater harddiskpartitioner ".
 • Her vil alle drev blive vist inklusive harddisk, tryk på den og vælg » Konverter til grundlæggende disk “.
 • Klik nu på den ledige plads og vælg » Nyt simpelt bind “. Klik på "Næste", indtil processen er færdig, og disken vises på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up