Sådan blokerer du opkald og sms'er fra ukendte eller irriterende numre

I dag er det vigtigt at vide, hvordan man blokerer opkald og tekstbeskeder fra ukendte eller irriterende numre . Da det er ret almindeligt, at mange virksomheder ringer til os for alle mulige ting.

Forsøger at sælge os noget bestemt, indtil vi skifter teleselskab, banker, der minder os om at betale en lejlighedsvis gæld osv. Kort sagt er det ret almindeligt, at vi fra tid til anden modtager opkald, som vi virkelig ikke gider svare eller måske ikke engang har tid til at besvare.

Det er ekstremt irriterende ikke kun på grund af den tid, de kan spilde os, men også fordi opkaldene i mange tilfælde kommer fra et ukendt nummer når som helst . Hvilket er for kedeligt alt efter hvad vi laver.

Det er derfor, vi kommer til at se en applikation, der er ekstremt enkel og frem for alt for nyttig til at kunne blokere opkald og sms'er af disse kedelige virksomheder. Men som om det ikke var nok, har den flere interessante muligheder for at kunne blokere enhver type nummer fra din mobil.

I tilfælde af at en ekskæreste eller ukendt person generer os. Vi kan blokere uden problemer, og hvis han bliver ved med at prøve at ringe eller skrive til os, vi ved det ikke, fordi applikationen sørger for at blokere den, uden at vi skal gøre noget andet.

Dernæst skal vi se en simpel tutorial, hvor enhver, uanset deres vidensniveau i Android, kan konfigurere applikationen på få minutter til at fungere korrekt.

Sådan blokerer du uønskede opkald på Android

Den første ting, vi skal gøre, er at downloade Truecaller-applikationen: Caller ID, anti-spam-blokering. Det er en ganske let app, som du kan få fra Play Store, og inden for få sekunder vil du have den installeret på din mobile enhed.

Når du har installeret det, skal du blot åbne programmet. Vi skal lave en lille konfiguration for at få det til at fungere perfekt.

For at gøre dette skal du bare gå til bunden af ​​applikationen og klikke på ikonet » Låse “.

Den næste ting, vi vil gøre, er at skifte lidt til indstillingen, der siger" Bloker udvalgte spammere ", dette tjener til at beskytte dig mod irriterende opkald og beskeder fra numre, der er blevet rapporteret mest af forskellige personer. Disse er dybest set tal, der er på en slags sortliste.

Den anden mulighed er » Bloker skjulte numre “. Det bruges til at blokere enhver type nummer, der vises som privat eller ukendt. Ideel til at undgå opkald fra virksomheder, der ønsker at sælge dig produkter, tilbyde dig tjenester, banker osv.

» Bloker numre fra udlandet har til formål at forhindre dem i at ringe til dig fra andre lande, og kun dem, der har numre med karakteristika fra dit eget land, vil kunne ringe til dig.

Den sidste mulighed " Bloker numre, der ikke er i telefonbogen er en mulighed, som vi generelt anbefaler at deaktivere, fordi hvis den er aktiv, hvis nogen vil ringe til dig fra et nummer, som du ikke har programmeret, vil de ikke kunne gøre det.

Sådan blokerer du opkald og sms'er fra ukendte numre på Android

For at spærre et bestemt nummer skal du indtaste opkaldslisten, så snart du åbner applikationen, og derefter klikke på ikonet, der vises til højre.

Når vi gør det, vil vi gå til en slags profil af nævnte nummer, og vi skal kun klikke på » At blokere “.

En pop-up vises, hvor vi kan foreslå et bedre navn for at beskrive, hvem eller hvad vi blokerer. Du kan endda angive, om det er en virksomhed eller en person. Så klikker vi på » At blokere og dette nummer blokeres automatisk for opkald og beskeder.

Indeks
  1. Sådan blokerer du uønskede opkald på Android
  2. Sådan blokerer du opkald og sms'er fra ukendte numre på Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up