Hvordan tilsluttes Android eller iOS mobiltelefon til Windows PC eller Mac? - Hurtigt og nemt

I øjeblikket er der mange måder at gøre det på overførsel fra smartphone til computer eller omvendt, fordi det ikke er så nemt at gøre det i realtid. Gør det "spejling" af Android / iOS imod Chromecast Hvor AppleTV i dag kan alle gøre det og se medieindholdet eller vise det bekvemt.

Men hvis vi skal "spejl" fra eller til en computer, kræves specielle applikationer. I denne artikel vil vi vise dig de tilgængelige programmer til at forbinde en Android- eller iOS-mobiltelefon til en Windows- eller Mac-pc.

Indeks
  1. ApowerMirror
  2. AirDroid
  3. Team Viewer
  4. Mobizen
  5. Skærmoptagelse og spejling

ApowerMirror

Denne applikation giver os mulighed for at forvandle pc'en eller Mac'en til et spejl af vores skærm på Android- eller iPhone-enheden, til dette skal vi installere "klient"-applikationen, som vi finder på Android (Google PlayStore) Hvor iPhone (AppStore) og "modtager-appen" Skal være installeret på Windows eller MacOS, tilslut begge og det burde virke.

ApowerMirror har fordelen af ​​forbedrede Chromecast og AirPlay funktioner, hvor det giver os mulighed for at kombinere Android med Mac eller iPhone med Windows. Skærmen kan ses direkte eller vælge specielle tjenester såsom streaming af videoer, billeder, lyd og spil på en større skærm.

AirDroid

Et værktøj med de bedste muligheder, som vi får til Android- og iOS-enheder, det giver os mulighed for at styre en Android- eller iOS-enhed fra computeren. Vi kan se skærmen på vores enhed i realtid, tage skærmbilleder og kontrollere den fuldstændigt. AirDroid er understøttet i Google Play Butik og App butik .

Team Viewer

En populær applikation, der giver os mulighed for at give fjernadgang og bistand til afstand til Se nemt mobilenhedsskærme.

Den er tilgængelig til desktop og mobile platforme, hvor vi kan se og styre skærmen på smartphones og tablets uden brug af kabler, hvilket opnår fremragende billedkvalitet og i den seneste version kan vi se, at de introducerede muligheden skærmgengivelse fra iOS i en Windows- eller Mac-pc og har dermed fjernbetjening med den nye capture-funktion.

Mobizen

En applikation, der letter overførslen af ​​multimediefiler i realtid, men med fjernbetjening, som om vi havde Smartphone eller tablet på vores Windows PC eller Mac sker forbindelsen uden kabler og tilgængelig fra Windows PC, Mac eller fra nettet.

For at bruge det skal du installere programmet " kunde på Android eller iOS og "receiver"-appen på Windows- eller Mac-pc'er for at starte forbindelsen. Denne fjernbetjening giver os mulighed for at bruge den i realtid til at udføre opgaver såsom at optage videoer, køre applikationer eller spil og tage skærmbilleder.

Skærmoptagelse og spejling

Denne applikation giver os mulighed for at udføre realtidstransmission fra vores Android- eller iOS-enhed til en Windows- eller Mac-pc, den har det særlige ved at udføre aktiviteter såsom at optage skærmen på vores enhed i video eller billede, overføre denne skærm til enheder som f.eks AppleTV eller Fire TV, samt direkte på vores Windows PC eller Mac .

Det skal bemærkes, at vi skal installere applikationen » allcast modtager til Google Chrome, da vi på denne måde kan se skærmen på vores enhed direkte i nævnte browser, styre skærmen, køre spil eller applikationer.

I denne artikel viser vi dig hvordan man forbinder android eller ios mobiltelefon til windows eller mac pc nemt og hurtigt med en liste over forskellige applikationer, der kan bruges til at løse problemet med transmission af displayenheder på tværs af forskellige platforme såsom CC Hvis denne artikel hjalp dig med at huske, at du kan finde meget mere på Miracomosehace.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up