Hvordan deler man internetforbindelse fra Android til iPhone? - Trin for trin

Internettet er meget vigtigt, og går vi ud fra, at hvad der ville ske, hvis vores mobiltelefoner, computere og andet udstyr ikke var forbundet til det, ville det være den samme oplevelse med dem? Skal vi bruge dem på samme tid, som vi bruger dem hver dag? Svaret er højst sandsynligt nej.

Dette er grunden til, at udviklingen af ​​disse computere ikke kun reagerer på behovet Internetadgang . Ellers bliver de også konstant forbedret, så vi kan bruge denne forbindelse med bedre præstationer fra vores hold.

Af denne grund vil vi i denne artikel fokusere på den detaljerede forklaring af måde at dele internetforbindelse fra Android til iphone . Siden da er disse smartphones uden tvivl blevet mere og mere involveret i vores verden og i vores daglige liv.

Indeks
  1. Hvad er internetforbindelse?
  2. Hvordan får smartphones adgang til internettet?
  3. Hvad er mobildata?
  4. Hvordan deler man internetforbindelse fra Android til iPhone?

Hvad er internetforbindelse?

Enkelt sagt kan vi definere som Internetforbindelse til en ubegrænset database, hvor vi praktisk talt kan få alt, hvad vi leder efter, lige fra opskrifter til forbedring af tilberedningsmetoden til reparationsprocessen på specifikt udstyr.

Dens definition i henhold til den første etiket, når man får adgang til en hvilken som helst side, dvs. (www) er ordenes initialer Internettet , som oversættes til spansk Rød Ancha Mundial . Og dette er en af ​​de søjler, der i øjeblikket bevæger verden på forskellige områder relateret til socioøkonomiske faktorer.

Hvordan får smartphones adgang til internettet?

Smartphones har en stor forskellige værktøjer , hvoraf mange kræver eller er direkte knyttet til internettet, dvs. ikke kan fungere fuldt ud uden en forbindelse. Nogle tillader deres brug, men kun i en lille brøkdel af alle funktioner.

For eksempel er sociale netværk som Facebook og Instagram ansvarlige for at uploade en lille mængde indhold, så brugeren kan se, når den ikke er forbundet til internettet. Men desværre vil dette lille indhold kun være nok til at distrahere dig i et par minutter.

Det er derfor, langt de fleste smartphones komme med teknologi, der giver internetadgang via en lille chip som muliggør trådløs modtagelse af signalet. På en sådan måde, at han enten modtager tjenesten via det selskab, der leverer linjen, eller et Wi-Fi-netværk.

Hvad er mobildata?

Mobildata er den service, der leveres af det firma, som mobiltelefonlinjen er tilknyttet, blandt de mest berømte i Latinamerika er Claro og Movistar . Det er vigtigt at præcisere, at hastigheden af ​​nævnte service ikke kun er knyttet til udstederens andel, i dette tilfælde virksomheden.

Udstyrsteknologi har også stor indflydelse. Siden oprettelsen af ​​smartphones har der været 3 meget forskellige kategorier, den første er udstyr, der er i stand til at modtage data i 2G, den anden er udstyr, der modtager i 3G, og endelig 4G.

Hvordan deler man internetforbindelse fra Android til iPhone?

Mærkeligt nok er det ikke kun muligt at dele dataforbindelsen fra en Android til en mobiltelefon, der fungerer med iOS-systemet, men det er også meget enkelt. Den første ting er at vide, hvordan man bruger datadelingsfunktionen.

På de fleste enheder er denne mulighed i indstillinger – netværk . Det, vi skal gøre, er at aktivere det fra Android-enheden og identificere det med et navn, så leder vi efter det i Wi-Fi-netværk ledig fra iPhone vi forbinder og placerer nøglen, hvis den har det.

Når forbindelsen slutter automatisk, vil internettet blive delt, hvilket betyder, at iPhone vil kunne få adgang til programmer, der kræver forbindelse, så længe Android har data. Dette værktøj er rigtig godt, når iPhones har netværksafbrydelser.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne kende din mening var du i stand til at dele internetforbindelsen på en iphone Android-enhed? Giv os dit svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up