Hvad er det, hvad er det til, og hvordan bruger eller konfigurerer jeg proxy-servere?

I dag er den sikre måde at browse og oprette forbindelse til internettet ekstremt vigtig for mange mennesker. Mange mennesker vælger at bruge en bestemt browser, mens mange andre foretrækker at justere deres browsingoplevelse lidt.

Dette er grunden til, at mange mennesker ofte hører at bruge en proxy-server for lettere at browse.

Men hvad er en proxy-server? Svaret på det og mange flere spørgsmål nedenfor, så fortsæt med at læse, for du kan helt sikkert få meget mere ud af det, vi er ved at fortælle dig, end du kan forestille dig.

Indeks
  1. Hvad er en proxyserver?
  2. Brug af en proxyserver

Hvad er en proxyserver?

En tjener proxy , som sådan, er en type computerudstyr, som er ansvarlig for at formidle mellem en klients forbindelse og den forbindelse, den etablerer med en server på internettet. I denne proces er proxyserveren ansvarlig for at filtrere alle data og pakker sendt mellem de to punkter. Dette kan tydeligt skelnes fra VPN'er.

Hvis jeg fra dette synspunkt siger, at du er klienten, så betyder det, at proxy-serveren vil være ansvarlig for at modtage alle de anmodninger, du sender til andre sider, så sender den dem til dem, der foregiver at være dig.

Grundlæggende ved webserveren ikke som sådan, at det er dig, der foretager anmodningerne eller sender pakkerne til siden.

Sammenfattende, når du surfer på internettet gennem en proxy-server, vil ikke alle disse websider se din IP-adresse, men du vil gøre en slags omvej i forbindelse direkte, og alle data vil begynde at blive modtaget og sendt af proxy. server.

Og ikke kun vil dette give dig mulighed for at browse meget anonymt, men du vil også være i stand til at gennemgå mange irriterende elementer på websider såsom cookies, så det er underforstået, at du ønsker at have mere privatliv og lethed, når dette er muligt. kom surf.

På dette punkt skal du dog tage højde for nogle ting. For at bruge en proxyserver har du mulighed for at bruge sikkerhedsfirmaer, der fokuserer på den, og du kan bruge den gratis eller betalt.

Du skal dog ikke umiddelbart forpligte dig til bruge disse tjenester fordi du ofte vil se en masse annoncer med deres brug, og dine data vil ikke være helt anonyme.

Du skal også huske på, at proxyserveren ikke vil gøre dig helt anonym, da den kun vil skjule din IP-adresse . Det betyder, at der stadig er en måde for nogen at spionere på din webtrafik.

Brug af en proxyserver

Som vi nævnte tidligere, kan du frigøre fra servere proxy for at få adgang til de sider, du ønsker.

Husk på, at mange sider, der giver dig mulighed for at bruge en proxy-server, har mulighed for at bruge en vpn , hvis du ønsker krypteret browsing anderledes end proxy-browsing, fordi det vil gøre dig usynlig for nogen. Offentlig agent på dit netværk, som kan blokere bestemte sider for dig.

Nu, hvis du vil gå direkte til en proxy-server, har du mulighed for at bruge Gem mig . Dette er en side, der giver dig mulighed for en proxy-server på en ret nem at bruge måde.

Det eneste du skal gøre er at angive adressen, hvor du vil gå gennem serveren, angive om du vil have scripts eller cookies i din navigation, angive serverens land og fortsætte. Du kan gøre nøjagtig det samme med VPNBook. Processen er grundlæggende den samme, men meget enklere at bruge. Indsæt blot URL'en og gå direkte til din destination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up