Hvordan sætter man ur på iPhone eller Android låseskærm?

I denne artikel vil vi vise dig hvordan du sætter uret på låseskærmen på din Android- eller iPhone-mobil . Men først vil vi vise dig forskellen mellem de tre typer skærme, der vises på mobiler.

Indeks
 1. Forskelle mellem startskærm, låseskærm og pauseskærm
 2. Sådan sætter du uret på låseskærmen på Android
 3. Sådan sætter du uret på låseskærmen på iPhone

Forskelle mellem startskærm, låseskærm og pauseskærm

Selvom det måske ikke virker sådan, er denne nomenklatur ofte forvirrende. Derfor, inden du starter vejledningen, vil vi gerne have dig ud af din tvivl.

L' skærmen home er hvor du kan se alle dine apps. Du vil bruge det meste af din tid der ved at bruge din mobil. L' låse skærm er den der kommer frem når din mobil er slukket og du trykker på tænd/sluk-knappen, hvor vi formår at låse skærmen på vores smartphone med en adgangskode .

Dette er grænsefladen før startskærmen, og den viser altid et ur. Endelig opsparer skærmen Hvor pauseskærm er den der vises når mobilen går i dvale, også kaldet Always on Display mode, og skal aktiveres.

Og de er så vigtige, at vi for eksempel altid gerne vil opleve nye ting, når vi tilpasser låseskærmen på iPhone eller Android. Derfor viser vi dig i denne artikel, hvordan du gør det.

Sådan sætter du uret på låseskærmen på Android

Denne funktion er kun tilgængelig på Android Pie 9.0 og nyere. Følg disse trin for at konfigurere det:

 1. Åbn "Indstillinger".
 2. Klik på "Skærm" → "Avanceret" → "Pauseskærm".
 3. Skub den virtuelle knap for at aktivere denne funktion.

Derefter skal du konfigurere indhold at du ønsker skal vises i pauseskærmen; i dette tilfælde et ur. For at gøre det, fortsæt som følgende:

 1. Gå tilbage til afsnittet "Pauseskærm". Vælg derefter muligheden "Aktuel pauseskærm".
 2. Vælg uret. Du kan justere lysstyrken ved at trykke på møtrikikonet.

Det skal bemærkes, at du i dette afsnit kan vælge at vise andre typer indhold, såsom et fotoalbum, tilfældige farver og indhold fra andre applikationer.

Nu skal du konfigurere, hvornår du vil have pauseskærmen til at vises; mens mobilen oplader, når den er tilsluttet et tilbehør eller begge dele. For at gøre dette skal du trykke på det søjleformede ikon med tre prikker og derefter på indstillingen "Hvornår skal du starte".

På den anden side, for at se en forhåndsvisning af den funktion, du lige har konfigureret, skal du klikke på "Start nu". Hvis du ikke kan finde det, skal du kigge efter kolonneikonet med tre prikker. Endelig skal du konfigurere tidspunktet, hvor pauseskærmen vises. For at gøre dette skal du gå til "Skærm" → "Avanceret" → "Skærmtimeout" og vælge en mulighed.

Vi minder dig om, at for at denne funktion starter, skal du vente på, at den tid, du har indstillet, løber ud. Hvis du trykker på tænd/sluk-knappen, starter pauseskærmen ikke.

Sådan sætter du uret på låseskærmen på iPhone

iPhone-skærmen er så ikonisk, at vi ofte selv ønsker at sætte iPhone-låseskærm på Android. Men du vil blive overrasket over at vide, at iPhones i øjeblikket ikke har en indbygget mulighed for at indstille en pauseskærm. Det er dog muligt at bruge dets OLED-panel til at konfigurere Always-on-Display-tilstand med tredjeparts apps.

Den app vi anbefaler at du kigger efter i app store er OLEDX . Når du har downloadet det, skal du aktivere guidet adgang på din iPhone. For at gøre det, fortsæt som følgende:

 1. Gå til indstillinger».
 2. Klik på "Generelt" og derefter "Tilgængelighed".
 3. Rul til bunden af ​​grænsefladen og aktiver "Guided Access" muligheden.
 4. Vend tilbage til sektionen "Tilgængelighed", og vælg muligheden "Tilgængelighedsgenvej".
 5. Når du er her, skal du vælge "Guidet adgang".

Når du har aktiveret denne funktion, skal du åbne OLEDX. Gennem dens grænseflade kan du konfigurere de elementer, du ønsker skal vises som en pauseskærm, hvilket i dette tilfælde ville være et ur. Du kan også tilføje andre indikatorer, såsom batteristatus, dato, blandt andre. Når du er færdig, kan du låse smartphoneskærmen ved at have et nyt og moderne ur på den.

Det skal bemærkes, at denne applikation er kompatibel med alle mobiltelefoner, der kører iOS 11. Vi anbefaler dog, at du kun bruger den, hvis din iPhone skærmtype er OLED Hvor AMOLED . Ellers aflades batteriet meget hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up