Sådan åbner eller afspiller du en TRP-videofil på min computer

Der findes en lang række formater til at identificere videofiler. En af dem er TRP, og det kræver et passende program for at kunne få adgang til disse filer fra computeren. Hvis du undrer dig hvordan man åbner eller afspiller en TRP-videofil på min computer, denne artikel giver dig det effektive svar, du leder efter.

Hvad er en TRP-video?

"TRP" eller "HD Video Transport Stream" refererer til en digital videofiludvidelse. En TRP-video er en højopløsningsfil, der ikke er blevet behandlet. Dette format er meget brugt af programmer beregnet til DVD optagelse .

Struktur af en TRP-video

En TRP-video indeholder en MPEG-2 transport stream format høj opløsning med multiplekset lyd og video. Denne type fil er kendetegnet ved fejlkorrektion via lydstreams og outputsynkronisering.

Sådan åbner eller afspiller du en TRP-videofil på min computer

Kan du ikke se eller afspille videoer på din Windows-pc? Det er muligt, at årsagen er længden af ​​disse videoer. Hvis disse filer er i TRP-format, er det nødvendigt at bruge en styringsværktøj eller software video . Dernæst viser vi dig forskellige muligheder, som du til enhver tid kan bruge til denne procedure.

"VLC Media Player"-programmet: Videoernes store allierede

VLC Media Player er en meget populær og praktisk videoafspiller. Denne applikation er kompatibel med de fleste populære lyd- og videoformater, så det vil være meget nemt for dig at åbne eller afspille en video med .trp-udvidelsen på VLC medier Spiller . Du kan endda nemt og effektivt konvertere video- og lydfiler til andre formater fra VLC.

Hvis du vil bruge dette program, skal du downloade installationsfilen fra det officielle Videolan-websted. Tryk på knappen "Download VLC" for at begynde at downloade på din computer. Løb den eksekverbare .exe-fil, og vent et par sekunder på, at installationsprocessen er fuldført.

Brug VLC Media Player

Når du har installeret VLC Media Player, skal du finde TRP-videofilen på din computer og trykke på højre museknap. Klik på "Åbn med" og vælg "VLC media player" . Systemet vil øjeblikkeligt åbne videofilen for at afspille fra dette program.

Nyd fordelene ved en universel fremviser

Du kan også bruge en universal viewer for at åbne en TRP-videofil på din computer. "File Magic" er så praktisk et værktøj og har fordelen af ​​at spille enhver fil uden nogen begrænsning.

Det er vigtigt at bemærke, at File Magic Universal Viewer ikke er gratis, så du kan åbne dine videofiler med filtypenavnet .trp i kort tid indtil slutningen af prøveperiode .

"CyberLink PowerDVD"-værktøjet til at åbne en TRP-videofil

"CyberLink PowerDVD" er et andet alternativ til at åbne TRP-videofiler. Dette program er kendetegnet ved understøttelse af en bred vifte af video-, lyd- og billedformater. Desuden tilbyder softwaren høj opløsning, højt dynamisk område og flere farver for at afspille mediefiler optimalt.

Hvis du ønsker at vælge dette værktøj, download installationspakken på fra dit Cyberlink-websted, og tryk på knappen "Download". Når downloadprocessen er færdig, skal du køre programmets eksekverbare fil og vente et par sekunder, indtil installationen på din computer er fuldført.

Åbn TRP-videofilen med CyberLink PowerDVD

Åbn CyberLink PowerDVD-programmet og klik på "Åbn". Vælg placeringen af ​​TRP-videofilen på din computer og tryk på "Åbn"-knappen for at værktøjet skal starte det.

Med "Wondershare Filmora" kan du åbne eller afspille TRP-videofil på din computer

"Wondershare Filmora" er en fantastisk værktøj til video editor med en enkel og brugbar grænseflade for brugeren. Programmet giver dig mulighed for at importere videofiler, så du kan opdele dem, indsætte nye lydspor, trimme klip, øge og mindske hastigheden af ​​videosektioner.

Download og installer Wondershare Filmora

Du kan åbne din TRP-video med Wondershare Filmora uden nogen gener. For at gøre dette skal du downloade programmet fra hjemmesiden:

Når du har installationspakken på din computer, skal du køre den eksekverbare fil og vente et par sekunder, mens downloadprocessen afsluttes på dit system. Dernæst skal du aktivere Wondershare Filmora videoredigeringsprogrammet for at åbne TRP-video med dette vigtige værktøj.

Indeks
 1. Hvad er en TRP-video?
  1. Struktur af en TRP-video
 2. Sådan åbner eller afspiller du en TRP-videofil på min computer
  1. "VLC Media Player"-programmet: Videoernes store allierede
  2. Nyd fordelene ved en universel fremviser
  3. "CyberLink PowerDVD"-værktøjet til at åbne en TRP-videofil
  4. Med "Wondershare Filmora" kan du åbne eller afspille TRP-videofil på din computer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up