Sådan opretter du et link, en URL eller et brugerdefineret link ved hjælp af Bitly Shortener

Nogle gange, mens du er på internettet, har du helt sikkert set ufuldstændige adresser i navigationslinjen; Dette er meget almindeligt, når blogging med artikler med lange titler oprettes , de er sider, som få mennesker kan huske at dele eller gøre fremtidige besøg for at løse dem nogle virksomheder er dukket op, der er dedikeret til. Forkorte URL'er eller tilpasse links; Så enhver bruger kan huske det meget nemmere, Bitly leverer denne service, her viser vi dig, hvordan du opretter et link ved hjælp af Bitly.

Indeks
  1. Hvad er Bitly, og hvad bruges det til?
  2. Hvordan forkortes links i Bitly?
  3. Hvordan opretter man et tilpasset forkortet link ved hjælp af Bitly?

Hvad er Bitly, og hvad bruges det til?

Bitly Inc, er en virksomhed, der tilbyder en linkreduktionstjeneste , som dækkede det voksende behov for at reducere URL'er (mellem 10 og 20 tegn) i mikroblogging-netværk som Twitter, som i lang tid begrænsede sine publikationer til 140 tegn (tillader i øjeblikket 280); Bitly er det perfekte værktøj til at få mest muligt ud af ordene i hvert tweet.

For bedre at forstå, hvordan et forkortet link ser ud sætter vi først som et eksempel en Wikipedia-artikel med en meget lang URL i sin version med Bitlys forkortelsestjeneste:

Resultatet ses med det blotte øje , er det meget nemmere at huske Bitly-linket end den originale Wikipedia-URL; Det er dog bedre at have et forkortet link, der også er personligt, fordi denne type link indeholder beskrivende ord i stedet for en alfanumerisk kode.

For at oprette et link, link eller URL til sociale netværk med Bitly-forkorteren skal du bare gå ind på siden https://bitly.com/ , for at placere adressen i tekstfeltet, synligt i midten af ​​webstedet, og tryk på den blå "Genvej"-knap ved siden af ​​den; derefter vil vi se en boks nedenfor med det originale link, det nye fra Bitly og en "Kopier" knap for at kopiere det forkortede link.

Vi kan oprette flere korte links gratis; men i tilfælde, hvor behovet for korte links er stort, har dette firma planer, der giver andre fordele; samt værktøjer, som en gratis konto ikke har; Du kan se flere detaljer på følgende webadresse: https://bitly.com/pages/pricing.

For at oprette et brugerdefineret link i Bitly; Den første ting at gøre er at indtaste din brugerkonto, hvis du ikke har en, du skal du tilmeld dig på siden ved at trykke på knappen "Registrering"; Du vil se 3 tilgængelige abonnementer, men vælg den, der siger "Start gratis", for at få adgang til en registreringsformular, hvor du indtaster et brugernavn, din e-mail og din adgangskode.

Derefter skal du vælge din type sektor eller økonomisk aktivitet fra en liste og besvare 3 yderligere spørgsmål om den brug, du vil give kontoen (personlig, professionel eller begge dele), typen af ​​virksomhed og de opgaver, du udfører. i dit arbejde; I sidste ende dig modtage en besked på din e-mail med et link, som du skal trykke på for at bekræfte dets gyldighed, og det er det.

Få din konto registreret; Du indtaster din Bitly-konto og opretter det forkortede link, som vi allerede har forklaret. For eksempel kan vi sætte URL'en https://www.google.com/ og derfor vil vi have https://bit.ly/2VIkdhu; For at tilpasse et link, bare vælg det med musen og det samme felt bliver automatisk redigerbart.

Hvilket betyder, at vi kan angiv navnet på linket, når det passer os; så længe det ikke overskrider tegngrænsen, indeholder det ikke specialtegn; som ikke er tilladt i URL'er, og som er tilgængelige (der kan ikke være 2 identiske links på internettet); For at fortsætte med det forrige eksempel kan vi tilpasse linket til https://bit.ly/google-example.

Vi afslutter processen ved at trykke på knappen orange "GEMME" ; ovenfor finder vi knapperne til at kopiere og dele linket på vores hjemmeside eller på sociale netværk (henholdsvis "KOPIERING" og "DEL"); giver os en stor fordel, fordi denne type URL er massivt delt for sin enkelhed. Du ved allerede, hvordan du linker ved hjælp af Bitly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up