Hvordan logger jeg sikkert på, når jeg bruger offentlige computere?

Ved mange lejligheder, offentlige computere skal bruges, når der ikke er personaleadgang. Enten på et bibliotek eller på din arbejdscomputer. Sikker forbindelse, når du bruger offentlige computere, er afgørende for at beskytte dine personlige konti. Den bedste ting at gøre er at vide, hvordan man redigerer en Windows-værtsfil ved hjælp af BlueLife Hosts Editor for at blokere ondsindede websteder, hvis det er tilfældet.

At surfe på internettet indebærer altid visse risici for vores personlige oplysninger. Men hvis du har adgang fra din hjemmecomputer og har lidt omhu, burde dette ikke være et stort problem.

Men den mulighed har man ikke altid. På steder som skole eller arbejde er det nødvendigt at bruge computere til offentlig brug. Dette øger i høj grad risikoen for at få adgang til personlige oplysninger derfra.

Der er dog tidspunkter, hvor du ikke har andet valg end at bruge det. For disse typer sager, der er måder at logge på sikkert på, når du bruger offentlige computere. Hvis du vil kende dem, så fortsæt med at læse!

Indeks
 1. Sikker login-metoder ved brug af offentlige computere
  1. Brug inkognitotilstand
  2. Brug en VPN
  3. Prøv ikke at efterlade spor
  4. Glem ikke at logge ud
  5. Brug et virtuelt tastatur
  6. Pas på dine ydre minder
 2. Opret midlertidige e-mail-konti

Sikker login-metoder ved brug af offentlige computere

Hvis du ikke har en bærbar computer, som du kan flytte til webstederne for arbejde og studier og du skal bruge en offentlig computer. Her er flere måder at logge på sikkert på, når du bruger offentlige computere:

Brug inkognitotilstand

Dette er en af ​​de mest grundlæggende måder at beskytte dine data på, når du bruger en offentlig computer. De mest brugte browsere som f.eks firefox og Chrome har denne mulighed, da de skiller sig ud blandt de bedste webbrowsere 2020.

Brug af browse-tilstand privat, det sørger du for dine personlige data såsom e-mails, placering og søgehistorik gemmes ikke. På denne måde beskytter du din identitet og dit privatliv.

Brug en VPN

Denne mulighed er lidt mere kompliceret at anvende på offentlige computere i fordi et program skal downloades. Det anbefales dog stærkt, hvis du opretter forbindelse til upålidelige eller offentlige Wi-Fi-netværk. Det er altid en god idé at have en vpn downloadet på din mobil eller laptop, dig ved aldrig hvornår du får brug for det.

Et altid pålideligt alternativ vil være at bruge Opera Browser Free VPN, bare hvis du ikke har held med andre lignende programmer.

Prøv ikke at efterlade spor

Hvis du brugte tilstanden navigation privat det dagbøger af navigation er ikke optaget. Men hvis du af en eller anden grund har browset normalt, så glem ikke at slette din historie og din Cookies. På denne måde sikrer du dig, at de sider du var på og dine brugerdata ikke gemmes.

Glem ikke at logge ud

Hvis du har fået adgang til din e-mail eller en anden personlig konto fra en offentlig computer, skal du altid huske at logge ud. På denne måde sikrer du, at din konto ikke længere er aktiv på denne computer, og at andre ikke kan få adgang til den.

Brug et virtuelt tastatur

En måde at logge på sikkert på, når du bruger offentlige computere, er at gøre det med et virtuelt tastatur, når du gemmer dine brugerdata.

Man ved aldrig hvilken slags virus kan have en offentlig computer. Der er ondsindet software kaldet keyloggers, og deres modalitet er at optage de ord, der er skrevet fra computerens tastatur. På denne måde dine personlige data kan falde i skrupelløse hænder.

Pas på dine ydre minder

Der er tidspunkter, hvor du har brug for filer gemt i ekstern hukommelse, såsom SD-kort eller USB-drev.

Vær meget forsigtig med dette, da offentlige computere ofte indeholder vira og malware, der kan inficere dine enheder. For at undgå dette, udføre en analyse af din eksterne hukommelse når du har brug for at tilslutte den til en offentlig computer.

Opret midlertidige e-mail-konti

Dette er en meget god mulighed, hvis du er nødt til det registrere visse oplysninger i din e-mail, men du ønsker ikke at oprette forbindelse til en offentlig computer.

Det du kan gøre er at oprette en midlertidig e-mail og gennem den sende de oplysninger, du har brug for, til din personlige e-mail. På denne måde du vil beskytte dine personlige data og privatliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up