Sådan bruger du Hulu på mit Smart TV trin for trin

Tak til elektroniske anordninger som du nemt kan få adgang til derhjemme, kan du få al slags underholdning. Uanset om du vil spille videospil, læse den serie af bøger, du elskede så højt, se en film eller den serie, der gjorde dig så nysgerrig, er det alt muligt takket være dine enheder.

Hvis vi taler om film og serier, kan du se meget af det specifikke indhold, du ønsker, bare på grund af internettets fremkomst. Du kan se alle former for indhold via din mobil eller computer, enten gratis på platforme som YouTube eller med et betalt abonnement på noget som Netflix.

Hvad brugeren leder efter eller betaler for vil i sidste ende afhænge af deres behov, og hvordan de har det med en bestemt type indhold. Det kan dog også afhænge af den type enhed, du vil se en bestemt platform eller side på. Men hvis der er en, der dukker op ofte eller krydser øjnene på en seer, må det være Hulu.

Hulu er en video on demand-tjeneste, der fungerer via en internetforbindelse og giver brugeren mulighed for at se alle former for indhold gennem forskellige servicepakker eller kanaler, da de endda har mulighed for at se live-tv og springe over eller fjerne reklamer.

På grund af hvad Hulu bringer med sig, kan det være meget positivt at kunne se det gennem et Smart TV, men på grund af hvordan de fungerer, kan du have problemer med at få det til at virke på dit, så nedenfor vil vi fortælle dig hvordan du kan bruge Hulur på dit Smart TV .

Indeks
  1. Brug dit eget Smart TV
  2. Af andre enheder

Brug dit eget Smart TV

Hulu er en fantastisk platform til at se alt, hvad du vil, til det punkt, at du kan se indhold fra andre platforme på det på grund af, hvordan det fungerer, og fordi Disney ejer det. Så hvis du vil se det på din Smart TV, dette kan være en god idé på grund af alle de kvalitetsfordele, du kan få fra dens forskellige servicepakker.

Først skal du være opmærksom på, at dit eget Smart TV ofte kan bringe Hulu-indstillingen eller den allerede installerede app, så brug din fjernbetjening til at få adgang til dine Smart TV-apps og tjek, om Hulu er der.

Ellers skal du muligvis gå ind i dit Smart TVs app-butik, hvis du har mulighed for at få adgang til det, eller skal opdatere dets software.

Af andre enheder

Hvis dit tv ikke har mulighed for at bruge Hulu frit, fordi det allerede har det installeret, har du mulighed for at bruge andre enheder. Hvis du har en Roku, Amazon Fire TV eller en Google Chromecast har du mulighed for at caste indholdet af det du ser på din mobils Hulu-app direkte til dit TV ved at trykke på cast-knappen.

På den anden side kan du også bruge en videospilkonsol da konsoller af de sidste to generationer (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One osv.) kan bruge Hulu-appen gratis blot ved at downloade appen gennem konsollens app-butik, samt andre typer medieindhold, som f.eks. som film, på disse konsoller.

Endelig kan du vælge noget meget enklere, hvis intet af dette virker for dig, nemlig direkte at forbinde din bærbar eller din computer til dit Smart TV via en af ​​de gratis HDMI- eller VGA-porte, vælg den korrekte "input" i dit TV og nyd din Hulu frit, så du står over for opgaven med at skulle tilslutte og vælge, hvad du vil se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up