Hvordan man laver, skaber eller bygger et ur med Arduino Hvad kan vi bruge det til?

gør, oprette eller bygge et ur med Arduino-software er ekstremt nemt og brugbart, hvis du til enhver tid har brug for at kende tiden i en applikation, et program eller et værktøj, for med et Arduino-ur kan du gøre det.

Til at begynde med, hvis du undrer dig over, hvad en arduino er? Det er en software eller en platform til at skabe open source, Arduino er baseret på gratis software og hardware systemer.

Hvis du ikke ved, hvad fri software eller fri hardware er, refererer disse til de friheder, brugerne har over dem. Gratis software eller hardware kan ændres på enhver måde.

Fordi Arduino arbejder med gratis software eller hardware, kan alle oprette applikationer, programmer, værktøjer eller ure. Hvis du vil vide, hvordan man laver et ur med Arduino, anbefaler vi, at du bliver ved med at læse.

Hvad skal jeg bruge for at lave, skabe eller lave et ur?

Takket være Arduino-teknologien er det muligt at lave, skabe eller bygge et digitalt ur på en enkel måde og at konfigurere det på en personlig måde. Takket være de digitale ind- og udgange fra Arduino er det muligt at skabe eller designe flere koder til programmer applikationer eller værktøjer, såsom ure.

Det du skal bruge for at skabe dit ur med Arduino er; en Arduino UNO, et 4-cifret 7-segment display, et kort til at installere kredsløbet, en batteri til at drive uret med Arduino 6 modstande på 220 ohm anbefales og til sidst et sæt kabler.

Ligeledes vil det være nødvendigt installere et bibliotek til denne type system , den bedste mulighed er at installere en gratis Time.h. Du kan installere det via en biblioteksadministrator eller "Tilføj .ZIP-bibliotek".

Når du har alt materialet, du kan designe et digitalt ur ved hjælp af Arduino boards. Derudover er det med Arduino boards muligt at tænde og programmere LED strips meget nemt.

Trin til at lave, skabe eller bygge et ur med Arduino

Når du har alle materialer til at skabe eller Byg et ur med Arduino, du skal identificere dine urstifter med Arduino. I det 7-segment display, du har valgt, skal du definere 4 stifter for at indikere det ciffer, der vil lyse, mens de andre repræsenterer segmenterne af Arduino-urcifrene.

Når du har identificeret stifterne til dit ur, er det første trin at samle kredsløbet til det, du skal tilslutte Arduino UNO board med det 7-cifrede display til dette skal du bruge det sæt kabler, du har valgt.

Derudover kan du tilføje en knap eller en trykknap, det er tilrådeligt at tilføje to knapper til kredsløbet, fordi med den ene kan du ændre timen, mens du med den anden kan indstille minutterne.

Efter at have lavet dit kredsløb med de fysiske komponenter i dit ur med Arduino, du skal downloade en kode til det digitale ur med Arduino, disse koder kan findes i et Time.h bibliotek.

Trin til at indlæse programmet med Arduino

Når du har samlet dit kredsløb, kan du indlæse programmet eller koden til det digitale ur med Arduino, hertil er det nødvendigt, at du bruge din pc med denne kan du installere koden og dermed skabe, bygge eller fremstille dit ur med Arduino .

Ved indlæsning af digitalt ur program med Arduino, det er nødvendigt at afbryde stiften på dit kredsløb, som du sender oplysningerne med via den serielle port.

Når du er færdig med at uploade programmet eller koden til det digitale ur med Arduino, kan du tilslutte stiften igen. Så kan du tryk på knappen "Nulstil" eller "Start". for at programmet kan begynde at køre.

Hvis programmet var korrekt installeret, vil du være i stand til at indstille tiden på dit digitale ur med Arduino med de knapper, du har tidligere installeret. Derudover kan du installere et batteri i dit nye digitale ur med Arduino til at drive dets kredsløb.

Indeks
  1. Hvad skal jeg bruge for at lave, skabe eller lave et ur?
  2. Trin til at lave, skabe eller bygge et ur med Arduino
  3. Trin til at indlæse programmet med Arduino

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up