Hvordan køber og sælger man kunstværker eller malerier i udlandet på internettet?

Internettets indflydelse har haft en enorm indflydelse på, hvordan folk forbruger indhold og foretager køb. Dette afspejles i forskellige sektorer såsom kunst. Der er flere platforme til at købe og sælge kunstværker eller malerier, og du kan gøre det i dit lokalområde eller i udlandet online.

Onlinemarkedet vokser med stormskridt hver dag, og kunstnere kan drage fordel af denne forandring, som revolutionerer måden, de shopper på. I tidligere år, tendensen til at købe online er steget med 30 % alene i år .

Indeks
 1. Køb og sælg kunstværker online
  1. Art Saatchi
  2. afvigende kunst
  3. Menneskers kunstfabrik
 2. Vær en selvstændig kunstner

Køb og sælg kunstværker online

Specialiserede websteder til salg af kunstværker repræsenterer en ny mulighed for kunstnere for at kunne vise deres kreationer uden at være begrænset af deres geografiske placering. De kan liste næsten alle varer til salg, selvom nogle sider kun er rettet mod at poste malerier.

Art Saatchi

En af de bedste platforme til at købe og sælge kunst på grund af dens kvalitet og soliditet. Det er han faktisk tilgængelig i over 100 lande og tilbyder en unik brugeroplevelse på grund af det faktum, at den har kunstnerisk rådgivning.

For hvert salg, der foretages, beholder Saatchi en procentdel, men fordelen er, at platformen tager sig af leveringslogistikken af ​​pakken. Kunstneren skal derfor kun bekymre sig om at skabe nye kunstværker.

At være en del af Saatchi Art-fællesskabet, brugeren skal oplyse en stykke af identificere og et logo af hans personlige brand. Dernæst skal du følge sikkerhedsindstillingerne og prissætte dine værker for at begynde at sælge.

afvigende kunst

Devian Art er en af ​​de mest populære platforme for kunstnere, designere og illustratorer til at dele deres kreationer. Han har det største brugerfællesskab af en sådan platform og har over 45 millioner registrerede brugere.

Det er nemt at få adgang til, du skal blot udfylde tilmeldingsformularen for at få adgang til siden og udstille dit arbejde. Værkerne er opdelt efter en meget specifik kategorisering , men det gør det samtidig til en intuitiv og brugervenlig platform. For at købe, skal du blot kontakte sælgeren direkte, når du har set noget, du gerne vil købe.

Menneskers kunstfabrik

Et fantastisk sted at købe og sælge kunst, især for spansktalende, siden platformen er tilgængelig på spansk. Det er kendetegnet ved muligheden for at personalisere salgsrummet, hvor brugeren præsenterer sine malerier.

People Art Factory har tre brugertilstande. Den gratis bruger kan eksponere et ubegrænset antal kunstgallerier, men kan kun have 500 MB lagerplads. Premium-brugeren betaler 7,5 euro om måneden og nyder godt af 2 GB lagerplads med større eksponering og bedre positionering. Mens forretningsbrugere får eksklusiv træning og support, plus al den lagerplads, de har brug for.

Vær en selvstændig kunstner

For at give en bedre projektion til dine kunstværker, er det nødvendigt at push dit personlige brand at yde professionel service. Kunstsalgsportaler er komplementære til andre salgskanaler, du måtte bruge.

 • Skab en professionel blog med værdifuldt indhold og lav en portfolio eller et galleri, hvor du udstiller dine kreationer og arbejdsprocesser. WordPress-platformen er fantastisk at starte med, fordi den er gratis og tilbyder flere brugervenlige værktøjer.
 • Opret en hjemmeside, en kanal for direkte kommunikation med dig, hvor potentielle kunder kan møde dig og finde ud af, hvem du er udover det, du laver. Ud over at holde dine kunder orienteret om nye kreationer.
 • Vær til stede på sociale netværk. Post billeder af dine kreationer og arbejdsprocesser. Dette er en mulighed for at møde andre kunstnere og lave noget coworking. Instagram er det sociale netværk, der generelt bruges par excellence, fordi det er meget visuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up