Sådan fjerner eller deaktiverer du automatiske opdateringer til en HP-printer

HP-printere har en række fordele i modsætning til andre mærker, da de ikke skal nulstilles for hvert hundrede ark, da de udskrive løbende . På trods af at sensorerne eller chippen registrerer, at der ikke tælles, eller at der er en generisk chip, fortsætter printeren med at arbejde.

HP-mærket har implementeret den automatiske opdatering, men den blokerer og tillader ikke brugen af ​​patroner. Det ville helst være godt at vide, om en patron er original eller falsk, af samme grund kan du have nogle ulemper ved denne mulighed, så det er bedre at deaktivere den. Dette sker, fordi firmwaren låser patronen og beder om at installere en ny, som om den brugte er beskadiget, når den ikke er det.

HP er mærket, men brugeren ejer det udstyr, han køber, så det kan han brug den ønskede patron og deaktiver denne mulighed for at undgå gener.

Indeks
  1. HP-printere: Trin til at deaktivere automatiske opdateringer
  2. Fjern automatisk HP-printeropdatering

HP-printere: Trin til at deaktivere automatiske opdateringer

Først og fremmest skal det nævnes, at HP printere automatisk udførte firmwareopdateringer. Derfor kan printere med et blæksystem, hvis firmwaren opdateres, forårsage problemer og deaktivere systemet.

Processen, der kan implementeres for at deaktivere opdateringer, kan udføres på printere, HP 7612, 8100, 8600 8610 og mere. Uafhængig af printerformat og model.

Du skal først have printersoftwaren og driveren installeret på computeren og derefter klikke "at starte op" . Når panelet åbner, "alle programmer" er valgt for at kunne finde den kaldede mappe "HP" . Så når du åbner mappen kan du se den printer du har installeret, hvis du har flere printere kan du se dem alle. Når du finder den, klikker du og venter på, at den åbner appen, som som standard skal være installeret på skrivebordet.

Når mappen er åben, skal den kaldede fane være i topmenuen. Når den åbnes, kan der findes flere mapper, men den du er interesseret i er "HP Update". Når den er åbnet, vil du kunne se et nyt vindue, hvor du skal klikke på "konfiguration" i bunden.

Der åbnes automatisk et vindue, hvor du skal markere "notifikation", så den sender en notifikation, før du tjekker efter opdateringen. Så ned i indstillingen "web-baseret softwareopdatering" kan du vælge "aldrig" og til sidst "accepter".

Klik på "annuller" på den næste fane, og de automatiske HP-printeropdateringer er blevet elimineret ved at udføre proceduren.

Fjern automatisk HP-printeropdatering

Det skal bemærkes, at afhængigt af den printer du har, kan indstillingen deaktiveres fra computeren eller fra selve printeren. I dette tilfælde vil vi forklare trinene til at deaktivere printeropdateringer.

I første omgang skal printeren være tændt vis skærm , så skal der trykkes på opsætningsikonet. Den er placeret ved siden af ​​flere ikoner øverst i en bar.

Afhængigt af den printermodel du har, kan du derefter vælge muligheden "vedligeholdelse" eller på nogle printere vises den "ekstra" mulighed. Så når du klikker på muligheden, vil du kunne se: "opdater printer" .

Når du har lokaliseret den, vil du være i stand til at synliggøre flere muligheder, hvor du kun skal vælge den for at "deaktivere opdatering", så den ikke opdaterer automatisk. Endelig skal du være forsigtig, fordi du vil kunne finde en besked, der vil forklare dig, om du vil genaktivere muligheden, og du skal derfor trykke på "nej".

Bemærk også, at du kan oprette og konfigurere en brugerdefineret papirstørrelse med computeren, som gør det muligt for printeren at udskrive med den ideelle størrelse for dig.

Det er muligt at deaktivere opdatering fra computeren eller fra selve printeren efter dine præferencer. Påpeger, at du nogle gange kan lave en fejl og fortælle os, at printeren ikke er aktiveret.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Var du i stand til at deaktivere automatiske opdateringer for en HP-printer ved at følge disse trin? Kender du til en anden metode til at deaktivere automatiske opdateringer til en HP-printer? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up