Sådan åbner du en fil med MDE-udvidelse - trin for trin

Har du en fil med en MDE-udvidelse på din pc og ved ikke, hvordan du åbner den? Bare rolig, hvis du er en windows bruger, dette problem kan løses med Office-kontorpakken.

Indeks
  1. Hvad er en MDE fil?
  2. Hvordan åbner jeg en fil med en MDE-udvidelse?
    1. Microsoft Access
    2. Microsoft Excel
    3. Konverter MDE-fil til et andet format
  3. Jeg kan ikke åbne MDE-filen

Hvad er en MDE fil?

Dette er den type Microsoft-udvidelse, der bruges til at administrere Access-relationsdatabaser. En sådan fil kan indeholde VBA-kildekode i binær form for at kryptere information.

Den er kendetegnet ved sin lethed og dens anvendelse til beskytte dataadgang af nogle brugere. Når databasen er beskyttet med VBA-kode, vil du være i stand til at oprette rapporter og ændre information, men du vil ikke have tilladelser til at administrere alle oplysninger.

Kryptering fungerer som en lag ekstra af sikkerhed i databasen . Det er derfor, det normalt bruges til at tilbyde en demo eller en begrænset version til brugerne.

Dette format forveksles nogle gange med ArchiCAD-applikationsfiler. De har samme udvidelse, men de er helt forskellige.

Hvordan åbner jeg en fil med en MDE-udvidelse?

Microsoft Access

Det oprindelige program til at åbne en fil med denne udvidelse er Microsoft Access. Du skal blot åbne programmet på din pc og åbne filen eller dobbeltklikke på den.

Hvis du vil oprette en MDE-fil til deling, skal du køre programmet og åbne databasen. Klik på menuen Værktøjer / Hjælpeprogrammer og vælg indstillingen Opret en MDE-fil .

Indtast navnet på filen, og vælg den mappe, hvor du vil gemme den. Til sidst skal du åbne filen og kontrollere, at du ikke kan ændre rapporter, formularer og moduler.

Microsoft Excel

Excel viste sig at være en af værktøjer det mere alsidig end Microsoft Office. Et bevis på dette er det høje niveau af kompatibilitet med Access for at få adgang til og konvertere data.

Kør Excel-applikationen, og klik på Databåndet. For at importere dataene skal du vælge Hent data / Fra database / Fra Access-database.

Du vil have adgang til visse dele af informationen under hensyntagen til, at det er en beskyttet database. Ændringer foretaget i Excel kan kun gemmes som ark af beregning (CSV eller SLSX) .

Konverter MDE-fil til et andet format

En effektiv og bekvem måde at få adgang til data fra MDE-filen er at transformere den til et andet mere universelt format . Den nemmeste måde at gøre dette på er gennem Access.

Kør programmet, og åbn filen med en MDE-udvidelse. Foretag de nødvendige ændringer og gem databasen til MDN- eller ACCDB-format .

Hvis du ønsker et format, der ikke kræver installation af nogen form for program, skal du bruge MDE-kompileringsværktøjet. Konverter din fil MDE til en eksekverbar .EXE-fil .

Det er en betalt app men det præsenteres som et af de mest nyttige alternativer for enhver bruger til at få adgang til databasen, uden at det påvirker oplysningernes sikkerhed og integritet.

Jeg kan ikke åbne MDE-filen

Hvis du har prøvet alle ovenstående løsninger og stadig ikke kan åbne filen, skal du sørge for at have en version af Access, der understøtter det. Hvis dette er problemet, skal du installere den nyeste version.

En anden mulighed er, at filen MDE er korrupt . En fil kan blive påvirket af en fejl, hvis der opstår en afbrydelse i upload eller download.

Dataintegriteten påvirkes, og i disse tilfælde er det bedst at gøre det anmod om filen igen . Download filen fra dens kilde, eller bed dem om at sende dig en anden version af den samme fil.

Virus påvirker også ofte integriteten af ​​en fil. Det er værd at lave en scanning af databasen for at bekræfte, at den ikke er inficeret.

Til sidst skal du kontrollere, at du har den korrekte MDE filtypenavn. Hver fil kommer med et ikon, der identificerer den og giver dig en idé om, hvilken applikation den bruger til at åbne. Men du kan forveksle det med en anden fil med en filtype, der ligner dem, der bruges af ArchiCAD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up