Sådan beregnes en undernetmaske fra en IP-adresse trin for trin

At dykke ned i internettets verden er synonymt med konstant at fodre på viden, som du aldrig troede, du kunne tilegne dig. Det er derfor, for alle, der vil vide mere om, hvad et netværk består af, og hvordan man beregner en undernetmaske til en IP-adresse.

På trods af den normalitet, du bruger det med hver dag, er internettet lidt mere komplekst og dybt. Det gemmer en række virkelig interessante elementer og oplysninger, der vil hjælpe dig med at forstå, hvordan de forskellige enheder, du bruger hver dag, kan oprette forbindelse til netværket og surfe på internettet kan identificeres.

Indeks
 1. IP-adresser
 2. Undernetmasken
  1. Hvordan det virker?
  2. Kend din undernetmaske
 3. Beregn undernetmasken for en IP-adresse
  1. Beregningsalternativer
  2. Lommeregner-netværk, et af de bedste
 4. Har du allerede din undernetmaske?

IP-adresser

Blandt alle de elementer, der omgiver et netværk, er en af ​​de vigtigste, uden tvivl, IP-adresserne. Disse varer er beregnet til identificere hver enhed at have oprettet forbindelse til et netværk.

Men i tilfælde, hvor der er mange enheder tilsluttet, er IP-adresser ikke tilstrækkelige til effektivt at identificere en enhed, da disse adresser kan have praktisk talt umærkelige ligheder, hvilket skaber forvirring.

Undernetmasken

Stillet over for havet af ens og på samme tid forskellige adresser, er der så ikke en meget mere praktisk og effektiv måde at identificere en eller flere enheder forbundet til det samme netværk på? Ja, det er her undernetmasken vises.

Dette element stammer fra IP-adressen, faktisk betragtes det som en anden type IP. Takket være ham, forskelle måske etableret og enhedsidentifikationsproces forenklet .

Hvordan det virker?

Undernetmasken tager de faste dele af en IP-adresse og repræsenterer dem ved hjælp af tallet 255, mens dens variable del kan repræsenteres af et 0 eller et hvilket som helst andet tal.

Så en IP-adresse, som normalt består af: 192.168.1.1, ville have en undernetmaske struktureret som følger: 255.255.255.0, da du kan se det sidste ciffer i IP-adressen samt undernetmasken undernet, som forenkler måden, enheder identificeres på .

Kend din undernetmaske

Vil du kende din computers undernetmaske? For Windows-brugere er det ekstremt nemt at få adgang til denne type information. Du skal bare få adgang til kommandoprompt og indtast kommandoen ipconfing /all, og når du trykker på "Enter"-tasten, vil alle oplysningerne blive vist i vinduet.

Beregn undernetmasken for en IP-adresse

Nu er undernetmasken et virkelig vigtigt element for alle de mennesker, der skal optræde netværksadministrative opgaver . Undernet er afgørende for at tildele høje IP-adresseområder.

Denne procedure kan være ret kedelig, hvis den gøres manuelt, da du bliver nødt til at huske og følge visse principper og formler, der giver dig mulighed for at nå dette mål.

Beregningsalternativer

Hvis du lige er begyndt at udføre denne type operationer, som ved første øjekast kan virke som matematiske aktiviteter med betydelig kompleksitet, fordi du ikke kan finde en løsning.

Heldigvis for dig, såvel som mange andre, har nogle udviklere tænkt over den slags ubehagelige og irriterende situationer. Tilvejebringelse af et stort fællesskab af mennesker, webplatforme med værktøjer til beregning af undernetmaske.

Lommeregner-netværk, et af de bedste

Blandt de mest effektive alternativer er calculator-redes.com, et ekstremt letanvendeligt webværktøj. Platformen identificerer automatisk din IP-adresse og det er kun op til dig at bruge de to bjælker vist på siden til at indstille antallet af bits og undernet.

Når du ruller, vil webplatformen vise dig forskellige typer beregninger. Derudover vil du have mulighed for at indtaste en detaljeret forklaring af den udførte beregning.

Har du allerede din undernetmaske?

Med dette værktøj vil processen med at beregne en undernetmaske på en IP-adresse være en ekstremt simpel opgave. Alle oplysninger leveret af denne platform webformular vil tjene til at fortælle dig mere om, hvordan man beregner en undernetmaske fra en IP-adresse . Hvad venter du på for at prøve det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up