Sådan forvandler du din mobiltelefon til en bilnavigator

Ved du, hvad en bilnavigator er? o Har du nogensinde undret dig hvordan du forvandler din mobil til en bilnavigator ? Hvis du vil lære at navigere i komfort i din bil gennem ukendte steder, samt få en idé om din destination, så bliv, og vi viser dig hvordan.

bilnavigator

"GPS"-enhederne, der indeholder de komplekse bilsystemer indeni, giver os mulighed for at se det område, hvor vores køretøj er placeret på en digitalt kort af vores by, region og endda land; det er det, vi henviser til, når vi taler om en bilnavigator.

På grund af den nuværende teknologiske udvikling er det ikke nødvendigt at have en nyere modelbil for at have en GPS-enhed, som viser os placeringen af ​​vores bil og giver os mulighed for at etablere en rute for at komme til et bestemt sted. Med vores mobiltelefoner, vi har mulighed for at have en fremragende navigator til biler.

Hvorfor "Android Auto" er den bedste bilnavigationsapp

Det er nemt at få, fordi det er en applikation tilgængelig i Play Butik fra vores Android-telefoner; det giver os en brugervenlig grænseflade med rullemenuer og store ikoner, som giver os et bedre synsfelt, når vi bruger en bilnavigator.

Det har den store fordel at være kombineret med andre navigationsapps ligesom Google Maps, fordi "Android Auto" bruger kortet til navigation af andre apps.

Det er en komplementær applikation til de andre, da den giver os mulighed for det følg detaljeret navigationsinstruktionerne og også automatisk lokalisere det bedste alternativ for at undgå overdreven trafik; Den har også stemmestyring, så føreren kan tale kommandoer med hænderne på rattet.

Det er en applikation, der giver os mulighed for navigere fra enhver bil ; Vi skal bare downloade det, installere det og placere vores mobile enhed på forruden eller instrumentbrættet på vores bil, men hvordan gør man det?

Sådan forvandler du din mobile enhed til en bilnavigator

For nemt og hurtigt at konvertere din mobil til en browser til biler, du skal nøje følge de følgende 5 trin :

  1. På din mobiltelefon åbner du Play Butik og skriver » Android-Auto " i søgefeltet skal du klikke på søgeforstørrelsesglasset.
  2. Når listen over applikationer fundet med det navn, vi skrev, vises, vælger vi den med en trekant med en lyseblåt bånd i form af et omvendt "V" og en blød baggrund.
  3. Når indstillingen er valgt, vil vi i den nye fane, som butikken åbner, finde den grønne knap, der siger "installer", og vi trykker på den ; derfor starter app-downloaden.
  4. Vi sørger for at vores bil ikke bevæger sig, for at åbne applikationen og angive en adresse i "rute" muligheden.
  5. Applikationens GPS registrerer automatisk det område, vi befinder os i. Ved at etablere en rute markeres stien fra hvor vi er til den destination vi vælger.
  6. Til dette er det nødvendigt at have en base på instrumentbrættet eller på bilens forrude at placere vores mobil med applikationen aktiv, så vi bedre kan sætte pris på navigatøren med ruten, som vist i følgende illustration.

Nu ved du, at ved at installere Android Auto-applikationen fra Play Butik og have en base på din bils instrumentbræt, kan du forvandle din mobil til en praktisk og pålidelig bilnavigator .

Hvis du kunne lide det, så glem ikke at give os din mening i kommentarfeltet, fordi du motiverer os til at give dig den bedste information.

Indeks
  1. bilnavigator
  2. Hvorfor "Android Auto" er den bedste bilnavigationsapp
  3. Sådan forvandler du din mobile enhed til en bilnavigator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up