Hvordan rettes d3dx9_26.dll manglende fejl, så spil fungerer?

I nogle tilfælde, når vi forsøger at starte et spil på vores computer, modtager vi fejlmeddelelsen "d3dx9_26.dll mangler" eller "Filen d3dx9_27 blev ikke fundet. dll'. Hvis du har dette problem, inviterer vi dig til at læse denne artikel, hvor du vil lære Sådan repareres d3dx9_26.dll mangler fejl, for at spil kan fungere?

Indeks
 1. Hvad er filen d3dx9_26.dll?
  1. Hvad er fejlen "d3dx9_26.dll mangler" i Windows?
  2. Hvorfor får jeg fejlen "d3dx9_26.dll mangler" i Windows?
 2. Hvordan rettes d3dx9_26.dll manglende fejl, så spil fungerer?
  1. Download den seneste version af Microsoft DirectX
  2. Download filen d3dx9_26.dll
  3. Kopier filen til din harddisk
  4. Registrer filen d3dx9_26.dll
  5. Brug System File Checker
  6. Gendan systemet

Hvad er filen d3dx9_26.dll?

Filen d3dx9_26.dll refererer til et sæt procedurer under biblioteket med dynamiske links ved sin udvidelse (.dll). D3dx9_26.dll er en del af hovedfilsættet og funktionerne i pilot af operativsystemet.

Hvad er fejlen "d3dx9_26.dll mangler" i Windows?

Fejlen "d3dx9_26.dll mangler" er et programrelateret problem Microsoft DirectX til Windows-system. Det er en væsentlig komponent, der sikrer den korrekte funktion af de programmer, der er installeret på systemet. Derfor, hvis "d3dx9_26.dll"-filen mangler, vil den tilknyttede software fejle.

Hvorfor får jeg fejlen "d3dx9_26.dll mangler" i Windows?

Fejlen "d3dx9_26.dll mangler" kan være forårsaget af en række faktorer. En af årsagerne til dette problem kan være en fejl i windows registreringsdatabasen nogle defekte applikationer eller tilstedeværelsen af ​​malware.

På samme måde kan fejlen "d3dx9_26.dll mangler" opstå på grund af forkert installation af denne fil, dens fjernelse eller dens korruption.

Hvordan rettes d3dx9_26.dll manglende fejl, så spil fungerer?

Hvis du vil løse fejlen "d3dx9_26.dll mangler", skal du følg nedenstående trin .

Download den seneste version af Microsoft DirectX

Problemet kan skyldes en forældet version af DirectX-værktøjet . Derfor er det nødvendigt at opgradere og opdatere DirectX til den nyeste version. For at gøre dette skal du downloade DirectX Runtime End-User Runtime Web Installer fra Microsofts officielle websted.

Installer den fil, du lige har downloadet, og se, om problemet er løst. Hvis du stadig ser fejlen "d3dx9_26.dll mangler", vi råder dig til at læse næste trin.

Download filen d3dx9_26.dll

Tjek din version af operativsystemet og fortsæt til fil download d3dx9_26.dll fra dette link, hvis du har 32-bit Windows: wikidll. Hvis du har et 64-bit Windows-system, skal du gå til wikidll-webstedet.

Kopier filen til din harddisk

Når du har downloadet filen d3dx9_26.dll, skal du kopiere den til programmets installationsmappe. Du kan også kopier denne fil til systemmappen Windows.

Registrer filen d3dx9_26.dll

Det er vigtigt at vide, hvilke DLL-filer der bruges af programmer på pc'en. I denne forstand kan Windows kræve registrering af .dll-filen. Kopier først filen d3dx9_26.dll til mappen System32, som du finder i mappen "Windows". Gå derefter til kommandovindue med administratorrettigheder og skriv "regsvr32d3dx9_26.dll". Til sidst skal du trykke på "Enter"-tasten for at udføre kommandoen.

Brug System File Checker

Hvis fejlen stadig ikke er rettet, kan du bruge System File Checker-værktøjet. Find Windows startmenuen, skriv cmd i søgefeltet og tryk på højre museknap på "kommandoprompt". Vælg derefter muligheden "Udfør som administrator" .

Med det samme vil du kunne se Windows-kommandovinduet. Der skal du skrive følgende syntaks: sfc / scannow og trykke på "Enter". Systemet vil starte verifikationsproces hvilket vil tage et par minutter. Når kontrollen er fuldført, genstart computeren.

Gendan systemet

En systemændring kan have forårsaget filfejlen d3dx9_26.dll. For at løse det kan du gendanne Windows 10 og gå tilbage til en tidligere version ved hjælp af Systemgendannelse.

For at gendanne Windows skal du trykke på Win + R-tasterne og skrive rstrui. I vinduet af restaurering af system , vælg "Vælg et andet gendannelsespunkt" og klik på "Næste". Marker derefter "Vis flere gendannelsespunkter", og vælg en dato for at køre gendannelsen. Til sidst skal du klikke på knappen "Udfør".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up