Hvordan kan jeg bruge lommeregneren på min Windows-computer

Windows er et af de bedste operativsystemer i verden, da et af dets stjerneapplikationer, men sjældent nævnt, udover at have ideelle komplementer og værktøjer til at arbejde og studere, er "lommeregner".

Det er et lille, men brugbart supplement, der har været til stede i langt de fleste versioner, som dette styresystem har præsenteret .

Men og over tid har Windows Lommeregneren fået forbedringer og flere muligheder som har forbedret dets funktionalitet, så i denne artikel hjælper vi dig med at lære det bedre at kende, så du kan bruge det med mere frihed.

Dette værktøj er nyttigt at bruge fra de enkleste beregninger, til de mere komplicerede, der giver meget tvivl.

For at åbne den, i en hvilken som helst af dens versioner, er hvad vi skal gøre simpelt, fordi bare ved at trykke på Windows-tasten vil vi se, at startmenuen åbner, hvor det normalt er et fast værktøj, men uden. Men hvis vi ikke finder det der, kan vi skrive dets navn i søgningen, for nemmere at finde det.

Lær meget mere om dette værktøj, som du måske kun kender de grundlæggende funktioner og de forskellige værktøjer til, for at bruge det på en meget mere optimal måde.

Indeks
  1. Kend lommeregnerens tastaturgenveje
  2. Udnyt og skift størrelsen på lommeregneren
  3. Lær, hvordan du bruger historik til at se de seneste beregninger

Kend lommeregnerens tastaturgenveje

En af de ting, der gør vores arbejde lettere i Windows-operativsystemet, er de berømte genveje, som som forventet er i den lommeregner, der følger med vores styresystem. Og der er endda mange andre genveje som skjult valutaomregner i Windows 10.

De der genveje kan tjene forskellige årsager, men de er en god måde at bruge dette værktøj optimalt og dermed minimere fejl.

Blandt de mest nyttige og brugte genveje, vi kan finde, efterlader vi dig her en liste, hvor du kan vælge dem, du vil bruge:

  • Alt+1 : Skift til standardtilstand, Alt+2 : Skift til videnskabelig tilstand, F9 : Skift mellem positiv og negativ for den aktuelle værdi
  • Alt+3 : Skift til programmeringstilstand, Alt+4 : Skift til datoberegningstilstand, F3 : Skift til DEG (kun tilgængelig i videnskabelig tilstand), F4 : Skift til RAD (kun tilgængelig i videnskabelig tilstand)
  • F5 : Skift til GRAD (kun tilgængelig i videnskabelig tilstand), CTRL+M : Gem i hukommelsen, @ : Beregn kvadratroden, CTRL+R : Genkald hukommelse, CTRL+L : Ryd hukommelsen

Udnyt og skift størrelsen på lommeregneren

Generelt, når vi åbner beregningsværktøjet på vores computer, vi kan se, at den er ret lille. Men denne størrelse kan ændres fuldt ud, så du kan gøre den større eller mindre, som du vil.

For at gøre dette skal vi bare stå på en af ​​kanterne af lommeregner og derefter trække dem til det punkt, hvor vi vil justere det.

Når du gør dette, vil du se, at når det bliver større, vil kontrollerne gøre det samme og justere automatisk.

Denne mulighed er især nyttig for dem, der bruger en berøringsskærm, da indstillingen tilføjer mere plads mellem knapperne.

Lær, hvordan du bruger historik til at se de seneste beregninger

Når vi begynder at bruge applikationen, er det sædvanlige, at vi laver forskellige beregninger, som vi på et tidspunkt skal gennemgå, hvis der skulle ske noget. Til dette har beregningsværktøjet en speciel historie hvor du kan konsultere dine tidligere regnskaber og dermed bringe det hele i orden, da det også kan ændres.

For at få adgang til denne historie er det nødvendigt at starte med at gå ind på den øverste fane, hvor vi kan se fanen "lommeregner". Ved at trykke på den kan vi se, at en komplet registrering af alle de operationer, vi har udført i øjeblikket, åbner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up