Hvordan man skaber gratis virtuelle klasseværelser og laver et alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning

I betragtning af så mange vanskeligheder, vi har stået over for på det seneste, er det svært at gennemføre undervisningen på samme måde som før. For både elever og lærere er det svært at modtage og levere kvalitetsundervisning. Derfor viser vi dig i dag hvordan man skaber virtuelle klasseværelser gratis og laver et alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning let.

Med de råd, som vi vil give dig nedenfor, vil du være i stand til at give de lektioner, du ønsker på en enkel måde, og alt stort set . Desuden, hvis du er studerende, er der intet, der forhindrer dig i at få den uddannelse, du ønsker og har så meget brug for. Der er ingen tvivl om, at fremskridt inden for teknologi kan hjælpe os med at gøre dette.

På den anden side bliver Google Meet i tilstanden for lærere en glimrende mulighed for at udføre virtuelle lektioner på en praktisk måde.

Indeks
  1. Hvordan opretter man virtuelle klasseværelser gratis?
    1. Hvordan laver man et alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning med Zoom?
  2. Hvilke andre muligheder har Zoom for at undervise i virtuelle klasser?

Hvordan opretter man virtuelle klasseværelser gratis?

For mange professionelle er uddannelse deres måde at arbejde på. Både lærere og lærere var ramt af begrænsningerne i disse dage, så meget, at de ikke var i stand til at arbejde, som de var vant til. Men takket være teknologiens muligheder har mange fundet virkelig brugbare alternativer at fortsætte deres studier.

Faktisk er for eksempel undervisning i virtuelle klasseværelser gennem Zoom blevet en mulighed, der bruges over hele verden. Millioner af studerende, lærere og professorer i alle aldre har vendt sig til dette form undervisning unikt og anderledes . Og hvis du vil begynde at implementere det, opfordrer vi dig til at blive ved med at læse og finde ud af, hvordan du gør det på en nem måde.

Hvordan laver man et alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning med Zoom?

Selvom denne videoopkaldsapp ikke har været kendt for nylig, Zoom er blevet en af ​​de mest udbredte videoopkaldsplatforme i verden.

Og det er forståeligt, da når du downloader denne applikation på din Windows- eller Mac-pc, tilbyder den os et stort antal funktioner hvilket gør det til en fantastisk mulighed for undervisning i virtuelle klasser. Til disse tidspunkter er Zoom et godt alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning.

Zoom tilbyder mange muligheder, der gør det nemt at forløb mellem elever og lærere. For eksempel har den en interaktiv tavle, der gør det meget nemmere at forklare emner.

Udover at have mulighed for at række hånden op og dermed give sin mening til kende på en ordentlig måde. Derudover har mødeskaberen eller læreren mulighed for at gøre deltagerne tavse der ønsker at være nødvendige.

Og ligesom dig har Zoom masser af andre muligheder, der gør virtuelle klasser til en sand fornøjelse hjemmefra. For at begynde at nyde alt dette, er det nødvendigt, at du først downloader Zoom-appen helt gratis fra dens officielle hjemmeside, eller hvis du har en mobilenhed, fra dens virtuelle butik. Trinene til at oprette et møde i Zoom er som følger:

  • Først skal du oprette en Zoom konto på fra dens officielle hjemmeside.
  • Når dette er gjort, skal du åbne den tidligere downloadede applikation og logge på med din e-mail og dit adgangskode.
  • På appens hovedskærm skal du trykke på indstillingen "Nyt møde".

Det er alt! Du skal selvfølgelig huske, at din enhed skal have et fungerende kamera og mikrofon, for at alle mulighederne fungerer korrekt. Men som du vil se, er det virkelig nemt at begynde at bruge Zoom til at undervise i virtuelle klasser, det er bestemt et nyttigt alternativ til ansigt-til-ansigt undervisning.

Hvilke andre muligheder har Zoom for at undervise i virtuelle klasser?

Der er mange muligheder, som Zoom har for at give de virtuelle klasseværelser, vi ønsker. Det kan vi f.eks dele indhold som vi elsker sammen med andre, det være sig videoer eller billeder, for at bidrage med noget til klassen. Derudover har den en live chat, hvor alle deltagere kan kommentere og kommentere, hvad de vil.

En anden detalje, der uden tvivl er meget nyttig, er invitationerne, som vi kan lave på en enkel måde. Når vi har oprettet en Zoom mødeplan, kan vi sende invitationer til hvem vi ønsker, enten via WhatsApp eller via e-mail.

Kort sagt, hvis intet kan erstatte traditionel eller ansigt-til-ansigt uddannelse, siger det sig selv, at Zoom er et glimrende alternativ i disse skiftende tider. Vi opfordrer dig til selv at finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up