Sådan sletter eller sletter du data sikkert og permanent med Hardwipe

Det er ikke helt sikkert at slette oplysninger fra vores harddiske og mapper. Af denne grund er det muligt at udføre datagendannelse, der kan påvirke fortrolige oplysninger. Hvis du undrer dig hvordan man sikkert og permanent sletter eller sletter data med Hardwipe, denne artikel er til dig.

Hvad er Hardwipe?

Hardwipe er et program oprettet under gratis software, som tillader permanent sletning oplysninger gemt på harddisken. Denne procedure forhindrer gendannelse af slettede filer og "renser" mapper og filer.

Hvad bruges Hardwipe til?

Nogle brugere vælger at formatere Windows-harddiske med CMD. Hardwipe opfylder dog denne opgave, fordi det ikke kun tjener til at rense harddiske fuldstændigt, men også hjælper med permanent at fjerne individuelle filer. Derudover gør Hardwipe det nemt at rengøre genbrugsmappen, hvis oplysninger forbliver på trods af at de slettes.

Sådan sletter eller sletter du data sikkert og permanent med Hardwipe

For sikker og permanent at slette eller slette data ved hjælp af programmet hårdttørre, du skal følge en række enkle trin, som vi forklarer nedenfor.

Download Hardwipe-appen

Først og fremmest skal du download installationspakken til Hardwipe-programmet tilgængelig på den officielle Hardwipe hjemmeside. Tryk på knappen "Download" og vent på, at filen downloades til din computer. Installer derefter Hardwipe ved at køre det installationsprogram, du downloadede på din pc.

Installer Hardwipe på din computer

Installationsprocessen er meget enkel, fordi Hardwipe har en assistent som vil guide dig til korrekt at følge hvert trin. Tryk på knappen "Næste" og accepter licensaftalerne. Vælg derefter mellem de muligheder, programmet præsenterer, og tryk på "Installer" for at starte installationen.

Hardwipe-installationer på engelsk som standard. Hvis du ønsker den spanske version, skal du derfor downloade en pakke svarende til dette sprog. Pak den ud, og kopier filen med filtypenavnet .lang til mappen "Sprog" placeret i "Programfiler/hardwipe"

Brug Hardwipe

Når du har installeret Hardwipe-værktøjet, er det tid til at bruge det. Åbn Hardwipe for at få adgang til de funktioner, som applikationen præsenterer fra sin grænseflade. I venstre del af vinduet vil du se fire muligheder : rydde op på disk, rydde op i filer, rydde op i plads og genbrugere.

Oplev funktionerne i Hardwipe

Muligheden "Ryd disk op" giver dig mulighed for permanent at slette alle oplysninger, der er gemt på en disk. Du kan vælge mellem en harddisk eller en flytbar disk. Således vil du være i stand til at foretage en reel rengøring af din harddisk for at undgå gendannelse af fortrolige data.

På hans side, "Ren filer" er bruges til at slette mapper og filer fra en hvilken som helst placering på disken, og "Recyclers" udfører en permanent sletning af al information, der er blevet i papirkurven.

Slet alle data permanent og sikkert

Hvis du vil slette data permanent fra en fil eller mappe, skal du vælge indstillingen "slet filer". Derefter vælger du den mappe eller fil, du vil slette, baseret på dens placering på harddisken. Det er vigtigt at bemærke, at du også kan formatere en ekstern harddisk, som din pc ikke genkender, men proceduren inkluderer ikke brug af Hardwipe-værktøjet i et sådant tilfælde.

Så skal du vælg rengøringsalgoritmen angiv hastigheden, afkryds "Stop" eller "start session" (valgfrit), afkryds "Verifikation", hvis du vil verificere processen, og tryk til sidst på knappen "Start rengøring".

Vælg rengøringsalgoritmen

Hardwipe har seks rensealgoritmer til at udføre den endelige sletning af data. Disse metoder bruges til forhindre tredjemand i at hente fortrolige oplysninger som allerede er blevet slettet fra harddisken.

"Overwrite Zeros"-algoritmen udfører et enkelt gennemløb, men er ineffektivt, "Random Overwrite" udfører et tilfældigt gennemløb, og "GOST R" udfører to gennemløb. På den anden side laver "DOD 5220" tre afleveringer, "Schneier" laver syv afleveringer, og "Gutmann" koncentrerer sig om femogtredive afleveringer, hvilket bremser processen.

Angiver hastigheden for en sikker sletning

Hardwipe har evnen til vælg hastigheden for sikker sletning af filer og mapper . Jo højere den valgte hastighed, jo højere prioritet har applikationen i forhold til systemet.

Så du bør overveje prioriteringen af ​​andre aktiviteter, du laver på din pc, før du vælger hastigheden for sikker sletning. Hvis du fortryder at slette oplysninger, fordi du stadig har brug for dem, skal du ikke bekymre dig, fordi du kan gendanne slettede filer efter formatering af din pc-harddisk med værktøjer som Recuva eller EaseUS Data Recovery Wizard.

Indeks
 1. Hvad er Hardwipe?
  1. Hvad bruges Hardwipe til?
 2. Sådan sletter eller sletter du data sikkert og permanent med Hardwipe
  1. Download Hardwipe-appen
  2. Installer Hardwipe på din computer
  3. Brug Hardwipe
  4. Oplev funktionerne i Hardwipe
  5. Slet alle data permanent og sikkert
  6. Vælg rengøringsalgoritmen
  7. Angiver hastigheden for en sikker sletning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up