Hvordan fremskynder jeg opladningen af ​​min mobiltelefons batteri?

I dag vil vi se hvordan man fremskynder opladningen af ​​min mobiltelefons batteri . Mobilbatteriet har altid været et problem med hensyn til autonomi. Men et andet drama er, hvornår vi skal oplade enheden. Hvor lang tid kan det tage? Tid? Find ud af nedenfor, hvordan du oplader din mobil hurtigere.

Vi kan ikke afvise, at det er meget vigtigt for dig at lære, hvordan du sparer din mobiltelefons batteri. Men på et tidspunkt bliver du nødt til at indlæse den. Nyere telefoner har som regel mulighed for hurtigopladning eller hurtigopladning.

Dette hurtig opladning giver os mulighed for på få minutter at genoprette telefonen til 100 % af dens kapacitet . Ældre enheder har dog ikke denne funktion, og de fleste nuværende telefoner har ikke.

Så vi vil gennemgå flere tricks, som helt sikkert vil være meget nyttige for dig, så du kan forbedre din batteriopladningshastighed . På denne måde sparer du en masse tid, og du kan hurtigt bruge din telefon igen uden at skulle være ved siden af ​​en stikkontakt i flere timer.

Disse er ret enkle tips, men når de først er blevet anvendt, vil du bemærke en forskel, når du oplader din mobiltelefons batteri.

Indeks
 1. Sådan får du min mobiltelefon til at oplade batteriet hurtigere
  1. Flytilstand
  2. Sluk telefonen
  3. Oplad den ikke via USB
 2. Sådan oplader jeg min mobiltelefons batteri hurtigere
  1. Undgå høje temperaturer
  2. Stadig den officielle oplader
  3. Hurtig opladning

Sådan får du min mobiltelefon til at oplade batteriet hurtigere

Flytilstand

En klassisk ting, for at sige det mildt. Når du aktiverer flytilstand, er alle forbindelsestyper deaktiveret . Du kan ikke modtage opkald eller lignende. Det betyder, at du bruger færre enhedsressourcer, hvilket gør det meget hurtigere.

Det gode ved flytilstand er, at vi kan lade Wi-Fi være tændt, hvis vi har brug for det, og det vil fortsætte med at forbruge mindre batteri. Det er endda en god måde at spare på batteriet, når vi er et sted med en Wi-Fi-forbindelse, hvis du ikke behøver at foretage eller modtage opkald.

Sluk telefonen

Det er klart, hvis vi vil have det til at indlæse så hurtigt som muligt, kan vi slå det fra. På denne måde vil telefonen af ​​indlysende årsager ikke forbruge ingen energi overhovedet.

På denne måde kan vi oplade ekstremt hurtigt uden aktiv forbindelse.

Oplad den ikke via USB

Mens vi kan bruge en USB-forbindelse til en computer til at oplade telefonen. Sandheden er den opladningshastigheden er betydeligt lavere end det ved hjælp af opladerstikket.

Hvis du ikke har et andet alternativ end at bruge USB, anbefaler vi, at du sætter enheden i flytilstand eller slukker den i et stykke tid.

Sådan oplader jeg min mobiltelefons batteri hurtigere

Undgå høje temperaturer

Jo højere temperatur, jo længere tid vil det tage at oplade telefonen. Mange apparater har et system til at styre den varme, de genererer. Når den begynder at tage temperatur, begynder enheden at " prøve at kontrollere, hvad der forbruger energi.

Stadig den officielle oplader

Det er ikke kun tilrådeligt at bruge officiel oplader for at forlænge batteriets levetid. Ellers vil den oplade enheden på kortere tid, end hvis du beslutter dig for at bruge en alternativ oplader.

Hurtig opladning

Der er opladere, der giver os mulighed for oplade telefonen på få minutter. Problemet er, at ikke alle enheder er klar til at understøtte denne klasse af opladere. Så du bør uddanne dig selv omhyggeligt om emnet, før du køber en, fordi du kan ende med at beskadige telefonen slemt.

Som du kan se, er det ekstremt nemt at lære for at fremskynde opladningen af ​​min mobiltelefons batteri . Hvis du har spørgsmål eller forslag, kan du efterlade dem lidt længere nede i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up