Sådan tjener du penge med en blog | Øg antallet af besøg på din blog

Der er mange mennesker, der gerne vil tjene til livets ophold på internettet. Det er derfor, vi vil se i denne artikel hvordan man tjener penge med en blog og hvordan man øger antallet af besøg på din blog .

I dag lever mange mennesker takket være internettet. I sig selv er der for mange mennesker, der lever et liv i luksus takket være det, de genererer på nettet. Kunne du tænke dig at leve af det, du elsker? ¿Få din egen blog og generer tusindvis af dollars om måneden?

Vil du tjene flere penge end med Adsense?

Vil du finde et alternativ til GoogleAdsense, der vil tjene dig 3 gange flere penge gennem annoncering? Se den følgende artikel, hvor vi taler om Ezoic og dens fordele => Sådan konfigurerer du Ezoic

Vi skal ikke lyve for dig, det er slet ikke en simpel opgave, og det tager for meget tid på alt. Det er dog det værd. Og så får vi se hvordan man tjener penge på at blogge og om det er muligt at leve af det.

Indeks
  1. Hvordan og hvor mange penge man kan tjene med en blog
  2. Sådan tjener du penge med en blog
  3. Sådan får du flere besøg på min blog

Hvordan og hvor mange penge man kan tjene med en blog

Den første ting at overveje, når du vil oprette en blog for at tjene penge er: temaet og tiden brugt på det. Det giver naturligvis ikke mening for dig at bruge for meget tid på et emne, der på ingen måde er rentabelt.

Nogle emner såsom dem relateret til sundhed kan evt generere mere omsætning med langt færre besøg end et videospilswebsted. Temaet er derfor essentielt, og det arbejde, der investeres i bloggen (hvis det gøres godt) kan give kortsigtede fordele.

Sandheden er, at mere en blog har besøg, jo flere penge burde den generere . Grundtanken er det, og i det hele taget er det heller ikke så slemt. Nogle blogs kan dog generere ret store tal med få besøg. Det hele afhænger af temaet, og om det er en lille niche, men godt betalt (med hensyn til annoncering).

Begyndelsen er en af ​​de smukkeste stadier af en blogger, men også en af ​​de sværeste. Du skal huske på, at det i begyndelsen er for svært at tjene penge . Man begynder dog spændt og med mange illusioner. Hvis du virkelig elsker denne verden, kommer du videre.

Det er meget muligt, hvis du gør det rigtigt, med et par blogs om de rigtige emner og med en masse hårdt arbejde bag sig. På et år (nogle gange meget mindre) kan du tjene, selvom det er mellem 500 og 3000 dollars .

Sådan tjener du penge med en blog

Reklame : det er den nemmeste og hurtigste måde at tjene penge på med en blog. Du kan bruge Adsense, som er den mest populære af alle. Også CPA og hvis din blog er kendt nok direkte eller privat reklame.

Affiliate marketing : du anbefaler primært tredjepartsprodukter. Det er ret nemt at gøre dette, og det bedste af det hele er, at du kan have denne form for annoncering med Adsense.

Amazon tilknyttede virksomheder : det handler om at anbefale produkter fra en specifik niche (ideelt til web-mikro-nicher) med få ord anbefaler vi produkter, så vores besøg sendes til Amazon og køber dem, hvilket giver os en god kommission.

Clickbank : Kort sagt er det et affilieret netværk, hvor annoncører fremviser deres produkter, og bloggere kan vælge, hvilke de vil vise på deres websteder.

Annoncering og links – Mange bloggere (især små) starter med at sælge små links og bannere på deres sider, hvilket ikke efterlader en enorm avance, men er en god måde at starte på, når du knap har nogen besøgende.

Sådan får du flere besøg på min blog

Vi har allerede talt på bloggen måde at få flere besøg på vores blog . Sådan får du en bedre position i Google og vises på den første side. Det er ikke noget helt enkelt, men heller ikke umuligt.

Så snart vi starter, vil besøgene være få eller slet ikke. Men du behøver ikke at fortvivle, for bare ved at sende din hjemmeside til Google med de værktøjer, den giver os, kan vi begynde at dukke op der og få et besøg af og til. Overvej at placere en hittæller på din blog for at spore fremskridt på nettet.

Dog han er vigtigt, at du lærer om SEO hvis du vil have et godt antal besøg på din blog for at tjene penge. Vi anbefaler, at du læser alt, hvad du kan om SEO i dag.

Husk, at mange teknikker fra år eller endda måneder siden er blevet straffet. Derfor anbefaler vi også, at du bruger Google Trends til at forbedre din webpositionering, og dermed har du en klar idé om, hvilken strategi du vil bruge på din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up