Hvordan tvangssletter man filer, der ikke kan slettes? - Hurtigt og nemt

Selvom dette problem ikke forekommer så meget i nyere versioner af Windows, er sandheden, at du skal gøre det, når vi støder på en fil eller mappe, der ikke kan fjernes. Derfor skal vi i dag lære dig hvordan tvangsslette filer som ikke kan slettes? – Hurtigt og nemt.

Ved, hvordan man sletter filer, der ikke er ikke konventionelt fjernet kan være meget nyttigt i mange tilfælde, fordi disse filer i mange tilfælde fylder unødigt. Det er irriterende, hvis vi har lidt lagerplads på vores harddisk, men vi har løsningen til dig.

Generelt bliver denne form for praksis brugt meget til at fjerne vira, der har trængt ind i din mobiltelefon eller computer. Hvis det er tilfældet, er det nyttigt at bruge værktøjer som Hardwipe til sikker sletning af data efter at have udført en scanning, men der er andre værktøjer, som vi vil nævne, som kan være nyttige.

Indeks
 1. Hvordan tvangssletter man filer, der ikke kan slettes? – Hurtigt og nemt
 2. Lås op værktøj til at tvangsslette filer

Hvordan tvangssletter man filer, der ikke kan slettes? – Hurtigt og nemt

Et trick, der ser ud til at virke i de fleste tilfælde, er at bruge Winrar-værktøjet. Software, der, selv om det er beregnet til andre formål, kan være nyttigt til at slette filer.

 1. For det trick, som vi vil præsentere for dig næste gang, er det nødvendigt, at du har installeret Winrar-applikationen, en applikation, der i princippet er designet til at komprimere og dekomprimere Winrar-filer.
 2. Når du har installeret programmet, for at starte proceduren, den første ting at gøre er at finde mappen eller filen som ikke kan slettes fra systemet.
 3. Når du har fundet filen, skal du blot højreklikke på den og få adgang til "Tilføj til fil", som du finder ved siden af ​​det lille Winrar-ikon.
 4. Programkomprimeringsvinduet åbnes, men der er nogle ting, vi skal konfigurere, for at dette trick fungerer korrekt.
 5. Den første ting at gøre er at ændre komprimeringsmetoden fra "Normal" til " Ingen kompression " Hvor " Ingen kompression “, det vil vi gøre, så processen ikke tager så lang tid, for i sidste ende er det, der interesserer os, at filen bliver slettet.
 6. Det andet trin, som er det vigtigste, er at aktivere den mulighed, der giver os mulighed for at slette dette dokument, denne fil eller mappe med magt. Vi henviser til muligheden » Slet filer efter komprimering “.
 7. Ved at aktivere den forrige mulighed er det muligt at tvinge systemet til at slette den mappe eller fil, der har givet os så mange problemer. Nu skal du blot klikke på "Accepter" og dermed effektivt fuldføre processen.

Ved at følge de foregående trin har du allerede slettet denne irriterende fil. Dette trick virker i de fleste tilfælde, men vi har også andre muligheder for mere komplicerede sager.

For eksempel bør du overveje nogle af de bedste programmer til at slette filer i Windows 10 og andre alternativer som dem, vi vil navngive nedenfor.

Lås op værktøj til at tvangsslette filer

For at slette filer har vi også et værktøj designet til dette formål, vi henviser til Unlocker. Hvis du vil have en applikation designet til dette formål, er det bedre at bruge denne applikation, for at få den skal du følge disse trin:

Gå ned og brug Unlocker på denne måde

 1. Du skal bare downloade programmet og installere det, for at gå til dets officielle Unlocker-websted, hvor du kan få programmet gratis.
 2. Når du er på linket ovenfor, skal du blot klikke på » Gratis download og vent på, at filen downloades. Fortsæt derefter med at installere det normalt.
 3. Når du har installeret programmet, er det tid til at begynde at bruge det. Til dette har du to måder, den ene er ved at få adgang til kontekstmenuen og den anden er ved at åbne programmet. Denne gang vil vi gøre det på anden måde.
 4. Åbn applikationen, som du vil se, kommer der en lille menu frem på skærmen, hvor du skal trække de filer, du ikke kan slette.
 5. Når du har trukket filerne til programmet, skal du klikke på den lille pil ved siden af ​​knappen "Lås op". Der skal du vælge muligheden » Lås op og slet (som vist på billedet ovenfor).
 6. Programmet vil bede dig om at bekræfte sletningen af ​​filen, du skal bare klikke på "OK".
 7. Derefter vil filen være blevet slettet, og nu kan du lukke Unlocker-programmet.

Som tidligere nævnt er der mange måder at slette vedvarende filer på. For eksempel, med Eraser kan du sikkert og uigenkaldeligt slette filer, hvilket er en anden mulighed for formålene med denne vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up