Hvordan opretter man memes med billeder på iPhone og Android mobiltelefon?

Det samme revolutionerede de sociale mediers verden. Dens formål er dybest set at tilføje et strejf af humor og sarkasme til samtaler. De formidler ideer, der næppe udtrykkes med ord alene.

De kan nydes i billeder, videoer, GIF'er eller sætninger, og de udvikler sig mere og mere. Er du en af ​​dem, der kan lide at bruge timer på at anmelde memes? Vi viser dig hvordan du laver dine egne med billeder fra din Android eller iPhone mobiltelefon, meget nemt og hurtigt.

Indeks
 1. Sjove apps til at skabe memes på Android-telefoner
 2. Apps tilgængelige til at oprette dine egne memes på iPhone

Sjove apps til at skabe memes på Android-telefoner

Du ved allerede, at for at bruge disse apps, skal du gå ind i play-butikken eller alternativerne til play-butikken for at downloade apps og downloade dem direkte derfra. Vi præsenterer:

 • Gratis meme generator . Med denne applikation kan du vælge op til 700 fotos eller billeder i høj kvalitet og tilpasse dem med tekst, farver og størrelser for at få dem til at se rigtig flotte ud. Når de er oprettet, kan du dele dem på alle dine sociale netværk og gemme dem til senere brug.
 • meme skaber . Opret dine egne billeder ved hjælp af de fotos og tekster, du ønsker fra din mobilenhed. Brug de mange værktøjer, den tilbyder, og den har også et katalog med 600 billeder, der viser dig de kategorier, du vil bruge, når du har brug for dem.
 • Mematisk . Det er et meget nemt at bruge program, endda et af de mest downloadede. Det har et bibliotek med masser af sjove billeder tilgængelige for brugerne. Tag et af dine billeder og tilføj sætninger eller citater, der gør det til et populært meme, og del det med dine kontakter.
 • GATM meme generator. En af dens vigtigste funktioner er, at du kan skabe sjove og kreative memes med dine egne billeder. Organiser dem derefter efter kategorier eller favoritter. Listen opdateres konstant, dagligt for at være mere præcis. Med denne app kan du gemme resultaterne på dit SD-kort, hvilket du ikke kan med de fleste.
 • Memegenerator (reklamefri) . Det er en vidunderlig applikation, hvormed du kan oprette alle de memes, du ønsker, uden at skulle støde på irriterende og ubehagelige annoncer. Det er en gratis applikation og har fået 4 stjerner. Filoverførselshastigheden er enestående. Du kan også forhåndsvise dine kreationer og anvende zoom.
 • Meme Generator-Opret sjove memes . Det har en meget nem at bruge grænseflade og værktøjer, der vil få dine billeder til at se helt professionelle ud. Du vil elske de sjove designeffektforslag, du kan arbejde med.

Apps tilgængelige til at oprette dine egne memes på iPhone

Til iPhones er der også gode apps til at skabe dine egne memes med billeder gemt på din enhed. Find dem i App Store:

 • Producer Meme. Applikation med over to millioner helt gratis downloads. Blandt dets hovedattraktioner kan du meget nemt oprette memes med flere billeder på samme tid. Den kommer med skabeloner, som du kan lege med og dele på Facebook, Twitter eller Instagram.
 • Producent af Meme HD. Det er en betalt tjeneste, men med fantastiske funktioner, der får dine billeder til at se sensationelle ud og på et andet niveau. Medbring billeder, som du kan tilpasse til din smag, og brug dem som dine egne.
 • Lav et Meme + . Den har over fire millioner aktive brugere, så du kan være sikker på dens effektivitet. Med Make a Meme+ kan du skabe de sjoveste billeder på din iPhone og dele dem med dine venner og familie via dine sociale netværk.
 • Rage tegneserier. Det handler om de tegninger, der også bruges som memes, der er meget trendy. Du kan oprette din egen gratis med denne applikation.
 • Samme fabrik. Vælg mellem en stor samling af skabeloner eller billeder, du har i dine filer, for at oprette personlige memes på din iPhone. Den er integreret med Memedroid-portalen, hvor du kan sende dine kreationer fra redaktøren til dette populære webfællesskab.

Det er meget nemt at oprette memes, du skal bare have et billede, tilføje en tankevækkende sætning, og du er færdig. Brug en af ​​de applikationer, som vi præsenterer for dig i denne artikel, der er tilgængelig til Android eller iPhone, og nyd dine kreationer. Eller du kan også oprette gratis personlige sjove memes ved hjælp af en online generator eller oprette dem fra pc'en online uden nogen programmer.

Del det med dine venner eller familie gennem de mest berømte sociale netværk i øjeblikket. Vi inviterer dig til at nyde flere artikler som denne på miracomosehace.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up