Hvordan opretter man en konto hos Milanuncios for at sende gratis annoncer? - Trin for trin guide

En verden af ​​køb og salg anderledes genstande ændret sig med internettets fremkomst. Et meget stort skridt er taget med hensyn til bekvemmelighed og købshastighed.

Der er mange Site (s hjemmeside på hvorigennem du kan foretage alle slags køb, og endda få de produkter, du har købt, ankomme til dit hjem i løbet af få dage, som det er tilfældet med Amazon og endda Wallapop-platformen, men i virkeligheden er der mange flere sider. Det hjælper meget, hvis du er lidt doven at gå i en bestemt butik for at købe et produkt, eller hvis du skal købe noget, du ikke kan finde i nærheden af ​​dig.

Desuden er mange af processerne bag at bruge en salgs- og købswebside ekstremt enkle. Dette for ikke at nævne, hvad det er at kunne sælge en vare på en af ​​disse sider.

Desde tu casa, en una computadora eller en un en webapplikation tienes la oportunidad de hacer en publikation , at gennemgå billeder af produktet, at have en beskrivelse y allerede, at llegue qualquier interesseret de cualquier parte del país, o incluso del mundo, hvis está interesseret i et bestemt produkt. Hvilket vil hjælpe dig med at tjene penge på din hjemmeside eller blog.

Og når vi taler om køb og salg i Spanien, vil mange tale om Milanuncios . Dette er en hjemmeside dedikeret til at oprette shopping-annoncer for forskellige brugere i Spanien.

Det bruges ofte på grund af dens brugervenlige webportal og den hastighed, hvormed du kan få et produkt uden behov for en mellemmand. Som udgangspunkt ser du en annonce med en produkt til salg, du kontakter sælgeren og ordner det hele med sig selv. Så hvis du vil oprette en konto der, så se, hvad du har brug for at vide nedenfor.

Indeks
  1. Åbn en konto hos Milanuncios
  2. Indsættelse af en annonce i Milanuncios

Åbn en konto hos Milanuncios

Åbn en konto på en salgsside og køb kan være lidt kompliceret. Måske ikke svært, men lidt irriterende at skulle udfylde flere formularer og at kunne gennemføre processen så hurtigt som muligt for at få kontoen aktiv. Dette er dog ikke tilfældet hos Milanuncios.

Faktisk dig behøver ikke en konto at kunne offentliggøre et af dine produkter på deres hjemmeside. Ikke engang en konto til at købe et produkt, da siden er baseret på ikke at fungere som mellemmand i et køb eller et salg.

Grundlæggende laver det en gennemsigtig transaktion ved at køber og sælger taler direkte med hinanden.

Indsættelse af en annonce i Milanuncios

Som du ved, behøver du ikke en konto for at kunne poste shoppingprodukter på Milanuncios. Alt du behøver er billeder af produktet og information om det. Nu skal du bare følge trin for trin for at fuldføre processen:

  • Først skal du gå ind på den officielle Milanuncios hjemmeside.
  • Når du er på hovedsiden, vil du se flere muligheder på skærmen. Men gå videre og klik "Send en annonce".
  • Derfra er processen ret enkel. Du skal vælge den type artikel, du vil udgive. Derudover skal du angive, om du sælger en produkt eller hvis du ønsker at købe en bestemt.
  • Indtast alle detaljer om det samme produkt. Pris, beskrivelse og navn blandt flere ting.
  • Du skal også uploade billeder. Husk, jo flere billeder jo bedre, så du bedre kan tiltrække en køber.
  • Når du har færdiggjort din annonce, skal du indtaste dine detaljer, som du ser det bedst; Milanuncios sender dig en e-mail med instruktioner om hvordan styre din annonce. Du skal bare vente på, at nogen er interesseret i et køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up