Hvordan forvandler jeg mit gamle TV til et Android Smart TV?

Nogle gange er traditionelt tv kedeligt og gentagne. Vi bliver derfor præsenteret for et alternativ: Smart TV. Hvis du kun har et gammelt TV og spekulerer på, hvordan du forvandler mit gamle TV til et Smart TV med Android? Vær opmærksom på denne interessante artikel, og du vil finde en ideel løsning.

Indeks
 1. Hvordan forvandler jeg mit gamle TV til et Android Smart TV?
 2. Hvad er et Smart TV?
  1. Hvad bruges et Smart TV til?
  2. Hvordan fungerer et Smart TV?
 3. Krav til at konvertere gammelt TV til Smart TV med Android
  1. Hvad er en tv-boks?
 4. Den mest repræsentative tv-boks
  1. Xiaomi Mi boks
  2. Nvidia skjold

Hvordan forvandler jeg mit gamle TV til et Android Smart TV?

Et smart TV kan være meget nyttigt, fordi det tillader visualisering netværksindhold, mobiltelefonmusikafspilning og andre relevante funktioner.

Men hvis du har et gammelt TV, skal du ikke bekymre dig, for der er en måde at forvandle det til et Smart TV. Dernæst præsenterer vi al den information, du behøver for at forvandle et traditionelt fjernsyn til et Smart TV med Android .

Hvad er et Smart TV?

Et Smart TV eller "smart TV" er en enhed, der giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til internettet og få adgang til forskellige applikationer. I denne forstand leverer et smart-tv en digital tjeneste ved at transmittere programmer, som et konventionelt fjernsyn gør, og det giver samtidig -en adgang Internettet .

Hvad bruges et Smart TV til?

EN Smart TV er bruges til at oprette forbindelse til netværket, gennemse det, se sociale netværk, videoer, oprette forbindelse til spil og kameraet til videoopkald. På samme måde letter et Smart TV kommunikation og inkorporerer generelt en søgemaskine til at finde information samt gestus og stemmekommandoer.

Hvordan fungerer et Smart TV?

Et Smart TV fungerer gennem et LCD-panel, der er udviklet under forskellige teknologier som f.eks OLED og QLED (i de dyreste enheder). Det skal også bemærkes, at et grundlæggende smart-tv har Edge LED eller Direct LED-belysning.

Med hensyn til opløsning kan enheder med standarder som Full HD / 4K eller med High Dynamic Range repræsentere farve mere realistisk. Alligevel, hvis du har spørgsmål om forskellene mellem Full HD og 4K UHD TV'er, har vi svaret til dig.

Kort sagt tillader et Smart TV forbindelse gennem porten hdmi, et netværkskort og andre væsentlige komponenter, der garanterer digitalt billede og lyd.

Krav til at konvertere gammelt TV til Smart TV med Android

Hvis du har et gammelt TV, kan du konvertere det til Smart TV med Android ved hjælp af en TV Box. På denne måde kunne dit gamle tv erhverve nye funktioner, der er tilgængelige for en smartphone som smart-tv.

Hvad er en tv-boks?

En TV Box er en enhed med System D' udnyttelse AndroidTV. Takket være TV-boksen kan du drage fordel af egenskaberne ved de smarte tv'er på markedet.

Disse enheder har en USB-port og af ethernet stik at udvide deres anvendelighed. Takket være disse kvaliteter kan du oprette forbindelse til internettet via et kablet netværk uden at skulle aktivere et Wi-Fi-netværk eller tilføje en harddisk for at afspille dit multimedieindhold.

Hvis du stadig er i tvivl, har vi en guide, hvor vi forklarer, hvad en Android TV Box er, og hvad den er til, på denne måde kender du alle egenskaber, fordele og ulemper ved denne modalitet.

Den mest repræsentative tv-boks

Der findes forskelligt TB Box udstyr på markedet. Imidlertid er det mest bemærkelsesværdige og nyttige udstyr af denne type Xiaomi Mi Box og Nvidia skjold.

Xiaomi Mi boks

Xiaomi Mi Box er ideel til elskere af videospil, fordi den giver dig mulighed for at nyde Android TV og downloade på Google Play alle disse applikationer relateret til temaet spil. Den har et enkelt interface og gør det nemt at tilslutte andet udstyr via USB-porte.

Uden tvivl er det en fantastisk mulighed at forvandle dit TV til et SMART TV. Med Xiaomi Mi Box kan du installere Amazon Prime Video, Netflix og mange andre apps med disse egenskaber.

Nvidia skjold

Denne enhed fungerer som en medieafspiller fra Android TV. I denne forstand kan du downloade applikationer fra Google Play at se film fra platforme som f.eks HBO, Netflix og andre.

Nu hvor vi skal vise, hvordan du kan få en oplevelse tæt på en SMART TV på dit grundlæggende tv, er det tid til at oprette en konto på Netflix eller en hvilken som helst anden streamingplatform for at begynde at se dine yndlingsprogrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up