Hvordan man nemt downloader gratis musik til min Android-telefon

I øjeblikket er der flere tjenester til at downloade musik såsom Spotify eller Deezer som kan tilbyde dig et bredt katalog til en god pris. Men du kan få kvalitetsmusik på en meget enkel og helt gratis måde. Derfor vil vi lære dig det i den følgende artikel hvordan man nemt downloader gratis musik til min Android mobiltelefon.

De alternative apps og websteder, som vi vil nævne og beskrive nedenfor, giver dig mulighed for at downloade musik til din mobiltelefon gratis helt lovligt. I dem finder du ikke sange med copyright, men de vil være royaltyfrie, så du kan downloade og dele de sange, du ønsker, uden problemer.

Indeks
  1. Lovligt download gratis musik til min Android mobiltelefon
    1. Bensound
    2. Jamendo
    3. Incometech

Lovligt download gratis musik til min Android mobiltelefon

I en anden artikel viser vi dig, hvordan du overfører musik fra din Mac til din Android.In I dette tilfælde vil vi vise dig forskellige applikationer og websteder, hvorfra du kan downloade sange til din mobiltelefon gratis og lovligt.

Bensound

Det er en platform med et stort musikkatalog, hvor du finder en lang række musikgenrer. I Bensound kan du finde de bedste sange til at bruge i dine videoer eller i enhver præsentation, du skal lave. Du kan downloade musik fra Bensound til din mobiltelefon helt gratis, husk blot, at hvis du planlægger at bruge en sang i en video eller præsentation, skal du give kredit til sangens forfatter.

Jamendo

Jamendo er et program, hvorfra vi kan downloade royaltyfri musik. Dens grænseflade ligner Spotify, idet den har et stort katalog og et stort udvalg. I tilfælde af denne applikation kan du downloade sange til din mobil gratis til personlig brug, men du kan ikke bruge dem i projekter, præsentationer, videoer eller anden kommerciel brug.

Incometech

Hvis du er dedikeret til at skabe indhold på platforme som YouTube, Facebook osv., er Incompetech noget for dig. På denne side finder du et stort antal numre og sange, som du kan bruge gratis under Creative Commons-licensen. Du kan nemt og hurtigt downloade musik fra denne hjemmeside til din mobil; ja, glem ikke at give kreditter til forfatterne.

Med disse utrolige anbefalinger har du ikke flere undskyldninger for at lytte til din yndlingsmusik eller den, der kan være nyttig til dine videoer eller enhver præsentation. I denne tutorial har vi set nogle af de mest berømte sider og applikationer, som du kan Download gratis musik til din Android-mobiltelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up