Hvordan man sletter/nedbryder en sang online

At lære at bruge lydredigeringsapplikationer kan være en kedelig opgave, endnu mere, hvis vi ikke er involveret i de tekniske termer relateret til lyd. Heldigvis, takket være internettet, der er mange alternativer til at fjerne vokal fra en sang online .

Installation af et lydredigeringsprogram kan føre til problemer som virus samt downloads eller spyware. Ud over den plads, der optages af et program på harddisken. Heldigvis er der gratis online værktøjer til at redigere sange online.

Slet en sang online

Uden behov for at installere applikationer på pc'en eller betale for dyre softwarelicenser. Der er to alternativer online for at kunne fjern vokal fra en sang helt gratis .

X-MINUS.PRO

Det er en hjemmeside med en enkel brugerflade, der gør den nem at bruge og er ideel til at skabe og spille karaoke-numre . Siden er udelukkende på engelsk, men dette udgør ikke noget problem for dens brug.

Du skal blot indlæse sangen på siden fra din pc's filstifinder eller ved at trække filen med musemarkøren over på siden. Når du har indlæst sangen, vælger du den indledende frekvens.

Du kan foretage tidligere ændringer af sangen før download. Rediger vokal panorering, cutoff-frekvens og diskantforbedring. Vælg mellem mono og stereo; og til sidst i hvilket format du vil gemme den nye fil, i mp3- eller wav-format.

Det endelige resultat opnået fra dette værktøj vil afhænge af filkvalitet og lydmix. Lydblanding er den proces, der bruges til at optage, reducere støj og redigere sporet.

Online lydkonverter

Et af de mest komplette værktøjer at kunne Hør efter af online musik . Den har en brugervenlig grænseflade, du skal bare indlæse sangen, og processen er meget intuitiv. Det fungerer med flere formater, og du kan endda udtrække lyd fra video. Det fungerer med formater som f.eks MP3, WAV, AMR, MP2, FLAC, OGG og M4R .

Du kan upload filer fra din pc , en Google Drev-konto, Dropbox eller fra en URL. Vælg den højeste kvalitetsfrekvens (320 kbps). Rediger endda sangoplysninger såsom titel, kunstner, album, år og genre.

Hvis du betragter dig selv som en avanceret bruger, kan du bruge avancerede værktøjsmuligheder . Skift bitrate, antal kanaler og lydstyrke. Du har endda mulighed for at vende sangen.

Voice Remover (betalingsværktøj)

Vocal Remover er en god mulighed, hvis du vil adskille lyd fra stemme . Afhængigt af hvad du ønsker, kan du kun få den vokale lyd eller den instrumentale del af sangen.

Det giver resultater af høj kvalitet gennem brug af kunstig intelligens til vokal adskillelse og instrumental af sangen. Resultaterne er øjeblikkelige, konverteringen tager mindre end et minut.

For at bruge den kan du downloade filen fra din pc eller med en link til sangen på youtube . Når du uploader filen, udfører siden alt arbejdet og giver dig et eksempel på det endelige resultat.

Du kan downloade den instrumentale version af sangen eller vokalversionen separat. Appen giver dig mulighed for at downloade op til 2 sange gratis. Hvis du vil have en fuld version af dette værktøj, kan du betal med kreditkort eller Paypal.

Det har betalte abonnementer. den første koster $7,99, du kan downloade op til 3 sange, den almindelige pakke koster $19,99, og du kan downloade op til 10 sange. Endelig giver premium-pakken dig mulighed for at downloade op til 50 sange for $59,99.

Husk på, at ved at bruge disse metoder vil du ikke fjerne vokalen fra sangen 100 %. Det fungerer godt og er et godt valg for en sang at bruge med den hensigt at have det godt med venner, der jammer. karaoke .

Indeks
  1. Slet en sang online
    1. X-MINUS.PRO
    2. Online lydkonverter
  2. Voice Remover (betalingsværktøj)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up