Sådan downloader du alle billeder fra en webside online uden at installere programmer

Brugen af programmer til at downloade billeder fra en online webside er et meget hyppigt brugt alternativ i dag. Det viser sig dog at være lidt irriterende eller besværligt at installere dem fra mobile enheder eller computere.

Selvom det virker umuligt, kan du undgå denne installation og downloade så mange billeder, du vil, med en god kvalitet og en ideel størrelse. Til dette er der forskellige alternativer og værktøjer, der kan give gode resultater, sikker og nem at downloade.

For at vide, hvordan man gør det, finder du her de forskellige måder at download disse billeder og lav dem som du vil.

Indeks
  1. Metoder til at downloade billeder fra en online webside uden at installere programmer
    1. Google Chrome
    2. Pixabay
    3. Pexels
  2. Fordele ved at downloade billeder fra en online webside uden at installere programmer

Metoder til at downloade billeder fra en online webside uden at installere programmer

Hvis du leder efter alternativer til at udføre denne opgave uden at skulle downloade en gratis og copyright-fri billedbank, er du kommet til det rette sted. Selvom dette er en fantastisk måde at løse dine problemer på, leder vi her efter en måde at undgå disse faciliteter som kan blive ubrugelige med tiden.

Det 3 mest almindelige online platforme for disse kan du se dem her, ved at bruge det du foretrækker, og så har du de billeder, du ønsker:

Google Chrome

Dette er den mest brugte måde at få billeder fra internettet uden at skulle downloade programmer. Selvom det er nødvendigt at installere Chrome, er dette værktøj en smule mere universelt end andre typer applikationer.

Det er vigtigt at vide, at lagring og download af et billede fra Google Billeder er et følsomt ophavsretligt anliggende. Det er vigtigt at vide, at hvis billedet er bruges inden for en anden online platform, disse rettigheder skal til enhver tid respekteres.

Hvis der er behov for fælles ledelsesbilleder, kan denne adgang nemt opnås. Find blot det ønskede billede, tryk på Værktøjer, og klik derefter "Creative Commons-licenser" og dermed opnå de ønskede resultater.

På denne måde vil du bruge billedet gratis, når du downloader det uden at bekymre dig om at skulle betale ophavsret eller blive fordybet i plagiatsager.

Pixabay

Det handler om en digital platform hvor du kan finde billeder, illustrationer, vektorer, videoer og musik af forskellige typer. For at få adgang til Pixabay er det ikke nødvendigt at downloade en applikation, men download af visse indhold er begrænset, fordi det er nødvendigt at foretage en online registrering for det.

Alt indholdet i det er gratis at bruge af dem, der foretrækker det, idet det er muligt at downloade billederne med forskellige størrelser og vægte. Deres formater kan være JPG og PNG, så diversitetsbegrænsningerne er næsten nul.

Pexels

Da det er et meget lignende alternativ til Pixabay, gør det billedupload tilgængelige for alle målgrupper. Disse er normalt meget generiske, men meget repræsentativ og forklarende af hvad der kræves.

De fleste er længere, end de er brede, så deres mål kan ikke medregnes, før der er uploadet. De plejer at have en god opløsning, de er derfor tungere end dem, der findes på Pixabay.

For at bruge det, bare få adgang til sin webplatform for at begynde at finde det indhold, du leder efter på billederne.

Fordele ved at downloade billeder fra en online webside uden at installere programmer

Med disse værktøjer undgår du at forbruge for meget plads af opbevaringmobile enheder eller pc'er. Kun ved at få adgang til online platforme kan du få adgang til billeder og downloade dem hurtigt og nemt.

Ud over at bruge disse alternativer kan du også få indhold fra sociale medier ofte brugt. For eksempel kan du downloade Instagram-billeder til din mobiltelefon uden nogen app.

Ligesom med Instagram er der andre platforme som f.eks Painterest eller Facebook hvor download kan udføres på en lige så enkel måde. For at gøre dette skal du blot højreklikke på billedet og vælge Gem som med en fane åben for at vælge destinationsfanen og billednavnet.

En hurtigere måde er at brug et skærmbillede hvor billedet er på linje, beskære det til de foretrukne mål. Men dette værktøj reducerer kvaliteten mærkbart billedet .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up