Sådan forbinder du LG, Samsung, Hisense og Sony Smart TV til internettet via WiFi

Med stigende teknologi er det nu muligt at tilslutte en Internet Smart TV og for at få adgang til alt det audiovisuelle indhold på internettet.

Derfor inkluderer hver af disse mærker og modeller sine egne konfiguration for at oprette forbindelse til et netværk, vises hver her.

For at drage fordel af alle fordelene ved Smart TV, er det vigtigt, at du tidligere er forbundet til internettet, enten via Wi-Fi eller via kabel. Når du har gjort det, kan du nyde spil og apps på dit Smart TV, gennemse Google Chrome eller endda slutte din telefon til TV'et.

Indeks
  1. Tilslut et Samsung Smart TV til internettet
  2. Tilslut LG Smart TV til WiFi
  3. Tilslut et Hisense Smart TV til et WiFi-netværk
  4. Tilslut Sony Smart TV til trådløst netværk

Tilslut et Samsung Smart TV til internettet

Der er to måder at forbinde Samsung til internettet på: kablet eller trådløst. Men denne tutorial fokuserer kun på den anden.

Så du skal trykke på knappen siger " Hjemmeside " Hvor " Menu på tv-fjernbetjeningen.

Dette fører dig til indstillings- og funktionssektionen på enheden, hvor du vil fortsætte med at finde indstillingen " Netværk " derefter " Netværksopsætning ".

På denne måde vises en liste over alternativer, blandt hvilke vi vil vælge den, der hedder » Forbindelse via Wi-Fi “.

Dette vil få alle tilgængelige trådløse netværk tæt på rækkevidden af ​​Smart TV'et til at blive vist. Domicil vælges og password indtastes.

Ligeledes kan dette opnås gennem WPS-indstillingen, som opnås gennem den samme netværkskonfigurationssektion.

Den førnævnte mulighed er valgt, og de trin, som enheden vil følge, følges for at forbindelsen lykkes. Det nøgle er ikke påkrævet i denne metode.

Tilslut LG Smart TV til WiFi

Måden at forbinde et LG Smart TV til et trådløst netværk på er gennem konfigurationsknappen på fjernbetjeningen.

Hvis den ikke er der, kan den tilgås fra knappen » Hjemmeside og udforsk, indtil du finder afsnittet med tv-indstillinger.

Dette vil vise en sidemenu, der vil være placeret i venstre side af skærmen, inde i den skal du finde og vælge » Netværks forbindelse “.

Den leder også efter muligheden, der siger " start forbindelsen “. Samtidig vil alle tilgængelige netværk blive eksponeret, og det lokale netværk vil blive valgt til at indtaste adgangskoden og indtaste.

Tilslut et Hisense Smart TV til et WiFi-netværk

Som forventet vil vi bruge fjernbetjeningen til at afslutte internetforbindelsen ved at vælge " Hjemmeside " Hvor " Menu ".

Dette vil vise en lille skærm i venstre side nederst, hvor » Indstillinger skal vælges for at fortsætte.

I indstillingssektionen skal du finde boksen, der siger" Netværk som normalt er i den anden række af muligheder i venstre side.

Hvis du trykker på den, afsløres en liste over alternativer, blandt hvilke der skal være en med navnet » Netværksopsætning “.

Når du klikker på den, vil en liste over de nærmeste eller tilgængelige trådløse netværk blive vist, kun hjemmenetværket er valgt, og det kan tilgås ved at indtaste adgangskoden.

Tilslut Sony Smart TV til trådløst netværk

Tilslutning af et Sony Smart TV til et WiFi-netværk er lige så ens, som processen har været med de andre nævnte mærker.

Måden at opnå dette på er således at vælge den berømte knap " Hjemmeside fra vores kontrol, som fører os til en skærm med muligheder.

Inde i den skal vi finde den, der siger " Indstillinger som vil tage os til enhedskonfigurationssektionen, hvor der foretages vigtige ændringer.

Så skal du finde og klikke på boksen, der siger " Netværk " Hvor " Netværk » (afhængigt af sproget) og der, vælg « Netværksopsætning ", som på engelsk vil sige " Netværksopsætning ".

Vælg derefter » Konfigurer netværksforbindelse og den metode, hvormed du vil oprette forbindelse til WiFi i hjemmet.rapporter denne annonce

Som manualen fortsætter vi med at vælge forbindelseskonfigurationen og følger trinene givet af enheden for at fuldføre forbindelsen.

Når du har tilsluttet dit Smart TV til Wi-Fi-netværket, kan du udforske alt, hvad du kan gøre med din enhed. En anden fordel, du måske finder, er at kunne tilslutte den til et lydsystem uden behov for et kabel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up