Hvordan man sætter eller skriver med tastaturet - @

At-symbolet er et meget brugt symbol, når du opretter en e-mail eller e-mail, også på blandt andet Twitter eller Instagram. Alligevel, nogle gange, når vi skriver til, er det sandsynligt, at hvor tastaturet siger, at symbolet er, er det ikke ligefrem den nøgle, der vil fungere for det. Af denne grund vil vi forklare hvordan man sætter eller skriver med tastaturet .

Lær at skrive eller skrive med tastaturet

Selvom tastaturet på vores udstyr fortæller os, hvor skiltet er er det sandsynligt, at tastaturet er konfigureret på en anden måde og i stedet for nøglen angivet med '@' skal vi trykke på en anden tast.

Hvis du har problemer med at finde den rigtige nøgle, så fortvivl ikke, vi fortæller dig med det samme, hvordan du placerer at-symbolet på pc'en uanset dens konfiguration.

Sådan skriver du på tastaturet

 1. De fleste tastaturer fungerer på samme måde. For at kunne placere eller skrive, skulle du trykke på tastekombinationen Alt Gr + 2 (@) . Denne tastekombination virker dog muligvis ikke, idet den tyer til en anden.
 2. I tilfælde af at den forrige tastekombination ikke tillader at placere at-tegnet, kan du prøve at udføre kombinationen AltGr + Q; på nogle tastaturer, især bærbare tastaturer, er dette den sædvanlige kombination.
 3. Hvis ingen af ​​de ovennævnte alternativer af en eller anden grund virker for dig, og du ikke er i stand til at skrive at-tegnet, er der intet at bekymre sig om, da du altid kan ty til d andre muligheder. Du kan prøv at udføre kombinationen Alt + 6 + 4 (disse tal vil blive trykket på det numeriske tastatur, placeret til højre for tastaturet).
 4. Hvis du har en Mac, kan du trykke på tastekombinationen Option + G eller Shift + 2 (@) for at skrive at-tegnet.

På den anden side er det en meget grundlæggende funktion at sætte et at-tegn, faktisk kan du gøre meget mere, herunder at skrive humørikoner og humørikoner med tastaturet, en meget relevant funktion i dag, da disse små tegninger er en del af den uformelle hverdag. -dagskommunikation.

Hvordan sætter eller skriver man med det virtuelle tastatur?

Desuden virker nogle taster på dit tastatur muligvis ikke. Hvis de relevante taster til at skrive at-tegnet ikke virker på dit tastatur, kan du bruge virtuelt tastatur for at sætte dette symbol . For at gøre dette skal du blot følge de trin, som vi giver dig nedenfor:

Indtast med det virtuelle tastatur

 1. Gå først til din computers Start-menu og skriv "Virtuelt tastatur" eller "Skærmtastatur". Dette skulle give dig mulighed for at åbne tastaturet.
 2. Til skriv at-tegnet med dette tastatur bliver vi nødt til at følge praktisk talt de samme instruktioner som med et normalt tastatur.
 3. Så hvad vi skal gøre for at sætte en at er at klikke på 'Alt Gr'; Når vi gør det, kan vi se, at der dukker flere symboler op, herunder at-tegnet. Vi vælger at-tegnet og voila, det bliver placeret, hvor vi skriver.

Frem for alt vil at-symbolet være nyttigt når skrive e-mailadresser . Dette symbol er dog også meget udbredt i forskellige sociale netværk, når du skriver en brugers navn, da det er indledt med at-tegnet.

Andre anvendelser, der kan gives til dette symbol, ville være at omfatter begge køn (maskulint og feminint) i ét ord. Et eksempel på dette ville være 'L@schic@s gik til parken'; at-skiltet ville blive brugt til at undgå at skrive "Drenge og piger gik i parken.

Som du kan se, skriv eller sæt med tastaturet er faktisk meget enkel og nem at gøre. Husk, at hvis en af ​​tastekombinationerne, der kan gøres for at skrive at-symbolet, ikke virker, så prøv et andet af de tilgængelige alternativer eller brug det virtuelle tastatur på din computer.

Derudover er der mange andre symboler, som du skal vide, hvordan du bruger dem, for eksempel at skrive den korte bindestreg og den lange streg i Word med tastaturet er næsten lige så grundlæggende som at bruge at-symbolet.

Indeks
 1. Lær at skrive eller skrive med tastaturet
  1. Sådan skriver du på tastaturet
 2. Hvordan sætter eller skriver man med det virtuelle tastatur?
  1. Indtast med det virtuelle tastatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up