Sådan åbner du en fil med MPL-udvidelse eller -format - trin for trin

Udvidelsen af ​​en fil er et grundlæggende element eller komponent for struktur og drift af enhver fil og program. Da dens funktioner kan aktiveres eller udføres effektivt, afhængigt af hvilken type format det har. Derfor vil du i dag lære, hvordan du åbner en fil med en filtypenavn eller i MPL-format

I denne forstand er det vigtigt at bemærke, at filtypenavne har gennemgået talrige og konstante transformationer. Faktum, der skyldes den voksende bølge af nye brugeranmodninger. Et faktum, der tvinger programmer til at udføre opdateringer, der er relevante for optimal funktion . Blandt de nye funktioner, de skal implementere, er der også kompatibilitet med en lang række formater.

Mediefiler

Fra filformater det mere brugt, det Mest sandsynligt er tekstdokumenter eller regneark øverst på listen. Det er dog ingen overraskelse, at mediefiler også kæmper om disse topplaceringer i betragtning af deres brugsrate.

Lyd-, video- eller billedelementer er blevet et grundlæggende element i et stort fællesskab af brugere, i et samfund, der forbruger mere og mere indhold, så meget, at det har været nødvendigt at forestille sig måder at udvikle formater, der tillader opfylde alle de nødvendige egenskaber. af brugere.

Lad os tale om MPL

I alt dette er der et filformat, der går ubemærket hen. Dette skyldes helt sikkert, at det måske ikke indeholder ekstremt fundamental information for nogle, men det er ikke desto mindre værd at gennemgå, da det er en måde at bedre forstå, hvordan det fungerer. fungerer på din computer eller mobilenhed.

MPL-udvidelsen er en del af AVCHD-filfamilien og er defineret som en afspilningsliste med mediefiler. Denne beskrivelse betyder dog ikke, at filen indeholder et antal filer fra audiovisuelt indhold men indeholder kun oplysninger om de videoer, der udgør denne liste.

Brug af filer

Normalt spillede disse filtyper en vigtig rolle i udviklingen af ​​undertekster, der kræves til en video, men for denne en MPL2 filtypenavnet bruges.

Som specificeret ovenfor er MPL-udvidelsen mere beregnet til at indeholde oplysninger om en afspilningsliste med audiovisuelle indholdsfiler der blev optaget med en bestemt enhed. Med andre ord gemmer MPL'er elementinformation med MTS-afspilningslistefiler.

Hvad skal jeg bruge for at åbne en MPL fil?

Selvom al denne information, der gentagne gange er blevet henvist til i denne artikel, er etableret ved hjælp af tekst, og man logisk set kunne tænke på at vise sådan information ved hjælp af en teksteditor, er sandheden, at anbefalingerne peger på brug af specialiserede programmer om emnet .

Afhængigt af din computers operativsystem kan mulighederne variere. På Windows kan du f.eks. bruge PowerDirector, PowerProducer eller PowerDVD, mens på Mac OS er en ret anvendelig mulighed Roxio Toast Titanium.

Nu er det ikke alle muligheder, der findes, men det er vigtigt, at du kender en mulighed for forskellige operativsystemer, som kan fungere perfekt for dig, og som du vil vide med det samme.

Mød... Roxio!

Denne software er til stede i langt de fleste operativsystemer med forskellige præsentationer: Roxio Creator, Roxio Popcorn, blandt de mest fremtrædende. Sandheden er, at uanset deres præsentation, er denne software fantastisk til at åbne MPL-filer . At gøre det er meget enkelt!

 • Vælg MPL-filen.
 • Højreklik på filen.
 • Klik på indstillingen "Åbn med".
 • Klik derefter på "Vælg en anden app".
 • Find og vælg dit Roxio-program (brug muligheden 'Flere apps' eller 'Find flere apps', hvis det er nødvendigt).

Det er så nemt at åbne dine filer!

Med disse instruktioner behøver du kun at vente et par sekunder på fortsæt til visualisering af din fil med en MPL- eller MPL2-udvidelse. Du ved nu, hvordan du åbner en fil med et MPL-format eller -udvidelse.

Indeks
 1. Mediefiler
 2. Lad os tale om MPL
  1. Brug af filer
 3. Hvad skal jeg bruge for at åbne en MPL fil?
  1. Mød... Roxio!
 4. Det er så nemt at åbne dine filer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up