Sådan forbinder du nemt min tablet uden en chip til internettet via et USB-kabel

Tabletter betragtes som et nyttigt værktøj i dagens samfund. Det er nemlig en mobil enhed med et design, der er meget behageligt at bruge. Tabletten har nået midtpunktet mellem en mobil og en bærbar computer. Det er en fantastisk mulighed at bruge i ethvert felt. Men du undrer dig måske over, hvordan du nemt forbinder den chipløse tablet til Internet via USB-kabel . Find svaret her.

Indeks
  1. Slut tabletten til internettet via et USB-kabel
    1. Trin til at forbinde tabletten til internettet via USB-kabel
  2. Andre tilslutningsmetoder
    1. netværkskabel
    2. USB kabel internet modem

Slut tabletten til internettet via et USB-kabel

Det skal være klart, at tabletten med en chip uden tvivl gør denne mobile enhed til et meget værdifuldt værktøj. Takket være chippen har vi en internetforbindelse overalt, takket være de mobildata, som vores telefonoperatør tilbyder os.

Så du tror måske, at tilslutning af den chipløse tablet til internettet kan begrænse dens ydeevne. Du kan kun bruge det på steder, hvor du har internetadgang. Antag, at tabletten ikke kan oprette forbindelse via Wifi, kan den så forbindes via USB-kabel til internettet? Jo da! Til dette skal du have en computer med internet, hvis du allerede har det, så forklarer vi trin for trin hvordan du kan konfigurere tabletten, og dermed forbinde den til internet igennem et USB-kabel.

Trin til at forbinde tabletten til internettet via USB-kabel

Det første du skal gøre er at tilslutte datakablet (USB-kabel) til stikket på tabletten og derefter til evt USB-port fra din computer. Gå derefter til konfigurationen eller indstillingerne for tabletten, klik på indstillingen mere og vælg afsnittet med navnet på " netværksforbindelse og mobilt Wi-Fi-punkt ". Som en påmindelse har denne mulighed på nogle tablets et andet navn, dog skal du bekræfte, at det er muligheden for at konfigurere tablettens netværk eller Wi-Fi-forbindelse.

Så langt så godt, ikke? Så lad os gå til det sidste trin. Tryk på muligheden » USB-forbindelse (på nogle tablets skal du trykke flere gange). Og det er det, du har allerede aktiveret USB-kabel-internetforbindelsesfunktionen.

Hvis du nu kan drage fordel af dette fantastiske teknologiske værktøj. Men hvilke andre måder at forbinde en tablet uden chip have ved hånden? Lad os se på andre metoder nedenfor.

Andre tilslutningsmetoder

Der er mange måder at forbinde din tablet til internettet på, vi har allerede set en som er at forbinde den chipløse tablet til internettet via et USB-kabel. Men nu skal vi se 2 flere måder at forbinde en tablet til internettet på. En måde er at bruge en netværkskabel, det andet alternativ er at forbinde en usb internet modem på tabletten.

netværkskabel

For at forbinde en tablet uden chip til internettet via et netværkskabel skal du blot anskaffe en RJ45 kabel adapter eller et netværkskabel. Denne adapter skal passe korrekt i det slot, hvor vi placerer tabletopladeren.

Ved at tilslutte netværkskablet til RJ45 adapter , kan du automatisk nyde internetforbindelsen nemt. Det skal bemærkes, at dette er et økologisk alternativ, fordi vi undgår at bruge Wi-Fi.

USB kabel internet modem

Først skal du have en OTG kabel , dette kabel sættes i opladningsåbningen på tabletten. Nu, med bordet slukket, skal du tilslutte OTG-kablet til tabletten og USB-internetmodemet til den anden ende. Tænd for tabletten, når du får adgang til den, skal du automatisk vente på, at den genkender modemmet. Og det er nemt og hurtigt, at du har internet!

Følg disse trin og få mest muligt ud af din tablet, uanset hvor du er; Det gør ikke noget, at den ikke har en chip, for som du kan se, kan du tilslut din tablet til netværket via USB-kabel eller på anden måde.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du give os din mening i kommentarfeltet, samt dele den med dine venner eller familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up