Løsning: 'Min mobiltelefon bliver ved med at genstarte uden at lukke ned'

Hvorfor genstarter min mobiltelefon konstant? Hvad kan jeg gøre, hvis min mobiltelefon bliver ved med at genstarte uden at lukke ned? Hvordan kan jeg løse problemet med konstant genstart? Hvad er "bootlop"?

Mobile enheder såsom mobiltelefoner er blevet en del af enhver persons dagligdag, de er væsentlige fordi de giver dig mulighed for at udføre flere aktiviteter og opgaver på en enkel måde.

Hvornår din mobiltelefon genstartes konstant uden at stoppe kan være et meget irriterende og pop-up-problem, så i dag bringer vi dig en simpel guide til at rette fejlen.

Indeks
  1. Hvad er bootlop eller genstartsløkke?
  2. Hvad kan jeg gøre, hvis min mobiltelefon bliver ved med at genstarte uden at lukke ned?
  3. Løsninger og alternativer til konstant bootlop eller genstart af mobiltelefon

Hvad er bootlop eller genstartsløkke?

Hvis din mobiltelefon eller mobilenhed konstant genstarter uden at lukke ned, er dette kan skyldes en fejl eller fejl som opstår under indlæsning af operativsystemet, når denne fejl eller dette problem opstår, genstarter enheden igen.

Dette konstante genstartsproblem i computerverdenen kaldes "Bootlop" eller "Reboot Loop" fordi mobiltelefonen har et problem i sit operativsystem, kan den genstarte konstant uden at stoppe.

Bootlopet, genstartsløkken eller den konstante genstart af mobiltelefonen kan skyldes forskellige årsager eller årsager, herunder:

  • at intern mobiltelefon opbevaring enten beskadiget eller ødelagt, kan dette problem registreres på mobilenheden i flere måneder, men træder i kraft med en opdatering i det beskadigede område.
  • En anden årsag, der forårsager bootlop er at opdatere din mobiltelefon ROM eller installere en fra 0 på en forkert måde eller ikke kompatibel.
  • Installation af en tredjeparts APK eller en useriøs app, der viser sig at være korrupt, kan beskadige mobiltelefonens operativsystem og forårsage konstant genstart.
  • Endelig dette kan være skade af mobiltelefonens terminal, skader såsom befugtning eller fyldning med upassende stoffer.

Hvad kan jeg gøre, hvis min mobiltelefon bliver ved med at genstarte uden at lukke ned?

I tilfælde af at din mobiltelefon genstarter konstant uden at stoppe, er der flere løsninger. Som regel kan fejl i mobiltelefonens styresystem løses uden at skulle tage enheden med til et teknisk center.

En af de mest anbefalede muligheder for at løse problemet med konstant genstart, bootlop eller genstartsløjfe er til udnytte Gendannelsestilstand . Fra gendannelsestilstand kan du formatere, gendanne og genstarte din mobiltelefon til dens fabrikstilstand.

Selvom i gendannelsestilstand, det Hvis du kan miste alle dine filer, kan du løse det konstante genstartsproblem og til gengæld andre problemer, som mobilen kan give, såsom hukommelsesproblemer, eller hvis din enhed hænger på Android-logoet.

For at gå ind i gendannelsestilstanden på din mobilenhed skal du trykke på og holde tænd/sluk- og lydstyrke-knapperne nede. Når du går ind i gendannelsestilstand, skal du vælge "Slet data og cache" mulighed derefter "Nulstil systemindstillinger" vil den mobile enhed genstarte igen, men på denne måde har du løst problemet med konstant genstart.

Løsninger og alternativer til konstant bootlop eller genstart af mobiltelefon

Hvis du ikke ønsker eller er i stand til at gå ind i gendannelsestilstand for at løse problemet med konstant genstart på din mobiltelefon, er der andre alternativer eller metoder til at løse bootlop-problemet eller den konstante genstartsløjfe på mobiltelefonen.

Den første metode eller alternativ er at dræne batteriet på mobiltelefonen. I nogle tilfælde kan problemet eller den konstante genstart af mobiltelefonen være forårsaget af en ondsindet applikation, der kører, så helt aflade batteriet og genoplade mobiltelefonen igen kan være en god løsning.

En anden metode til at løse problemet med konstant genstart er at installere en ny ROM på enheden. Til dette kan du bruge MiFlash-værktøjet til at installere ROM'er fra fra en pc.

I tilfælde af at du ikke kan ikke løse genstartsproblemet konstant eller bootlop, den sidste mulighed er at gå til den tekniske service for at modtage en analyse af problemet i enheden og løse det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up