Sådan tjekker du nemt min gratis saldo i Telcel

I dag vi forklare, hvordan jeg nemt tjekker min gratis saldo i Telcel med fem forskellige metoder.

For to af dem skal du have adgang til internettet, enten fra dine mobildata eller fra et Wi-Fi-netværk (det er derfor, du skal lære, hvordan du konfigurerer Telcel APN på enhver bærbar telefon). Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan du kan tjekke din saldo i Telcel.

Uanset hvilken metode du bruger, er de alle helt gratis og du kan konsultere det så mange gange som nødvendigt, i modsætning til andre virksomheder har du ikke en månedlig konsultationsgrænse.

De oplysninger, der giver dig den tilgængelige saldo, omfatter:

  • Kredit eller penge på din linje for at fylde op eller købe pakker
  • Referater for opkald
  • SMS
  • Internet megabytes

Lad os nu se, hvad hver af disse metoder er ved at kontrollere din saldo i Telcel.

Indeks
  1. Sådan tjekker du min gratis saldo i Telcel fra My Telcel i nogle få trin
  2. Sådan tjekker du nemt min saldo gratis

Sådan tjekker du min gratis saldo i Telcel fra My Telcel i nogle få trin

Et af de mest bekvemme alternativer er at downloade Mi Telcel app. Den er tilgængelig til Android- og iPhone-enheder fra henholdsvis den officielle Play Butik og Apple Store.

Applikationen er helt gratis , men du skal have internetadgang for at downloade den til din mobil. For at kunne tjekke din saldo skal du oprette en bruger, hvis du allerede har oprettet en profil, skal du indtaste med dit 10 (ti) cifrede Telcel nummer og din adgangskode.

For at tilmelde dig skal du udfylde det påkrævede felt, skrive dit ti-cifrede nummer og vente på SMS på, at en besked med en adgangskode kommer ind første gang. Når du har indtastet, kan du ændre den.

Hvis du ikke vil downloade nogen app, kan du få adgang til My Telcel fra hjemmesiden. For at gøre dette, som i appen, skal du indtaste dine kontodata.

Hvis du ikke har oprettet en konto, skal du først oprette en bruger (processen er lige så enkel som den, der giver dig mulighed for at oprette en e-mail-konto på Movistar-telefonen)

Før du får adgang, hvis du gør det fra nettet, skal du vælge en mulighed for, hvad du vil gøre indeni. I dette tilfælde skal du vælge Tjek balancen.

På denne måde, når du har indtastet dine kontooplysninger, vil du se alle oplysninger relateret til din kontosaldo.

Sådan tjekker du nemt min saldo gratis

Der er tre helt gratis metoder som du kan bruge, hvis du ikke har internetadgang. Og det bedste af det hele er, at du kan konsultere det med det samme og på en meget enkel måde. Lad os se, hvad det handler om.

Det første alternativ, som vi anbefaler, hvis du mangler tid, er at sende en sms ved 333 med ordet BALANCE. Næsten øjeblikkeligt vil du modtage et svar med alle detaljer om din tilgængelige saldo.

Dette er en af ​​de mest anbefalede, for på denne måde vil du have en skriftlig besked med alle detaljer om din saldo, og hvis du er en glemsom person som mig, er det meget sandsynligt, at du for de andre metoder skal tjekke din saldo. meget oftere.

En anden måde at komme videre på er at foretage et taleopkald. Det er også en ret hurtig metode, men her skal du være opmærksom på balancedetaljerne, som operatøren har angivet.

For at gøre dette skal du indtaste opkaldsapplikationen på din enhed, ringe * 321 og vælge mulighed 3.

Til sidst vil vi bruge noget kode fra opkaldsapplikationen til få adgang til menuen Telcel-tjenester (processen er den samme som den, der giver dig mulighed for at tjekke min mobiltelefonsaldo i Movistar). Tast *133# > ring op. En menu med en række valgmuligheder vises på skærmen. I dette tilfælde, da vi ønsker at kende saldoen, klikker vi på Saldo.

Dernæst skal du tjekke din SMS-indbakke. Der vil du modtage en besked med alle detaljer om din Telcel-saldo.

Vi håber, at alle disse metoder har været nyttige for dig nemt konsultere og kende balancen i Telcel. Hvis du har spørgsmål, kan du efterlade dem i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up