Hvordan kan jeg mine Bitcoins med min pc på den nemmeste og hurtigste måde

Til min bitcoins med din pc nemmere og hurtigere bliver du nødt til at downloade et program, der giver dig mulighed for at mine så mange gange som nødvendigt anonymt uden at påvirke din pc's ydeevne.

Bitcoin har eksisteret siden 2009 det er en kryptovaluta, der tillader online køb og salg, det er et fuldt decentraliseret værktøj, det har ikke en enkelt ejer, hvor alle transaktioner er sikre.

Indeks
 1. Fordele ved at udvinde Bitcoins fra pc
 2. Ulemper ved at udvinde Bitcoins fra pc
 3. Trin til at mine Bitcoins med min pc på den nemmeste og hurtigste måde

Fordele ved at udvinde Bitcoins fra pc

 • Det er den mest brugte kryptovaluta i verden så ved at kunne bruge det på din pc, kan du producere penge hjemmefra.
 • Du er ikke forpligtet til at afgive personoplysninger betyder det ikke, at du har dem på din pc, du bliver nødt til at gemme nogle data og andre, de er fuldstændig anonyme, hvilket skaber tillid hos kunder og brugere.
 • Du behøver ikke bekymre dig om at blive snydt, fordi din bitcoin, uanset om den er på din pc og har adgang til det rum, hvor de fleste af dine oplysninger er, har du ikke adgang til dine private oplysninger.
 • Du kan glemme de høje gebyrer, når du foretager dine overførsler fordi den ikke har mellemmænd, kan du være sikker.
 • Hvis du af en eller anden grund holder op med at udvinde Bitcoins fra din pc, er programmet ikke designet til at fryse din konto.

Ulemper ved at udvinde Bitcoins fra pc

 • Hvis du ønsker at overføre dine Bitcoins til en anden valuta, skal du betale en kommission.
 • Så meget som du har meget kontrol over alle transaktioner foretaget fra din pc, bør du huske på det værdien af ​​Bitcoins er meget ustabil.
 • Selvom du har fordelen ved ikke at skulle give dine egne data, eller at vedhæfte dine data, f.eks. til en google-konto, for at have dine data opdateret (adgangskode og andre), så genererer dette lidt mistillid, fordi du aldrig vide specifikt, hvem du handler med.
 • Hvis din pc af en eller anden grund er beskadiget, for ikke at nævne operativsystemet, men harddisken holder op med at virke, mister du automatisk alle de bitcoins, du tidligere har mineet.
 • Du ved virkelig ikke med sikkerhed, om de bruger overvågningsmetoder i dine operationer.

Trin til at mine Bitcoins med min pc på den nemmeste og hurtigste måde

Nu, under hensyntagen til ovenstående, vil vi lære dig hvordan mine bitcoins på den nemmeste og hurtigste måde fra dit hjems komfort.

Den første ting at gøre er at downloade Crypto Tab på din pc . Når det er downloadet, skal du installere det, proceduren er kort, og så vil du bemærke, at en bjælke vil dukke op, hvor du vil se, hvordan programmet indlæses, fortvivl ikke, det tager kun et par minutter.

Hvis du lukker din browser, åbnes Crypto Tab-programmet på din pc. Du får en velkomst, og du skal klikke på næste og så videre med de oplysninger, den viser dig, som i bund og grund er oplysningerne i forklaringen af, hvad programmet er.

Når du ser i disse muligheder, skal du indstille browseren, hvad du vil gøre sæt browser med hvilken du vil arbejde . Så skal du logge ind med din e-mail.

Du får et vindue til at synkronisere uanset om du vælger at klikke for at synkronisere eller ej, da denne mulighed ikke ændrer noget. Du vil automatisk være i programmenuen.

Miner-hastigheden ændres efter din smag . For at hæve penge skal du gå lige til søjlerne, der er i hjørnet, og derefter klikke for at hæve BTC.

Du får en anden fane, hvor du vil placere; din bitcoin-adresse, indtaster du mængden af ​​bitcoins.

Du klikker for at hæve, og du kan nu nyde dine bitcoins. Desuden mulighed for skyhærdning aktiv er tilgængelig, et andet vindue åbnes, du klikker på aktiver skystart. Der kan du købe de støvler du ønsker, det fungerer som en hjælp at have bitcoins, de mine automatisk, det eneste er at for at få denne fordel skal du betale.

Endelig, hvis du udfører disse trin, vil du helt sikkert få forbedringer i din økonomi, du vil få større produktion i dit liv og frem for alt den brug du giver din pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up