Hvordan ved jeg, om en webside er sikker at gennemse?

I dag vil vi se hvordan kan jeg vide, om en webside er sikker at se . Hver gang vi opretter forbindelse til internettet, er vi udsat for alle slags farer, det er vigtigt at være forsigtig.

Ikke alene kan vi blive inficeret med malware på vores computer, så det vil være nødvendigt at bruge de bedste antispyware og antimalware programmer. Vi kan også lide af problemer vedr sikkerhed gennem forskellige hjemmesider, der ikke er sikre.

Indeks
  1. Hvordan ved du, om en hjemmeside er sikker?
  2. Sådan tjekker du, om det er sikkert at surfe på et websted
    1. Vær meget opmærksom på URL'en
    2. Online sikkerhedstjenester
    3. Se efter tegn på, at dette er et fupwebsted
    4. Hvilken type hjemmesider skal man købe fra

Hvordan ved du, om en hjemmeside er sikker?

Det er vigtigt at vide, om en hjemmesiden er sikker, især hvis vi er nødt til at beslaglægge enhver form for information, opstår det meste af uanstændigheden relateret til cybersikkerhed takket være folks manglende opmærksomhed.

Derfor er det vigtigste værktøj, vi har til at forsvare os selv og undgå internetsikkerhedsproblemer, os selv. Det er derfor, vi vil give dig en række tips, der vil være meget nyttig for at undgå farlige websteder.

Du ved det måske ikke, men mange annoncer kan indeholde virus, så du bør tage et kig på de bedste annonceblokkere til pc.

Sådan tjekker du, om det er sikkert at surfe på et websted

Vær meget opmærksom på URL'en

SSL-seglet eller Secure Socket Layer er nu en standard. Dette er et certifikat, der garanterer, at data indtastet på nettet er krypteret. Så ingen, ikke engang ejeren af ​​siden, kan få adgang til det.

Hvordan finde ud af, om et websted har dette certifikat ? Den kan ses på URL. Websteder, der starter med http://, har ikke et certifikat, mens de, der starter med https://, har det. Forskellen er "S".

Det du skal huske på er, at mange websteder ikke har dette certifikat, fordi de muligvis ikke har brug for det, fordi det kun er obligatorisk på alle websteder, hvor oplysninger som: forbindelse, kreditkort , konti skal være bankbeslaglæggelse mv. .

En anden ting det du skal huske på er navnet på domænerne . For eksempel, hvis du går til et websted, hvor du finder et godt tilbud om at købe et produkt, og du ser et link, der teoretisk fører dig til et websted som Amazon, skal adressen være amazon.com.

Dog mange mennesker duplikere disse websteder med adresser som am4zon.com eller amaz0n.com, og de fleste brugere, der ikke er meget opmærksomme på adressen, falder i fælden.

Online sikkerhedstjenester

Websteder som VirusTotal understøtter ikke kun scanning af downloadede filer, men også scanning af onlinefiler og hele websteder. Det er et meget interessant værktøj, der kan hjælpe dig med at undgå alvorlige sikkerhedsproblemer.

Se efter tegn på, at dette er et fupwebsted

En seriøs og vigtig hjemmeside vil altid opfylde visse standarder. I dette tilfælde er det vigtigt, at vi er særligt opmærksomme på de fejl, som folk, der opretter sider for til At gøre passere for andre eller for at stjæle information ved, hvordan man gør.

Vi anbefaler, at du er meget opmærksom på stavefejl, ud-af-boksen anmodninger om personlige og private oplysninger. Én ting er, at du forsøger at registrere dig et sted, og det er derfor, den beder dig om nogle oplysninger, en anden ting er, at mens du gennemser, gør den det kraftigt.

Samtidig hjemmesider med for mange pop-ups, irriterende og aggressive annoncer er generelt ikke særlig sikre steder.

Hvilken type hjemmesider skal man købe fra

Denne sag er den vanskeligste af alle, og det er aldrig tilrådeligt at købe fra upålidelige websteder. Uanset om de formår at videregive alle de råd, vi gav dig tidligere. Derfor ville det være bedre at købe fra Amazon USA eller velrenommerede websteder.

I dette tilfælde er det det samme som altid, prøv at være konsekvent og opmærksom . Hvis du ser en hjemmeside, der tilbyder imponerende og usandsynlige tilbud, ved du allerede, hvad det er. Det er umuligt at få en PS4, iPhone eller bærbar computer for $10, for at give dig et eksempel.

Før du køber fra en hjemmeside, anbefaler vi, at du bruger Google. Undersøg webstedet og meninger om det for at se, om andre brugere har oplevet det.

Vi anbefaler, at du også er opmærksom på denne type kommentarer. Hvis du ser, at de er for forsimplede eller ej, meget detaljerede og passer for meget på at udtrykke sig, så er det tvivlsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up