Sådan tager eller tager du baggrundsbelyste billeder ved hjælp af mobiltelefonblitz - trin for trin

I betragtning af den store udvikling af mobile enheder og terminaler kan vi finde nye og utrolige funktioner, som vi tidligere aldrig ville have forestillet os at finde på vores telefon. Blandt disse nye muligheder kan vi pege på nogle, der har skilt sig ud fra de andre, såsom processorer, lagring | enheder og måske det vigtigste, kameraet, også tælle opløsningen og fremragende kvalitet af billeder og fotos, den kan tage.

I lyset af den kontinuerlige skabelse og efterspørgsel efter mobile enheder, er der taget højde for implementeringen af ​​flere og mere kraftfulde kameraer, med meget højere kapaciteter, så nogle af de bedste terminaler kan optage billeder og videoer med samme eller endnu bedre kvalitet. og den opløsning, som mange professionelle kameraer erklære dermed slutningen af ​​ideen at vi nødvendigvis har brug for et professionelt kamera for at tage et godt billede.

Som vi fortalte dig, den store teknologiske fremskridt har overvundet barriererne at gøre plads til udviklingen af ​​nye opfindelser. I de foregående år har introduktionen af ​​højkvalitetskameraer været den forreste krog for mobile terminalopdateringer i forskellige store mærker.

Så meget, at der i dag er mobiltelefoner med ekstraordinære muligheder for at kunne tage enhver form for foto eller video, med professionelle værktøjer til at gøre dem perfekte.

I betragtning af ovenstående aspekter, vil du helt sikkert undre dig over disse professionelle værktøjer integreret i kameraet på vores mobile enhed, hvad de er, og hvordan vi kan bruge dem. Tag det roligt, det er det, vi er her for. Nedenfor vil vi forklare hver af disse detaljer, og hvordan vi kan tage alle slags billeder ved hjælp af disse værktøjer. Så bliv hos os, så fortæller vi dig alt om det.

Indeks
  1. Hvad er de professionelle værktøjer?
  2. Hvordan tager man et billede mod lyset ved hjælp af flashen på vores enhed?

Hvad er de professionelle værktøjer?

En af mulighederne, der er blevet tilføjet i denne nye æra af højkvalitets, højopløsningskameraer til vores enheder, er evnen til at tage billeder og videoer på den mest professionelle og tilpasselige måde.

Med disse muligheder vi kan ændre mange aspekter i vores billeder ligesom intensiteten af ​​lyset, hvis du vil have det til at være stærkere eller mere og mere uigennemsigtigt, fokus på objektivet i henhold til, hvad du ønsker at fange i dit kamera.

Som en del af denne tilgang vil vi have muligheden at tage fjerne billeder af landskaber eller bjerge, at tage billeder om natten, samt at fange små eller mellemstore objekter tæt på, hvilket skaber en sløring omkring objektivet.

På den anden side kan vi også ændre scenetypen afhængigt af, hvor vi er til stede, eller hvad vi vil fange, og vise billeder med fluorescerende, glødende, solrige, overskyede effekter, med relativ skygge og også uden.

På den anden side er der forskellige ideer, som du kan udføre for at skabe en god fotoscene at fange. Et af dem er baggrundsbelyste billeder . Disse kan normalt blive meget rodede og komplekse til enten at tage sollys ind eller bruge professionelle værktøjer korrekt. Normalt, for at dette skal lyde perfekt, skal vi bruge et stort antal tilbehør for at opnå dette billede på den bedst mulige måde.

Men bare rolig, der er andre nemmere måder , endda muligt på din enhed. Så nedenfor vil vi fortælle dig, hvordan du tager et godt baggrundsbelyst billede med blitz fra din mobile enhed.

Hvordan tager man et billede mod lyset ved hjælp af flashen på vores enhed?

For at udføre denne opgave på den bedst mulige måde, bliver vi nødt til at gå ind i vores kameras professionelle værktøjer. Når først vi har linsen på scenen, vi vi vil kontrollere, at der er en god strøm af lys, sol eller kunstigt.

Med det i tankerne vil vi bruge ISO-indstilling, og vi ændrer den fra Auto ISO til ISO 100. Så bliver billedet mere uigennemsigtigt til det punkt, at lyset vil være det højdepunkt, der repræsenterer på billedet. Alt dette uden Flash.

Mens for at tage dette billede med din telefons blitz, vi bliver nødt til at ændre ISO til et meget tættere perspektiv, på denne måde, når kameraet er fokuseret på objektivet, vil det ikke længere være mørkt og usynligt, denne gang vil det være muligt at se nævnte punkt, foruden 'få en afgrænset omrids omkring det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up