Sådan tager du nemt godnatbilleder med min Android-mobil

Kan du lide at fotografere? Du er måske ikke ekspert, men du nyder at tage professionelle billeder med din mobiltelefon. Du vil helt sikkert være enig i, at det er noget af en udfordring at tage billeder om natten. Af denne grund vil vi i denne artikel give dig nogle tips, så du kan tage godt imod natbilleder med din Android effektivt.

Billeder taget om natten ser nogle gange mørke ud, og fokus går tabt på andre tidspunkter, såvel som mange andre problemer der forhindrer billedet i at komme ud, som du ønsker. Vi vil tale om nogle meget enkle teknikker, der får dine billeder til at skille sig ud, og du kan tage gode billeder om natten. Så lad os finde ud af, hvad de er.

Indeks
  1. Stabiliser din enhed, når du tager billeder
  2. Improviser lyskilder i natbilleder
  3. Vær forsigtig, når du bruger blitz
  4. Gem dine natbilleder i RAW-format
  5. Zoom ikke, når du tager natbilleder
  6. Kend din Android-enhed

Stabiliser din enhed, når du tager billeder

Hvorfor er det så vigtigt at stabilisere enheden? fordi kameraudløseren forbliver åben meget længere for at modtage lidt lys at der er. Med andre ord kan du ikke bare tage billedet og gå væk, du skal vente på, at kameraet gør sit arbejde, hvilket vil tage et par sekunder længere end på noget andet tidspunkt af dagen.

Noget der vil gøre ovenstående nemmere er at bruge et stativ; Dette værktøj holder din enhed stille, mens du tager det perfekte billede. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være billeder, der næppe kommer helt skarpe frem, som f.eks genstande eller personer, der bevæger sig i scenen. Derfor er sceneplanlægning vigtig.

Når du planlægger scenen, vil du være mere klar over, hvad du vil fremhæve, og du kan beslutte, om du er ligeglad med, om bevægelsen af ​​noget eller nogen er optaget på billedet. Mange kan lide at lege med disse bevægelser og formår at opnå attraktive billeder.

Improviser lyskilder i natbilleder

Nyd det hele lyspunkt du har omkring dig, som lysene på en reklametavle, for eksempel. Du kan også bruge lys fra en anden telefon, kunstigt og bærbart lys osv. Hvis du fotograferer dine venner, så få dem til at vende sig rundt, indtil du får det lys, du bruger, til at reflektere blødt på deres ansigt uden at fjerne essensen af, hvordan det er at tage godt imod billeder om natten .

Bemærk: Hvis du bruger Apple-operativsystemet, er der en måde at tænde eller slå Night Mode Photos på på iPhone, hvis du bruger denne elektroniske enhed.

Vær forsigtig, når du bruger blitz

Du har sikkert tænkt på at bruge flash hele tiden. Men vi foreslår, at du tænker dig godt om, da blitzen har en tendens til at oplyse scenen aggressivt, og resultaterne er ikke så overbevisende.

Brug det kun i visse undtagelser, f.eks. når du optager tekst. Vi anbefaler, at hvis brugen af ​​blitzen er vigtig, at du bruger en anden telefon, tændt ind mode lampe af pocheret .

Gem dine natbilleder i RAW-format

En anden ting du kan gøre er at tage billeder i RAW-format, det vil tage dig til et andet niveau af fotografering. Da du kan redigere dine billeder i mange aspekter; Du kan bringe skygger tilbage, justere højlys og mere uden at beskadige det billede, du har arbejdet så hårdt for at opnå. Denne proces er mulig takket være de fotografiske applikationer, der er tilgængelige i Play Butik, selvom nogle foretrækker at gøre det fra en computer.

Zoom ikke, når du tager natbilleder

Du har måske bemærket, at det er ret kontraproduktivt at zoome ind på dine billeder, mens det stadig er dagslys. Forestil dig nu natten, resultaterne er endnu mere skuffende. Den bedste ting at gøre er at tage et fuldt billede og derefter at ændre hvad du vil fremhæve.

Kend din Android-enhed

Tag dig tid til at lære om styrker og svagheder ved dit kamera Android enhed, fordi hver enhed og hvert kamera er en verden; de har forskellige karakteristika, grænseflader og brugsmåder. Har du et kamera, der har en stor blænde i objektivet, bliver kvaliteten af ​​resultaterne bedre.

Hvis du bruger tredjepartsapps, skal du huske, at du skal prøve mange billeder i forskellige situationer, indtil du får den, der fungerer bedst for dig. Det er dog god skik at lade kameraet blive i sit native format og opløsning for at opnå autentiske billeder.

Selvom det ikke er så nemt, er det værd at tage disse typer billeder, fordi du får nogle unikke billeder. Følg de tips, du læser ovenfor, og nyd at tage professionelle billeder med din Android-telefon, inklusive natbilleder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up