Sådan brændes DVD eller musik-cd til MP3-format uden programmer

Musik, der kan lide at lytte til det og fare vild i tankerne, mens de nyder disse afslappende melodier. Eller hvis du kan lide stærke følelser og at lytte til høj musik eller hvis du foretrækker en god sang, som du kan danse til eller måske kan du lide musikafspillere med equalizer.

I hvert fald er det ubestrideligt, at musik er en del af vores liv, og mange mennesker bruger den til at udtrykke deres følelser eller til at slippe stressen. Uden musik ville verden være meget anderledes, end den er i dag, og at nyde det er en luksus, der er tilgængelig for alle.

Der er mange måder at nyde musik på, og en af ​​de mest klassiske er at bruge en DVD eller CD afspiller . Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de optager deres sange for at nyde dem, så hvis dette er dit tilfælde, så fortvivl ikke.

Med denne artikel vil vi vise dig hvordan man brænder DVD eller CD hurtigt og nemt uden at skulle downloade eksterne programmer, selvom du også kan søge efter de bedste programmer til at brænde cd'er eller dvd'er. Bare følg disse trin, som vi viser dig nedenfor, og i løbet af kort tid vil du være i stand til at optage alle de diske, du ønsker.

Indeks
  1. Hvad er dvd'er eller cd'er?
  2. Hvordan brænder man en dvd eller cd fra din pc?
    1. Trin 1
    2. 2. trin
    3. Trin 3

Hvad er dvd'er eller cd'er?

Der er helt sikkert folk lige nu, som ikke ved eller ikke ved, hvad dvd'er eller cd'er er og teknologien bag dem. I dag er der faktisk andre nemmere metoder til at nyde dine sange, så mange mennesker har glemt det diske.

Så før vi går ind i forklaringen, skal vi forklare lidt om disse fantastiske værktøjer, der har været med os i lang tid. På denne måde vil du få emnet meget klarere for bedre at forstå den guide, som vi skal vise dig senere i denne artikel.

Det DVD'er og CD'er optiske plastikdiske er skabt til nemt at optage information på dem ved hjælp af en computerbrænder. Denne teknologi blev lanceret på markedet i september 1996 og siden da er den blevet populær verden over som et alternativ til sikkerhedskopiering af data.

En af de vigtigste forskelle mellem dvd'er og cd'er er lagerkapaciteten, fordi mens dvd'er kan nå op til 14 GB cd'er nå kun 700BM. Som du kan se, er dette en meget stor forskel at overveje, når du skal vælge, hvilken disk du skal bruge til at gemme dine sange.

Selvfølgelig er der flere forskelle, men da du skal optage musik, sker der ikke noget, hvis du bruger en af ​​de to typer til at gøre det. Fremgangsmåden er meget enkel, bare følg vores trin, og på ingen tid vil du være i stand til det optag al den musik, du vil have på en dvd eller cd. Hvis du derimod har en ridset disk og vil reparere den, er det vigtigt, at du lærer at rense og reparere en ridset disk.

Hvordan brænder man en dvd eller cd fra din pc?

Optagelse omtales som processen med at kopiere enhver form for information, det være sig video- eller lydbilleder til en optisk disk, og proceduren er meget enkel. Bare følg vores trin, så du ikke har nogen problemer i den procedure, som vi vil vise dig nedenfor.

Først og fremmest skal det huskes, at for at optage på en disk skal din computer være udstyret med et DVD-drev. Hvis du ikke har DVD afspiller på din computer skal du lede efter en, og der er gode tilbud på eksterne drev på eBay.

Trin 1

Den første ting at gøre for at optage din musik er at åbne den applikation, der hedder "Windows Media Player" og indsæt den disk, du skal bruge. Sørg for, at du har en internetforbindelse, så appen opdaterer din musiks albumoplysninger.

2. trin

Derefter i afsnittet med titlen "Bibliotek" i appen og klik, hvor der står "Optag" for at få vist mulighederne for lydoptagelse. Den næste ting, du skal gøre, er at finde de elementer, du vil brænde på din disk, og trække dem til listepanelet for at udføre optagelsen.

Trin 3

Til sidst, alt hvad du skal gøre er at give det til optage når alle elementer er blevet tilføjet til den disk, du har sat i din pc. Og voila, hvis du har gjort alt rigtigt, har du allerede din musik på dit album, når processen er færdig, så du kan nyde den, når du vil.

Og hvis du er Ubuntu-bruger, kan du også brænde en lyd-cd i Linux uden problemer med vores tricks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up