Min mobil er faldet og billedet ses ikke, skærmen forbliver sort - Løsning

Afff! Hvor er det ærgerligt, du tabte din mobil og nu er den tændt en sort skærm ; Måske troede du, at du ikke længere har mulighed for at genoprette det, men bare rolig, her hjælper vi dig med at løse dette problem.

Først skal du kende de mulige årsager til, at din skærm blev sort efter et fald. For eksempel når din mobiltelefon falder i vand og ikke tænder. Siden han måske har skade fysisk ejendomsskade eller en elektronisk del, der er gået i stykker på grund af brug eller uheld.

I sådanne tilfælde er det meget nyttigt at vide, hvordan man gendanner filer fra mobiltelefon, der ikke vil tænde? ; da du på denne måde kan gemme oplysningerne på din mobil. Selvom, i lettere styrt; Du skal muligvis bare fjerne ridserne fra din mobiltelefons touchskærm.

Andre mulige konsekvenser kan være problemer med softwaren eller programmer, der styrer alle computerindstillinger. Men ved at vide dette, vil vi begynde at se de mulige løsninger.

Indeks
 1. Sådan løses hardwareproblemer (sort skærm)
 2. Lær hvordan du løser sort skærm (softwareproblemer)
 3. Brug "Dr. fone Android System Repair” og Fjern sort skærm
  1. Trin 1: Download "Dr. fone system reparation »
  2. Trin 2: Vælg oplysninger om din mobilenhed
  3. Trin 3: Tilslut din mobil i downloadfunktionen
  4. Trin 4: Download firmware
  5. Trin 5: Reparer systemet

Sådan løses hardwareproblemer (sort skærm)

Ved fysisk skade eller, som det kaldes ind teknisk sprog hardwareskade, kan du se, om det er sandt eller ej, ved at teste batteriet.

For at gøre dette skal du slukke for det, fjerne batteriet og derefter rense det, også rense det sted, hvor det er placeret, sætte det i igen og tænde din mobil igen.

I tilfælde af at den stadig ikke tænder, så kan du teste flexen, at skærmen og boardet er godt forbundet; for det, dig skal have de rigtige værktøjer, eller prøv også en brugt skærm; Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, er det bedre at søge en professionel tekniker.

Lær hvordan du løser sort skærm (softwareproblemer)

Hvis mobiltelefon sidder fast på sort skærm i på grund af et problem med telefonens software, er der mange ting, du kan prøve hjemmefra for at løse det; en af ​​dem er at reparere det manuelt.

For at gøre dette skal du slukke din mobil for at starte opstart, du kan gøre dette ved at holde tænd/sluk- og lydstyrke ned-knapperne nede på samme tid; hold den nede, indtil den går i tilstand "Android Systemgendannelse" ; når du er inde, skal du vælge "tør cache-partition" ved at bruge lydstyrke op og ned og tænd/sluk-knapper for at vælge.

Hvis problemet fortsætter efter genstart, er det bedre at gå ind i gendannelsestilstanden ved at vælge "genstart systemet nu" og så vil du bringe din mobil tilbage til de indstillinger, den havde, da den var ny.

Brug "Dr. fone Android System Repair” og Fjern sort skærm

For at bruge dette softwaregendannelsesprogram behøver du ikke nogen forudgående teknisk viden, dets grænseflade er meget enkel at implementere. Du vil nu se de trin, du skal følge for at kunne gøre din mobil funktionel igen, efter at den sidder fast på sort skærm .

Trin 1: Download "Dr. fone system reparation »

Gå ind på den officielle side for Dr Fone

Trin 2: Vælg oplysninger om din mobilenhed

Vælg mærke, navn, model, land og operatør.

Trin 3: Tilslut din mobil i downloadfunktionen

Sluk telefonen tryk og hold lydstyrke ned + tænd/sluk-knap og tryk på lydstyrke op-knappen for at gå ind i downloadtilstand.

Trin 4: Download firmware

Efter indtastning af download-funktionen, programmet Hent automatisk firmwaren for at starte reparationen.

Trin 5: Reparer systemet

Du venter tålmodigt, mens den reparerer systemet, alt vil blive nulstillet til fabriksindstillingerne.

Det er godt for dig at vide, at med Dr.Fone-appen kan du også gendanne data fra din telefon I downloadtilstand kan du genbruge kontaktdata, opkaldshistorik, WhatsApp-beskeder og billeder og beskeder og andre filer, du har brug for.

Hvis du næsten fik et hjerteanfald, da du så din mobil falde og ende med sort skærm , kan du være sikker på, at det kan løses med disse enkle trin. Fra nu af skal du være mere forsigtig, mens du bruger din mobil; Tag forholdsregler og installer en hærdet glasbeskytter på din mobiltelefon. Så du vil fortsætte med at nyde alle de apps, du elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up